Läs den officiella beskrivningen

Staden för internationella studenter

Manchester är en av de livligaste städerna i Europa - det är därför det är hem för fler internationella studenter än någon annan region i Storbritannien.

Placeringen av både ditt INTO Study Center och närliggande hallsalar innebär att du alltid kommer att vara nära spänningen

Och som en INTO-student kommer du också att få tillgång till University of Manchesters utbud av oöverträffade akademiska och fritidsanläggningar.

"Årets universitet"

Som du kan förvänta dig av den största internationella rekryteraren i Storbritannien, erbjuder University of Manchester oöverträffad investering i avancerade anläggningar för forskning och lärande.

£ 750 miljoner har investerats sedan 2004, vilket har hjälpt University of Manchester att kallas Årets Universitet två gånger under de senaste tio åren (Sunday Times och Times Higher Education Supplement).

Ser fram emot, investerar universitetet ytterligare 1 miljarder kronor år 2022. Det kommer att bli en ny teknik campus, nya centrum för lag och verksamhet, en stor ombyggnad av biblioteket, en förlängning till studentkårsbyggnaden, en ny medicinsk skolan och stora förbättringar av området kring campus.

Det har verkligen aldrig varit en bättre tid för dig att studera vid University of Manchester!

Globalt erkännande som valfritt universitet

University of Manchester är hem för mer än 12.000 internationella studenter från över 150 länder. Denna popularitet beror på det globala erkännandet av högkvalitativ utbildning och forskning.

Som medlem i Russell-gruppen av universitet - som består av 24 av Storbritanniens ledande forskningsuniversiteter - sysselsätter universitetet 5 900 akademiska och forskare, många av vilka är ledare inom sitt område.

Med en sådan högkaliber av lärande i verkligheten är det inte konstigt att 25 Nobelprisvinnare har studerat eller arbetat på universitetet.

En av Storbritanniens högsta forskningsinstitut

Från den moderna datorns födelse och den första splittringen av atomen till banbrytande arbete med det nya "wonder material" Graphene är innovativ forskning i hjärtat av University of Manchesters etos.

Forskningen kommer att underbygga din utbildning, och du lärs av personal i framkant av ämnet. Många grundutbildningar erbjuder dig chansen att bidra till forskning inom din studieskola. Detta kommer att bidra till att utveckla viktiga överförbara färdigheter som kan vidarebefordras till din arbetsplats eller forskarutbildning.

Universitetet är ett av Storbritanniens högsta forskningsinstitut - med 2014-forskningsverksamheten klassificeras 83% av forskningsverksamheten som "världsledande" eller "internationellt utmärkt" och lockar årligen mer än 247 miljoner kronor i finansiering för externa forskning.

Livet utanför klassrummet

Som en internationell student kan du leva som en del av ett pulserande studentgemenskap i våra fasta bostadshus. Eller varför inte uppleva riktigt brittiskt liv i en familjestuga? Båda alternativen erbjuder en säker och bekväm miljö för att växa - både akademiskt och som person.

INTO Manchester Welcome Desk är tillgänglig för alla frågor du kan ha, och du kan också ringa ett 24-timmars telefonnummer vid en nödsituation.

Universitetslivets sociala sida

När det gäller universitetslivets sociala sida är University of Manchester det perfekta valet för internationella studenter. Studentkåren är Storbritanniens största, med över 300 studentklubbar och samhällen för dig att försöka.

Och det internationella samhället ger en stödjande social miljö för alla internationella studenter som studerar i Manchester.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

BSc (Hons) utvecklingsbiologi MSci Physiology BSc (Hons) Växtvetenskap Engelska: IELTS 5.5 eller motsvarande Uppfyller inte anmälningskraven? Vi erbjuder o ... [+]

BSc (Hons) utvecklingsbiologi

MSci Physiology

BSc (Hons) Växtvetenskap

Engelska: IELTS 5.5 eller motsvarande

Uppfyller inte anmälningskraven? Vi erbjuder också en akademisk engelsk förberedelse för grundstudenter kurs.

[-]
Storbritannien Manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

... [+]

[-]
Storbritannien Manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Bokföring och finans ... [+]

Bokföring och finans

[-]
Storbritannien Manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Vem ska ansöka om International Foundation-programmet? Du bör ansöka om kursen om du har slutfört gymnasieskolan i ditt hemland. Lyckad slutförande av detta program komme ... [+]

Vem ska ansöka om International Foundation-programmet?

Du bör ansöka om kursen om du har slutfört gymnasieskolan i ditt hemland.

Lyckad slutförande av detta program kommer också att tillåta dig att ansöka om tillträde till andra universitet i Storbritannien.

Kurslängd: 3 termer (9 månader)

Ålder: 17 år och äldre

Akademisk: Avslutad 12 års skola med goda betyg

Engelska: IELTS 5.5 eller motsvarande

[-]
Storbritannien Manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska