Läs den officiella beskrivningen

Framtida London Academy (FLA) är en utbildningsorganisation bildades 2013. Våra kurser tillgodose yrkesverksamma inom en rad olika branscher, De består av samtal, föreläsningar och workshops som genomförs av branschexperter. Våra program är utformade för att fördjupa deltagare i den kreativa, kommersiella och kulturella livet i London. Deltagarna njuta exklusiv tillgång till några av de bästa människor; myndigheter och företag i arbetet här i dag att lära första hand hur de fungerar, liksom att få bakom kulisserna-insikter i sina mest framgångsrika projekt. Vi tror på praktisk upplevelsebaserat lärande, där du lär dig direkt från källan i stället för en lärobok.

Deltagarna tillbringar sju dagar i London alla som bor i ett hus på den kreativa hjärtat av staden. Våra föredrag och seminarier äger rum på våra branschexperter kontor eller spännande mötesplatser och är utformade för att vara informativ och informell. Tidigare kurser har inkluderat besök till ledande företag som Google, Twitter och BBC. Deltagarna har haft möjlighet att sitta runt bordet med nyckelpersoner i dessa organisationer - ställa frågor, med samtal och lärande ansikte mot ansikte om sin strategi och sina idéer.

Bortsett från den pedagogiska aspekten är kurserna också utformad för att visa London från ett antal olika vinklar, är varje dag fylld med aktivitet. Deltagarna besöker uppmärksammade utställningar och kulturella evenemang samt utforska några av de hemliga platserna i London som de flesta besökare aldrig får uppleva.

Varje dag består av olika aktiviteter för att maximera deltagarnas erfarenheter av lärande, vi följer följande struktur:

Öka frukost: Den första aktiviteten för dagen inkluderar informella aktiviteter över frukost att aktivera hjärnan och kroppen för att ta emot de kreativa stimuli av dagen. Under den förstärkande frukostar, kommer deltagarna att interagera med andra deltagare, dela sina idéer, erfarenheter och förväntningar för dagen och träffa lokala yrkesverksamma att få veta mer om backstage av den kreativa industrin. Morgon session: Det är det första mötet för dagen; Det kommer att ske i form av en föreläsning eller en praktisk verkstad. Praktisk övning: En kort uppgift att följa upp förmiddagen och göra alla låsa upp sin hjärna fulla potential Lunchpaus: Mellan morgon- och eftermiddagspass kommer det att finnas en kort paus där deltagarna kommer att få möjlighet att äta lunch och njuta av omgivningarna förmiddagen läge. Eftermiddagssession: Det är den andra sessionen av dagen, där deltagarna kommer att ha en chans att besöka en annan övre London byrå och lyssna på sitt lag att avslöja hemligheterna som de använder i det dagliga arbetet.
Debriefing och staden: Efter en lång dag att absorbera nya arbetssätt, idé brainstorming och kreativa övningar deltagarna utfråga innehållet av dagen för att bättre organisera dem i deras sinnen. Denna verksamhet kommer att vara kort och engagerande och det kommer att ske direkt efter eftermiddagens handel på platser som deltagarna sedan kan besöka kulturella och sociala aktiviteter som museer, gallerier och utrymmen händelse. Helgen: Helgen kommer att ägnas åt kulturella och sociala aktiviteter, besöka utställningar och spännande platser i London.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Future London Academy

Ett unikt program för servicedesigners, kreativa entreprenörer och företagsägare - introducerar dig till Londons mest innovativa företag och avslöjar de senaste metoderna ... [+]

Varje dag kommer att bestå av keynote presentationer, fallstudier, rundabordsdiskussioner och besök till de bästa företagen som antog den mänskliga centrerade strategin, där du kommer att möta lagen bakom deras senaste forskning och innovation. Vissa människor kallar vårt format en "design safari", vissa säger att det är en VIP bakom kulisserna eller en forskningsresa. Under veckan utforskar du också de senaste trenderna och upptäckterna i virtuell verklighet, artificiell intelligens, hållbarhet och teknikens framtid. Du kommer att lära dig om de senaste innovationsmetoderna och bästa verktyg för produkt- och företagsledning - och få möjlighet att ställa frågor i en informell atmosfär.Alla föreläsningar och workshops kommer att äga rum i de faktiska organen som ger deltagarna ett bättre sammanhang av ämnet. Programmet är utformat för att ge dig inspiration och verktyg för ditt arbete, för att hjälpa dig att få en expertutlåtande om dina aktuella projekt och hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna i branschen.Under veckan kommer du att uppleva:... [-]
Storbritannien london
Mars 2020
Engelska
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska
Future London Academy

Framtida Brandingvecka som skapats av Future London Academy är ett fördjupande 5-dagarsprogram med samtal, kontorsbesök, minikurser, rundabordsdiskussioner och gästförelä ... [+]

Från Sonic Branding till VR och AR - utforska hur ledande varumärken stör industrin med hjälp av nya kanaler och utvecklande teknologier. Upptäck de mest innovativa metoderna för varumärkesstrategi från kreativa och reklambyråer i världsklass.

Vårt veckovisa inlärningsexpedition sammanför de ljusaste och mest framåtriktade CMO: erna, varumärkesstrategierna, kreativa cheferna och marknadscheferna som vill vara före tävlingen, utforska de nya ramar som världsklassa byråer använder just nu och hitta nya sätt att nå sina målgrupper.

Programmet innehåller samtal, rundabordsdiskussioner, firesidechats, mini-workshops, studiebesök och fallstudie djupdyk. Med ämnen som spänner från trendprognoser, varumärkesinnovation och ny teknik till anpassad typografi, SMM och designtrender - kommer du att kunna få ett nytt perspektiv på branding och lära sig nya strategiska verktyg. Du kommer också att ha en unik möjlighet att få en bakom kulisserna titta på de mest inflytelserika myndigheterna i London och spendera en vecka med 25 inspirerande medarbetare från hela världen.... [-]

Storbritannien london
juni 2020
Engelska
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska
Future London Academy

UX ... [+]

Skapa erfarenheter som människor kommer att bli kär i. Få inspiration för dina aktuella projekt och råd om hur du bygger ett designteam av dina drömmar. Ta reda på hemligheterna om vad som gör produkterna framgångsrika och vilka misstag företag gör när de bygger nya tjänster. Under en hel vecka kommer du att fördjupa dig i Londons tekniska och kreativa industri och utforska de hetaste trenderna och senaste uppfinningarna. Du får chansen att träffa lagen bakom de mest banbrytande produkterna och lära sig hur de närmar sig design och UX-strategi, jobbar med kunder och förbättrar sina tjänster. Detta program består av keynote presentationer, fallstudier. Branddiskussioner, rundabordsdiskussioner och mini-workshops som alla utförs på företagets egna kontor - som ger ett ännu bättre perspektiv på hur de arbetar och samarbetar. Vissa människor kallar vårt format en "design safari", vissa säger att det är en VIP bakom kulisserna eller en forskningsresa. Detta är ett väldigt nytt sätt att lära och utforska branschen. Och den bästa delen är - du kommer att spendera den här veckan som en del av en liten grupp av 25 likasinnade entreprenörer, UX-designers och produktchefer från hela världen.... [-]

Storbritannien london
Augusti 2020
Engelska
Heltid
1 vecka
Campusstudier
Läs mer på svenska