Hudson

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I den förvirrande världen av e-learning är vi helt enkelt en av de bästa på vad vi gör. Varför? Eftersom vi erbjuder förstklassig kundservice. Vi ställer våra kunders behov inför allt annat. Om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig, klättrar vi bergen för att göra det. För det andra är vår online-utbildning enkel att använda och mycket effektiv. Vi erbjuder en rad funktioner som är utformade för att få dig certifierad snabbare. Några av dessa otroliga funktioner inkluderar video- och ljudbaserad träning så att du kan se och höra din handledare 24/7 med online handledare och online-labs för att öva dina färdigheter i en simulerad miljö. Ge oss ett försök. Vi ändrar hur du tänker på att lära dig.

Titta på videon nedan för att lära dig lite mer om oss.

Om oss från Hudson på Vimeo.

Online kurser

Kan jag prova en demonstration av kursen jag är intresserad av?

Många av våra kurser är gratis tillgängliga för demo. Du kan prova över 150 av våra kurser utan skyldighet eller kreditkort krävs. Klicka här för att ställa in din kostnadsfria demo.

Hur fungerar dina online kurser?

Våra online kurser är en multimediebaserad bas. De använder instruktörsledda videor, ljud, text och visuella illustrationer för att leverera lärandet. Utbildningen fokuserar alltid på verkliga scenarier och kompetensutveckling. Det finns också nedladdningsbara kursnoteringar, mallar, online-tester och kurser att slutföra.

Hudson självstudier är utformade på ett modulärt sätt för att ge en elev möjlighet att arbeta med expertnivåinstruktion när som helst 24/7. Alla kurser är ordnade i avgränsade sektioner med navigeringskontroller som gör att de kan styra takten i träningen. Detta gör det möjligt för dem att lära sig i sin takt runt sitt schema.

Andra online-kursfunktioner inkluderar:

  • Social lärande

Den intuitiva kursplattformen gör det möjligt för en elev att interagera och samarbeta med andra studenter och personal, bilda studiegrupper, delta i diskussioner, betygsätta och "gilla" olika kurser och hålla sig uppdaterad med all den senaste branschkunskapen. Kursplanen är oöverträffad i branschen och gör lärandet roligt och roligt.

  • frågesport

Våra skräddarsydda tentor förbereder eleven för sin slutliga bedömning annorlunda och effektivare än de traditionella examenspreparaten på marknaden. Varje elev har tillgång till träningsquizzer efter varje modul för att säkerställa att de är övertygade om ämnet de har genomfört innan de fortsätter. Detta gör att de kan mäta sin effektivitet innan de går vidare till nästa kurs i kursen. Hudson kurser innehåller också praktikprov som är utformade för att kopiera miljön i testcentret så nära som möjligt. Dessa tentor omfattar i genomsnitt 100 frågor.

  • Flash-kort

Hudson vet att utbildningen inte är en storlek som passar alla sätt. Individer lär sig på olika sätt med olika verktyg. Därför tillhandahålls Flash Cards och Educational Games i hela våra kurser. Detta gör det möjligt för eleven att träna på sätt som håller dem engagerade och fokuserade, samt behåller sin kunskap på ett mer effektivt sätt.

Hur lång tid tar dina kurser normalt att slutföra?

Våra online kurser är självklara, så det kan ta så lite eller så mycket tid som du vill. Du får 12 månaders tillgång till de flesta online kurser, men många kurser tar så lite som några dagar eller några veckor att slutföra.

Ett undantag är dock Diplom Courses, som kräver upp till två år att slutföra.

Är dina instruktörer kvalificerade?

Hudson arbetar bara med sakkunniga instruktörer som är högkvalificerade och erfarna. Till exempel har våra IT-instruktörer minst 15 års erfarenhet från verkligheten och är föremål för experter inom sina områden.

Vår intuitiva online-kursplattform låter eleverna interagera och samarbeta med instruktörer, delta i diskussioner och ställa frågor för att få ut det mesta av deras lärande. Och du har också tillgång till erfarna handledare som kan gå igenom något ämne du kan kämpa med.

Tentor

Ger du handledning och examensstöd?

ja! Här är de typer av stöd vi erbjuder:

handledning

Vi erbjuder gratis handledare på hela vårt utbud av kurser, måndag till fredag ​​kl. 09.30-18.00. Vi erbjuder även 24/7 Tutor Support som ett uppgraderingsalternativ.

Exam Support

Vi hjälper dig att ställa in tentor för dina certifieringar. Oavsett om du letar efter ett testcenter i närheten, eller vill skapa en online-examen hemma, går vi igenom alla dina alternativ. Våra examenserbjudanden och propackar kombinerar också kurser med relevanta examenavgifter.

Teknisk support

Om några tekniska problem uppstår är vårt supportteam här för att lösa dina problem så fort som möjligt.

betalningar

Kan jag betala för min kurs i perioder?

ja! Vi erbjuder enkla månatliga avbetalningsplaner för de flesta kurser. Beroende på kursen kan du sprida kostnaden för din kurs över en 4 månaders räntefri. Inga kreditkontroller eller kreditavtal krävs.

  • Individuella kurser och certifieringspaket: För många av våra individuella kurser, Certification Bundles och Soft Skills Bundles kan du betala i fyra månatliga avbetalningar.
  • Diplom: Kursavgifter på våra ackrediterade examensbevis kan spridas över en period på upp till 12 månader.
  • Examinationer och Pro Packs: Kursavgifter på våra Exam Deals och Pro Packs kan spridas över fyra månader. Du kommer emellertid inte att kunna sätta dina prov tills ditt fulla saldo är betalt.

För många kurser är avbetalningsalternativen tillgängliga direkt på produktsidorna. För alla andra kurser, kontakta oss för att lära dig mer om att skapa en avbetalningsplan.

Karriärsmål

Jag vet inte vilken kurs som är bäst för mig. Kan du hjälpa?

Absolut! Våra kursrådgivare är tillgängliga via telefon och e-post när som helst du har en fråga om våra kurser. Du kan också schemalägga en återuppringning för att få någon från vårt team att ringa för din bekvämlighet.

Kan du hjälpa mig att få ett jobb efter att jag är klar med kursen?

På begäran kan vi erbjuda vägledning och rådgivning på detta område, till exempel: hur man handlar om att få jobb, hur man förbereder ett CV, hur man förbereder sig på en intervju, vem man ska kontakta.

Erbjuder du några jobbgarantier efter avslutad kurs?

Vi kan inte garantera att du får ett jobb automatiskt, men vi kan erbjuda vägledning och råd om hur du ska gå till ett jobb.

Hur mycket kan jag förvänta mig att tjäna mina nya kvalifikationer?

Det beror på ett antal faktorer som varifrån du vill arbeta och hur mycket erfarenhet du har.

För IT-kurser kan du få en uppfattning om din kvalifikations intjäningspotential genom att besöka www.itjobswatch.co.uk. Skriv in namnet på din kvalifikation i sökrutan. Du kan också se hur efterfrågan din kvalifikation är.

För jobb i USA, besök payscale.com.

Platser

london

Address
london, england, Storbritannien

Program

Skolan erbjuder också: