Future London Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Framtida London Academy (FLA) är en utbildningsorganisation bildades 2013. Våra kurser tillgodose yrkesverksamma inom en rad olika branscher, De består av samtal, föreläsningar och workshops som genomförs av branschexperter. Våra program är utformade för att fördjupa deltagare i den kreativa, kommersiella och kulturella livet i London. Deltagarna njuta exklusiv tillgång till några av de bästa människor; myndigheter och företag i arbetet här i dag att lära första hand hur de fungerar, liksom att få bakom kulisserna-insikter i sina mest framgångsrika projekt. Vi tror på praktisk upplevelsebaserat lärande, där du lär dig direkt från källan i stället för en lärobok.

Deltagarna tillbringar sju dagar i London alla som bor i ett hus på den kreativa hjärtat av staden. Våra föredrag och seminarier äger rum på våra branschexperter kontor eller spännande mötesplatser och är utformade för att vara informativ och informell. Tidigare kurser har inkluderat besök till ledande företag som Google, Twitter och BBC. Deltagarna har haft möjlighet att sitta runt bordet med nyckelpersoner i dessa organisationer - ställa frågor, med samtal och lärande ansikte mot ansikte om sin strategi och sina idéer.

Bortsett från den pedagogiska aspekten är kurserna också utformad för att visa London från ett antal olika vinklar, är varje dag fylld med aktivitet. Deltagarna besöker uppmärksammade utställningar och kulturella evenemang samt utforska några av de hemliga platserna i London som de flesta besökare aldrig får uppleva.

Varje dag består av olika aktiviteter för att maximera deltagarnas erfarenheter av lärande, vi följer följande struktur:

Öka frukost: Den första aktiviteten för dagen inkluderar informella aktiviteter över frukost att aktivera hjärnan och kroppen för att ta emot de kreativa stimuli av dagen. Under den förstärkande frukostar, kommer deltagarna att interagera med andra deltagare, dela sina idéer, erfarenheter och förväntningar för dagen och träffa lokala yrkesverksamma att få veta mer om backstage av den kreativa industrin. Morgon session: Det är det första mötet för dagen; Det kommer att ske i form av en föreläsning eller en praktisk verkstad. Praktisk övning: En kort uppgift att följa upp förmiddagen och göra alla låsa upp sin hjärna fulla potential Lunchpaus: Mellan morgon- och eftermiddagspass kommer det att finnas en kort paus där deltagarna kommer att få möjlighet att äta lunch och njuta av omgivningarna förmiddagen läge. Eftermiddagssession: Det är den andra sessionen av dagen, där deltagarna kommer att ha en chans att besöka en annan övre London byrå och lyssna på sitt lag att avslöja hemligheterna som de använder i det dagliga arbetet.
Debriefing och staden: Efter en lång dag att absorbera nya arbetssätt, idé brainstorming och kreativa övningar deltagarna utfråga innehållet av dagen för att bättre organisera dem i deras sinnen. Denna verksamhet kommer att vara kort och engagerande och det kommer att ske direkt efter eftermiddagens handel på platser som deltagarna sedan kan besöka kulturella och sociala aktiviteter som museer, gallerier och utrymmen händelse. Helgen: Helgen kommer att ägnas åt kulturella och sociala aktiviteter, besöka utställningar och spännande platser i London.

Platser

london

Future London Academy

Address
14 Grays Inn Road
WC1X 8HN london, england, Storbritannien
Telefon
+44 758 128 1308

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium