Läs den officiella beskrivningen

Etablerade 2014 Gateway International är en yrkeshögskola och erbjuder en rad skönhets- och holistiska kurser i Storbritannien.

Var och en av vår student är helt nöjd med undervisningen från våra högkvalificerade och erfarna lärare, utbildningsanläggningar och kursinnehåll, med varje kurs skräddarsydd för att passa varje elev.

Vi erbjuder en vänlig och stödjande lärmiljö med inspirerande, passionerade föreläsare redo att hjälpa dig genom varje steg i lärprocessen.

Gateway International College tar dig till den nivå du behöver för att förändra ditt liv genom yrkesinlärning och förvärv av nya färdigheter.

Våra kurser omfattar ett brett spektrum av skönhets- och holistiska terapier, och vårt forskarutbildningsstöd är inriktat på att hjälpa dig att hitta det arbete du behöver med de färdigheter du har förvärvat.

Börja med en kurs med Gateway International College och börja ett nytt kapitel i ditt liv.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Gateway International College

Att genomföra en fullständig kroppsmassagebehandling är ett tillfälle för dig att ge din klient en avkopplande och trevlig upplevelse som är utformad för att uppmuntra en ... [+]

Världen vi lever i är en oerhört upptagen plats. Vi har alla stress av arbete, sociala engagemang och vård av de vi älskar i livet medan våra telefoner, datorer och tv skriker meddelanden om de saker vi glömde vi kom överens om veckan innan ... ibland är det bra att bara koppla av.

Att genomföra en fullständig kroppsmassagebehandling är ett tillfälle för dig att ge din klient en avkopplande och trevlig upplevelse som är utformad för att uppmuntra en känsla av välbefinnande. Kursen kommer att lära dig allt du behöver veta om att erbjuda en professionell full kroppsmassage och inkluderar praktisk träning och bedömning.

Medlemskap: GTI Studentmedlemskap i 3 månader för £ 25... [-]

Storbritannien london
Öppen antagning
Engelska
30 timmar
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska