Läs den officiella beskrivningen

Konstruerad för att möta dina behov

INTO Center är ett vänligt knutpunkt i centrala London. Det är ett välkomnande och välutrustat studieutrymme. Centret är värd för stora resurser, studieutrymmen, matsal och supporttjänster.

Med detta välutrustade område kan du fokusera på dina studier och anpassa dig till en ny kultur. Vi gör ditt första år så enkelt som möjligt. Vårt stöd ger dig frihet att njuta av din tid här och göra det mesta av din fantastiska omgivning.

Här för att hjälpa dig att nå dina mål

Du hittar INTO City, University of London mitt i Londons livliga finansdistrikt. Oavsett vad du behöver för att lyckas i dina studier hittar du det här.

Kombinera lärare med bra läge, strålande resurser och moderna studieområden, INTO Center kommer att vara navet i din levande och lärande upplevelse, bara 15 minuters bussresa från universitetet.

Från e-lärande verktyg till omfattande bibliotek faciliteter och resurser, samt fortsatt stöd, kommer du att vara en del av en dynamisk inlärningsmiljö från dag ett.

Lärande faciliteter

In City, University of Londons faciliteter erbjuder ett flexibelt sätt att lära sig. Från intima diskussionsbaserade lektioner till seminarier och föreläsningar, allt i moderna miljöer. Resurser inkluderar:

 • digitala whiteboards anslutna till stationära datorer i varje klassrum, för att göra lektionerna verkligen interaktiva
 • multipurpose föreläsningsteater
 • en 120-sits universitetsstil föreläsningsteater
 • flip-screen stationära datorer i de flesta klassrum
 • state-of-the-art IT och multimedia

Du har tillgång till Moodle, en virtuell inlärningsmiljö där du kan hämta föreläsningsanteckningar och kursinnehåll.

Dessutom undervisas International Foundation programmet mestadels genom att använda tabletter (t.ex. en iPad) för att förbättra ditt klassrums erfarenhet genom digital inlärning.

Learning Resource Center

Learning Resource Center ligger på första våningen i INTO City, University of London Center. Här hittar du material för att hjälpa dina studier, inklusive läroböcker, DVD-skivor, tidskrifter, cd-skivor, tidningar och utskrift och skanning.

För vidare studier ligger biblioteket 30 minuters promenad från London Study Center och är hem för mer än 350 000 böcker, 25 000 tidskrifter och specialiserade samlingar. London har också Barbican Library och City Business Library, som är lätt att komma till från universitetet.

Mat

När du är hungrig finns det ett café på campus som serverar ett urval smörgåsar, drycker och snacks - det perfekta stället att koppla av med dina nya vänner över frukost eller lunch.

Letar du efter något lite annorlunda? London är fyllt med ett stort utbud av restauranger, kaféer och stormarknader, där du hittar allt från falafel och hamburgare till burritos och sushi.

Universitetsbyggnader

Som INTO City, University of London-student har du också tillgång till universitetets utbud av fantastiska faciliteter:

 • Tait Building - imponerande tekniska anläggningar inkluderar rörelsesimulatorer, en geoteknisk centrifug och en flygsimulator.
 • College Building - specialfunktioner inkluderar en tv-studio, fyra radiostudior och två digitala redigeringsrum.
 • Rhind Building - med datorrum, experimentella laboratorier och interaktiva föreläsningsrum.
 • Drysdale Building - hem till Careers Service, din one-stop-shop för att diskutera karriärmöjligheter och få tillgång till support för att förbättra din anställbarhet.
 • CitySport - den största student sportanläggningen i centrala London, med alla moderna, högteknologiska utrustning du kan förvänta dig från ett nytt sport och fitnesscenter.

Den bästa starten på din universitetsupplevelse

Välkomna studenter från hela världen kommer du att bli medlem i ett internationellt samhälle vid City, University of London. Moment från Londons Square Mile, har universitetet en fantastisk position bland Londons bästa attraktioner.

Den spännande resan till din drömkarriär börjar här med bra inlärningsfaciliteter, omfattande resurser, en rolig studentkår och stora sportaktiviteter att njuta av. Och det är bara början - City, University of London har så mycket att erbjuda sina studenter.

Ett topp 5% universitet

Engagerade till akademisk excellens, City, University of London är ett internationellt universitet med mer än 18.000 studenter från över 150 länder.

Det erbjuder en internationell studentupplevelse, fantastiska anställbarhetsutsikter och utmärkta akademiska program som är utformade för att förbereda dig för din valda karriär. I själva verket rankas City, University of London som högsta universitetet i London för studenttillfredsställelse (National Student Survey 2015).

Du får tillgång till fantastiska faciliteter för att förbättra ditt lärande, med högteknologiska föreläsningsrum och laboratorier, toppmodern utrustning och tillgång till online-lärande. Och du kommer att dra nytta av fortsatt stöd under dina studier, både akademiskt och personligt.

Med mer än 60 forskningscentra och enheter, tillsammans med många års kompetens, spelar universitetet en viktig roll i banbrytande forskning. I den senaste Research Excellence Framework-undersökningen klassificerades 75% av stadens inlägg som "världsledande" och "internationellt utmärkt" kvalitet.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

City University of London

... [+]

Uppfyller inte anmälningskraven? Vi erbjuder även en akademisk engelskkurs

[-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
City University of London

... [+]

ett villkorat erbjudande om en plats på det första året av en relevant grundutbildning vid City, University of London

[-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
City University of London

... [+]

Extended International Foundation (4 termer) - det här alternativet har ytterligare en engelskspråk i början för extra språkstöd

[-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
City University of London

... [+]

ha tidigare studerat en relevant disciplin

[-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
City University of London

Förberedelse för grundutbildning i bank och internationell ekonomi, ekonomi, företagsstudier och ledning. Internationella stiftelsen kombinerar akademisk studie, intensiv ... [+]

International Foundation kombinerar akademisk studie med engelskspråkig undervisning för att förbereda dig för universitetsstudier. Det leder till det första året av en högskoleexamen i affärer, redovisning, ekonomi eller ledning vid City University London.

Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter. Ett villkorligt erbjudande om en plats på det första året av en relevant grundutbildning vid City, University of London. Ett kvalitetssäkert banprogram. Full universitetsstatus från din första dag. Tillgång till universitetets stöd och faciliteter. Det enda Internationella Foundation-programmet som kan garantera progression till Cass Business School. Dedikerad personlig vård och stöd från INTO. Är International Foundation-programmet rätt för mig? ... [-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
City University of London

Förberedelser för grundutbildning i områden som flygteknik, biomedicinsk teknik, teknik med ledning och entreprenörskap och telekommunikation. Den internationella stiftel ... [+]

Akademisk studie, intensiv engelskspråkig undervisning och studieförmåga för att förbereda dig för inträde i det första året av en universitetsexamen inom områden som teknik och matematisk vetenskap.

Varför ansöka om International Foundation-programmet? garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter Tillgång till City, University of London stöd och faciliteter flera startdatum

Det finns två kursalternativ:

International Foundation (3 termer) - det här är standardalternativet Extended International Foundation (4 termer) - det här alternativet har ytterligare en engelskspråk i början för extra språkstöd Var tar det mig?

Vår progressionsgaranti:... [-]

Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Graduate Diploma

City University of London

Förberedelser för magisterexamen inom områden som informationsvetenskap, humancentrerad system och datorspelsteknik. Graduate Diploma kombinerar akademisk studie, intensi ... [+]

Förberedelser för magisterexamen inom områden som informationsvetenskap, humancentrerad system och datorspelsteknik.

Varför ansöka om Graduate Diploma-programmet? universitetsplacering för alla framgångsrika studenter ett kvalitetssäkert universitetsprogram Tillgång till City, University of London stöd och faciliteter Vad leder detta till?

Denna kurs leder till följande magisterexamen vid City, University of London:

Ingenjörsvetenskap och matematiska vetenskaper

MSc Biomedical Engineering med Healthcare Technology Management Civilingenjörsbyggnadsstrukturer Civilingenjörsingenjörer (kärnkraftverk) Civilingenjörsingenjör MSc Renewable Energy och Power Systems Management MSc Energi och miljöteknik och ekonomi MSc Maritime Operations och Management MSc Air Safety Management (P / T) MSc Air Transport Management (P / T) MSc Aircraft Maintenance Management (P / T) Civilingenjörsbyggnad MSc Cyber ​​Security MSc datavetenskap MSc Projektledning, Finans och Risk ... [-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
City University of London

Förberedelser för magisterexamen i företagsekonomi och internationell företagsekonomi. Graduate Diploma kombinerar akademisk studie, intensiv engelskspråkig undervisning ... [+]

Förberedelser för magisterexamen i företagsekonomi och internationell företagsekonomi.

Du kommer att utveckla dina studiefärdigheter, engelska och ämnesvetenskap för att förbereda dig för din valda masterexamen.

Varför ansöka om Graduate Diploma-programmet? universitetsplacering för alla framgångsrika studenter ett kvalitetssäkert universitetsprogram Tillgång till City, University of London stöd och faciliteter Var tar det mig?

Progression to City, University of London

Om du framgångsrikt fullbordar examensbeviset och uppfyller de angivna kursvillkoren garanteras du en plats på en masterkurs i ditt studieområde vid City, University of London.

Kursen leder till följande magisterexamen vid City, University of London:... [-]

Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
City University of London

... [+]

Engelska språket: IELTS 5,5 - 6,0 eller motsvarande

Uppfyller inte anmälningskraven? Vi erbjuder även en akademisk engelskkurs

[-]
Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska