City University of London

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Konstruerad för att möta dina behov

INTO Center är ett vänligt knutpunkt i centrala London. Det är ett välkomnande och välutrustat studieutrymme. Centret är värd för stora resurser, studieutrymmen, matsal och supporttjänster.

Med detta välutrustade område kan du fokusera på dina studier och anpassa dig till en ny kultur. Vi gör ditt första år så enkelt som möjligt. Vårt stöd ger dig frihet att njuta av din tid här och göra det mesta av din fantastiska omgivning.

Här för att hjälpa dig att nå dina mål

Du hittar INTO City, University of London mitt i Londons livliga finansdistrikt. Oavsett vad du behöver för att lyckas i dina studier hittar du det här.

Kombinera lärare med bra läge, strålande resurser och moderna studieområden, INTO Center kommer att vara navet i din levande och lärande upplevelse, bara 15 minuters bussresa från universitetet.

Från e-lärande verktyg till omfattande bibliotek faciliteter och resurser, samt fortsatt stöd, kommer du att vara en del av en dynamisk inlärningsmiljö från dag ett.

Lärande faciliteter

In City, University of Londons faciliteter erbjuder ett flexibelt sätt att lära sig. Från intima diskussionsbaserade lektioner till seminarier och föreläsningar, allt i moderna miljöer. Resurser inkluderar:

  • digitala whiteboards anslutna till stationära datorer i varje klassrum, för att göra lektionerna verkligen interaktiva
  • multipurpose föreläsningsteater
  • en 120-sits universitetsstil föreläsningsteater
  • flip-screen stationära datorer i de flesta klassrum
  • state-of-the-art IT och multimedia

Du har tillgång till Moodle, en virtuell inlärningsmiljö där du kan hämta föreläsningsanteckningar och kursinnehåll.

Dessutom undervisas International Foundation programmet mestadels genom att använda tabletter (t.ex. en iPad) för att förbättra ditt klassrums erfarenhet genom digital inlärning.

Learning Resource Center

Learning Resource Center ligger på första våningen i INTO City, University of London Center. Här hittar du material för att hjälpa dina studier, inklusive läroböcker, DVD-skivor, tidskrifter, cd-skivor, tidningar och utskrift och skanning.

För vidare studier ligger biblioteket 30 minuters promenad från London Study Center och är hem för mer än 350 000 böcker, 25 000 tidskrifter och specialiserade samlingar. London har också Barbican Library och City Business Library, som är lätt att komma till från universitetet.

Mat

När du är hungrig finns det ett café på campus som serverar ett urval smörgåsar, drycker och snacks - det perfekta stället att koppla av med dina nya vänner över frukost eller lunch.

Letar du efter något lite annorlunda? London är fyllt med ett stort utbud av restauranger, kaféer och stormarknader, där du hittar allt från falafel och hamburgare till burritos och sushi.

Universitetsbyggnader

Som INTO City, University of London-student har du också tillgång till universitetets utbud av fantastiska faciliteter:

  • Tait Building - imponerande tekniska anläggningar inkluderar rörelsesimulatorer, en geoteknisk centrifug och en flygsimulator.
  • College Building - specialfunktioner inkluderar en tv-studio, fyra radiostudior och två digitala redigeringsrum.
  • Rhind Building - med datorrum, experimentella laboratorier och interaktiva föreläsningsrum.
  • Drysdale Building - hem till Careers Service, din one-stop-shop för att diskutera karriärmöjligheter och få tillgång till support för att förbättra din anställbarhet.
  • CitySport - den största student sportanläggningen i centrala London, med alla moderna, högteknologiska utrustning du kan förvänta dig från ett nytt sport och fitnesscenter.

Den bästa starten på din universitetsupplevelse

Välkomna studenter från hela världen kommer du att bli medlem i ett internationellt samhälle vid City, University of London. Moment från Londons Square Mile, har universitetet en fantastisk position bland Londons bästa attraktioner.

Den spännande resan till din drömkarriär börjar här med bra inlärningsfaciliteter, omfattande resurser, en rolig studentkår och stora sportaktiviteter att njuta av. Och det är bara början - City, University of London har så mycket att erbjuda sina studenter.

Ett topp 5% universitet

Engagerade till akademisk excellens, City, University of London är ett internationellt universitet med mer än 18.000 studenter från över 150 länder.

Det erbjuder en internationell studentupplevelse, fantastiska anställbarhetsutsikter och utmärkta akademiska program som är utformade för att förbereda dig för din valda karriär. I själva verket rankas City, University of London som högsta universitetet i London för studenttillfredsställelse (National Student Survey 2015).

Du får tillgång till fantastiska faciliteter för att förbättra ditt lärande, med högteknologiska föreläsningsrum och laboratorier, toppmodern utrustning och tillgång till online-lärande. Och du kommer att dra nytta av fortsatt stöd under dina studier, både akademiskt och personligt.

Med mer än 60 forskningscentra och enheter, tillsammans med många års kompetens, spelar universitetet en viktig roll i banbrytande forskning. I den senaste Research Excellence Framework-undersökningen klassificerades 75% av stadens inlägg som "världsledande" och "internationellt utmärkt" kvalitet.

Platser

london

INTO City, University of London

Address
102 Middlesex St
E1 7EZ london, england, Storbritannien