Exeter College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

Exeter College är en stor, blomstrande och växande tertiär college som placerar undervisning, lärande och studerande framgång som vår högsta prioritet. Vi har ett utmärkt regional rykte. Kollegiet bedömdes som utestående vid Ofsted i en pilot "inget meddelande" inspektion under 2012, och återigen i en fullständig inspektion 2014. Vi fick Times Educational Supplement "Enastående Provider of the Year 2012 och BTEC College of the Year 2014.

Vi har höga förväntningar på våra studenter och personal och varje år deras gemensamma ansträngningar resulterar i utmärkta examen kvaliteter, enastående utbildning framgångar och lysande musik, konst, sport och samhällslandvinningar. Vi välkomnar studenter i alla åldrar och förmågor och våra instruktions och eleven stödprogram är utformade för att möta deras behov, utmana dem att nå sin fulla potential.

Exeter College ger eftergymnasial utbildning för cirka 10.000 - 12.000 studenter. Högskolan grundades 1970 som den första tertiära college i Storbritannien, som samlar de tidigare läroverk "sjätte former och Exeter Technical College.

Våra senaste framgångar

I maj 2016 fick Exeter College delades Times Educational Supplement Vidare Utbildning Award 2016 för lärlingsprogram of the Year. Exeter College och Devon landstinget erkändes nationellt för innovation Haven Banks Outdoor Education Centre. Partnerskapet erkändes med en sammanslutning av högskolor (AOC) Beacon Award för innovation 2015-16 i vidareutbildning. Jan 2014 Ofsted delades college Grade 1 "Outstanding" för Resultat för elever, undervisning, lärande och bedömning, ledning och förvaltning och totala effektivitet som gör Exeter College ett av de mest framgångsrika skolor i landet. Klicka här för att ta reda på mer om vår Ofsted betygssättning. Klicka här för att läsa Ofsted rapport. I november 2012 Exeter College vann två prestigefyllda Times Educational Supplement vidareutbildning Awards för enastående Provider of the Year och enastående ledarskap för lärande och Färdigheter Awards. I juli 2014 var Exeter College delades BTEC College of the Year.

Vad erbjuder vi?

Som en framgångsrik tertiär college vi nu erbjuda ett brett utbud av kurser och eleverna kan välja de som återspeglar deras individuella förmåga, aspiration och intresse. Vi erbjuder:

över 40 AS och A2 ämnen, det prestigefyllda International Baccalaureate, ett brett utbud av över 90 yrkes- och industriledda kurser (ingångsnivå till nivå 3) det största utbudet av lärlings ramar i Devon för ungdomar och vuxna ett antal program som syftar till att stödja de ungdomar och vuxna inte i utbildning, sysselsättning eller utbildning vuxenkurser lärande - från fritid till professionellt ackrediterade program skräddarsydda utbildnings- och utvecklingskurser för arbetsgivare och arbetstagare över 30 universitetsnivå kurser, inklusive Foundation grader, i samarbete med universiteten i Plymouth, Exeter, Marjon och Kingston och BTEC.

Högskolan fortsätter att tjäna staden Exeter men vi också lockar studenter från hela Devon med över 60% av våra 16 - 18 elever kommer från hela Devon och sydväst.

Högskolan har ett antal specialiserade högskolor som tillhandahåller utbildning för sport, företag, journalistik, musik, akademiskt begåvade och gästfrihet och catering studenter. Vi har utvecklats mycket starkt arbetsgivar länkar genom vår läroplan och genom Business Solutions, högskolan hängivna arbetsgivare engagemang lag, med ledande lokala och internationella arbetsgivare som Flybe, Met Office, Michael Caines och många små och medelstora företag, se till att våra yrkeskurser och lärlingsutbildning speglar aktuella trender i branschen och initiativ.

Vi inser vikten av ett nära samarbete med lokala myndigheter, medborgare, samhälle och arbetsgivargrupper för att stödja det lokala samhället och ekonomin och vi levererar viktiga initiativ särskilt med Princes 'Trust, Karriär South West och den lokala handelskammare.

Platser

Exeter

Address
Hele Road
EX4 4JS Exeter, england, Storbritannien