Läs den officiella beskrivningen

Global Banking School ger branschledande tillämpas bank och finans utbildning runt om i världen. Vi är mest känd för investment banking utbildning till företag, banker, private equity och hedgefonder i topp 20 finansiella huvudstäder.

Vår unika proposition i branschen för att hjälpa dig att bygga en framgångsrik karriär inom bank eller finansbranschen. Vi rekryterar ambitiösa människor, utbilda dem med kritiskt tänkande och problemlösning; styra sin karriär för att bli en framgångsrik person i denna globala värld.

Våra föreläsare få stor rikedom erfarenhet av branschen, yrkesutbildning och passionerade pedagogiska skickligheten till klassrummet.

Varje student Global Banking skolan måste gå igenom vår gratis karriärutveckling program där du kommer att interagera med grupp av ledande banker att hitta rätt karriär för dig själv, utveckla ditt CV för specifika roller och nätverk med industrin.

Genom att studera på GBS studenter kommer också automatiskt bli medlemmar i våra 4000 + alumner i bank- och finansbranschen. Eleverna kommer att uppmanas att våra många nätverksträffar där de kommer att kunna möta tidigare studenter och arbetsgivare från industrin.

Våra innovativa undervisningsmetoder levereras av erfarna investeringsbanker. Vi strävar alltid att radera kunskapslucka mellan verkliga världen investment banking och finans metoder och traditionell akademisk utbildning. Vi underlättar gruppdiskussioner, djupgående frågor och svar med en erfaren tränare, visuella presentationer och inlärning av verkliga applikationer med Excel-baserade finansiella modeller.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Global Banking School

2 månaders Elite Global Investment Banking Praktik är en unik möjlighet att få klientläge erfarenhet av verkliga transaktioner och praktiska kunskaper för Investment Bank ... [+]

2 månaders Elite Global Investment Banking Praktik är en unik möjlighet att få klientläge erfarenhet av verkliga transaktioner och praktiska kunskaper för Investment Banking, Private Equity och Hedge Fund karriärer. Detta praktikplats ger dig omfattande transaktions arbetslivserfarenhet.

Den första månaden (4 veckor) Programmet ger utbildning för erfarenheter Investment Banking Industry:

Analys av Londonbörsen och New York-börsen noterade bolag Framställning av köp- och säljsidan transaktions pitches, teasers och skriva konfidentiell investeringar memo Excel Finansiell modellering och värdering av börsnoterade bolag med "Jämförbara comps" metod Excel Finansiell modellering och värdering av börsnoterade bolag med "Diskonterat kassaflöde" metod Excel Finansiell modellering och fastställandet av den premie som betalas av köparen av verksamheten genom att använda "Transaktions comps" -metoden Excel Finansiell modellering och leveraged buyout av bolaget en Private Equity sponsor Framställning av M & A-transaktioner färdig modell med Positiv effekt / utspädningsanalys av affären Styrelsens presentation och stängning av investment banking transaktion ... [-]
Storbritannien london
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 - 2 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska