Excel College Manchester

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Lär dig engelska på Excel College! Vi är en vänlig språkskola med hög kvalitet engelska kurser i Manchester centrum.

Vi erbjuder General English kurser på alla nivåer från nybörjare till avancerad. Vi är en specialiserad leverantör av IELTS förberedande kurser och även hjälpa eleverna att förbereda sig för FCE och CAE tentor.

Vår International Foundation Year Kursen ger eleverna med de kunskaper de behöver för att studera vid ett brittiskt universitet. Excel College är också en noterad SELT kursgivare. Våra erfarna lärare skapa klasser med fokus på kommunikation. De använder ett brett spektrum av material för att förbättra dina kunskaper i alla aspekter av det engelska språket. Med ytterligare en-till-en klasser och klasser akademiska färdigheter, kan vi skräddarsy en kurs i engelska för att hjälpa dig att nå dina mål.

Vi erbjuder också hemvistelse och uppehålls boende, en kalender med regelbundna sociala händelser och möjligheten att volontär i Manchester samhället. Detta innebär att du kommer att ha massor av möjligheter att göra nya vänner och öva engelska utanför klassrummet också.

tillämpas idag! Eller kontakta oss för att ta ett nivåtest och prova första engelska klass gratis!

Sociala aktiviteter Vi förstår hur viktigt det är att öva engelska utanför klassrummet.

Vi organiserar regelbundna resor och aktiviteter i och runt Manchester, inklusive rundvandringar, fotbollsmatcher och resor till museer. Vi berättar också om alla de fantastiska saker som händer i Manchester varje vecka. Vår verksamhet är alla annonseras på vår evenemangskalender. Du kan också hitta information på anslagstavlan i högskolan, på Facebook, Meetup och Twitter. Och om du vill hjälpa det lokala samhället medan du tränar din engelska, har en titt på volontär sidan.

vecko~~POS=TRUNC händelser

Kaffe på morgonen - gratis Konversation Club - gratis Bordtennis - gratis 5-a-side fotboll - £ 4,50 (ungefärlig)

Övriga händelser - Prisexempel

Resa till John Ryland Library - gratis Resa till The Manchester Museum - gratis Dagstur till Peak District - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 Dagstur till Liverpool - £ 23

volontär Volontärarbete är ett bra sätt att öva din engelska, förbättra ditt CV och upptäcka mer om Manchester och de människor som bor här.

Excel College är i kontakt med en rad olika frivilligorganisationer, inklusive samhällsgrupper, ungdomsgårdar, miljö miljöorganisationer och en hemlös välgörenhet. Alla dessa organisationer har en rad ständigt föränderliga volontär möjligheter som erbjuds, vissa varar några månader till ett år, en del bara för en dag. Du kan ta en titt på dagens möjligheter genom att besöka Excel College blogg.

Om du är intresserad av volontärarbete, låt oss veta när du gör din ansökan. Vi ber dig att fylla i ett formulär som anger varför du vill volontär och vad du hoppas uppnå. Även om vi inte kan garantera en volontär roll kommer att vara tillgänglig för dina kursdatum, kommer vi att göra vårt bästa för att hitta ett lämpligt tillfälle som matchar dina intressen och passar runt dina studier.

Alla studenter från EU kan volontär. Studenter som behöver visum för att studera i Storbritannien kan volontär så länge deras visum tillåter det.

Övriga krav

Övre medelnivå i engelska eller högre Att studera en kurs på minst åtta veckor

Värd

Öva din engelska med infödda talare Erfarenhet brittisk kultur Alla räkningar och frukost och middag ingår

Att bo i vår hemvistelse boende är ett bra sätt att förbättra din engelska och få en smak av brittisk kultur. Våra värdar är noga utvalda och kontrolleras för att säkerställa att du är nöjd, säker och bekväm under din vistelse. Alla våra hemvistelse värdar talar engelska som modersmål, men det är viktigt att komma ihåg att Storbritannien är ett mångkulturellt land och våra värdar har en rad kulturella och etniska bakgrunder.

Våra värdar bor i olika delar av Manchester. De bor vanligtvis i bostadsområden, en bussresa bort från högskolan, alla mellan 20 och 50 minuter från kollegiet. Några av våra värdar har små barn, en del är pensionerad par och en del är ensamstående, arbetande människor. Alla av dem njuta värd studenter och lära sig om olika kulturer.

Studenterna har eget rum och behandlas som en extra familjemedlem. Detta innebär att du kan förväntas hjälpa till med vissa sysslor som att diska efter en måltid och hålla rummet snyggt. Det innebär också att du får ovärderliga praktiken tala engelska med infödda talare och en upplevelse av verkliga livet i Storbritannien.

Du kan titta på våra nyhetsbrev för intervjuer med några av våra värdfamiljer.

Residence

Bor i centrum Dela en lägenhet med andra internationella studenter Bo i ditt eget rum med badrum

Om du letar efter boende med självhushåll i stadens centrum, är Excel College Residence ett utmärkt alternativ. Bara 15 minuters promenad från Excel College och stadens centrum, är vår studentbostäder mycket goda förutsättningar för att komma till klass och utforska Manchester på fritiden. Varje lägenhet har sex enkelrum (alla med badrum) och ett gemensamt kök och vardagsrum. Det finns en veckovis städning för gemensamma utrymmen, men studenterna förväntas att diska, städa sina egna badrum och hålla deras sovrum snyggt.

Platser

manchester

Address
St. James' Building
89 Oxford Street
Manchester
M1 6FQ

M16FQ manchester, england, Storbritannien