Groundschool London

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om ICARUS Wings Avancerad språkfärdighetsträning för flygbesättning

ICARUS Wings är en innovativ uppsättning avancerade språkkurser för alla flygbesättning levereras av professionella instruktörer på Groundschool London . De tre kurserna sammanställdes av en erfaren flygteamlicensieringsinstruktör, även medlem i International Civil Aviation English Association, med flera års erfarenhet inom flygteknik i England med stora flygbolag i Europa.

Till skillnad från andra språkkurser som är klassrumsbaserade, är dessa kurser indelade i både klassrum och träning i toppmoderna FTD-flygsimulatorer - Boeing 737-800 och Airbus A320 (från sommaren). Fördelen med den här strukturen är att flygpersonalen kan lära sig det språk som används i flygningen på morgonen och på eftermiddagen sätta den i bruk i upp till 10,5 timmars arbete i simulatorn. Denna metod, som bygger på årtionden av studier i tillämpad neurofysiologi för förvärv av andra språk, kommer att öka studentens inlärningskurva vilket resulterar i bättre övergripande resultat.

Syfte är att piloter kommer att vara redo att passera sin ICAO Språkkunskaper med minst 4 nivåer (Operational) vid slutet av kursen. För kabinpersonal kommer de att få ett giltigt certifikat med angivande av deras språknivå i både CEF- och Oxford / Cambridge-format. Piloter kommer att få ett intyg om deltagande.

De tre kurser som presenteras under ICARUS Wings Advanced Language Proficiency for Flight Crew är:

  • FCL * Misslyckad Exam Recuperation (Language Proficiency)
  • FCL * Examensförberedelse (Language Proficiency)
  • Engelska för kabinpersonal

* Flight Crew Licensing

För varje kurs får studenterna en personlig kopia av den använda kursboken. Piloter kommer också att få en kopia av "Test Your Aviation English". Alla kursböcker är deras att behålla.

Platser

london

Address
Tileman House,
129 Upper Richmond Road

SW15 2TX london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium