INTO London

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ett välkomnande studieutrymme

 • Ett centralt läge i multikulturell London som nyligen har blivit kallad världens bästa stad för universitetsstudenter (QS Best Student Cities 2018).
 • Dedikerade supportteam kan hjälpa till med allt för internationella studenter, inklusive brittiska levnadsarrangemang från att skapa ett bankkonto för att gå med i samhällen och klubbarna
 • Lärare som förstår de behov och lärmiljö som är mest lämpliga för internationella studenter
 • Fantastisk mängd val med progressionsalternativ till 110 brittiska och europeiska universitet med tusentals kurser
 • Fantastiska boendealternativ med catering eller självhushåll. Plus många extrafunktioner, inklusive biografer, karaoke rum, spelrum, gym och mer
 • Du hittar INTO London Centre ett välkomnande och elegant utrymme med vänlig personal och toppmoderna faciliteter.

När du behöver studera är centret platsen att vara. Det finns ett Learning Resource Center med privata studieområden, läromedel och datorer.

Du kommer att kunna dra nytta av flexibla studieplatser för föreläsningar, seminarier och handledning. Och glöm inte att utnyttja gratis Wi-Fi i hela mitten för att studera eller komma ikapp med dina vänner och familj hemma.

Behöver du koppla av och varva ner efter en hel dag? Njut av en bit att äta eller kaffe med dina vänner i kaféet, delta i en av de många sociala aktiviteterna som går på eller gå till olympiska parken för träning.

Toppmoderna faciliteter

Det finns massor av olika sätt att lära på INTO-centret med en rad klassrum och inlärningsutrymmen.

klassrum

Oavsett din lärandestil, kommer du njuta av att studera här. Det finns 28 lärorum med interaktiva whiteboards, 2 föreläsningssalar och 8 privata studierum för debatter, en på en handledning eller en privat studieperiod.

Det finns också vår konst- och designstudio - ett modernt, ljust studioutrymme för att inspirera konst- och designstudenter.

Är du inte säker på vad din handledare ställer dig till läxan? Kontrollera din Moodle, den virtuella inlärningsmiljön där alla föreläsningar, läxor och lektioner laddas upp för att hjälpa dig att omarbeta och slutföra arbete utanför klassrummet.

Learning Resource Center

När du behöver undersöka din senaste uppgift eller skriva ut dina studieanvisningar, gå till Learning Resource Center. Du hittar böcker, dvd-skivor, tidskrifter och tidningar för att stödja dina studier, samt utskrift och skanning.

Kan du inte hitta det du letar efter? Be bara vår supportpersonal, som står till hands för att hjälpa dig att hitta vad du behöver. Glömde din bärbara dator? Inget problem, vi har datorer som du kan använda också.

Mat

Behöver du hämta en snabb bit att äta mellan klasserna? Gå till campuskaféet eller nere för pizza eller sushi. Eller varför inte få lite frisk luft och promenera längs vägen till Petticoat Lane matmarknad där du hittar en rad internationella rätter.

En värld av val

Vi erbjuder internationella studenter precis som du garanterat framsteg till en av 110 brittiska och europeiska universitet. Det finns progressionsalternativ på 30 av de över 50 universitet i Storbritannien.

Du kommer att ha tusentals grader att välja mellan, så att ditt karriärval blir en verklighet.

För mycket val? Oroa dig inte, du får personlig hjälp med att välja din examen och universitet, tillsammans med vägledning om din UCAS-applikation.

Så det finns inget tryck. Vi hjälper dig varje steg på vägen.

Årlig placering fair

Varje år håller vi en placeringsmässa som hjälper dig att välja ditt perfekta universitet. Mer än 50 universitet från hela Förenade kungariket kommer på mässan. Du får möjlighet att fråga representanter från varje universitet om studentliv, kursinformation, karriärutveckling, behörighet och mycket mer.

Stödja din ansökan

För att säkerställa att du är fullt stödd när du tar nästa steg mot att studera för en brittisk universitetsexamen, erbjuder INTO London en rad gratis studentplaceringstjänster. Vår dedikerade studentplaceringsofficer ger dig praktiska råd om de studiealternativ som är tillgängliga för dig och hjälper dig att slutföra din universitetsansökan.

Hjälp och stöd som är tillgängliga för dig inkluderar:

 • En-till-en-studentrådgivning som hjälper dig att välja den mest lämpliga kursen för att uppnå dina akademiska mål
 • Praktiska råd och hjälp med alla steg i universitetsansökan, inklusive hjälp med att skriva ett personligt uttalande
 • Förberedelser för universitetsintervjuer, inklusive praktikintervjuer
 • Möjligheter att delta i presentationer av universitetsregistreringshandledare
 • Stöd till att delta i högskolans öppettider och högre utbildningar
 • Möjligheter att delta i samtal levererade av tidigare INTO studenter
 • Tillgång till universitetsprospekt i lärarresurscentret

Platser

london

INTO London

Address
102 Middlesex St
E1 7EZ london, england, Storbritannien

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: