INTO Manchester

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En givande upplevelse i en spännande stad

Det moderna INTO Manchester Study Center ligger nära stadens och lokala universitetets faciliteter. Det ger dig chansen att studera i en av de mest spännande och kulturellt olika städerna i världen.

Beläget i Bridgewater House, är en imponerande edwardian byggnad renoverad till högsta standard, mitt i hjärtat av livliga Manchester.

Du är aldrig långt från en mängd olika caféer, kaféer och restauranger, inklusive Manchesters berömda Chinatown-område. Plus Universitetet i Manchester och Manchester Metropolitan University ligger också bara en kort promenad bort.

Centrets anläggningar har utformats med studenter som du tänker på. Du kan utnyttja det senaste klassrummet och IT-tekniken. Och undervisning i universitetsstil hjälper dig att bygga ditt självförtroende.

Centret är hem till vårt vänliga Student Services team, som kommer att se till att din upplevelse är både givande och oroarfri.

De förstår de utmaningar som följer med att studera utomlands och tillhandahålla ett dedikerat nätverk av stöd. Från visum och invandringsrådgivning, genom att öppna ditt brittiska bankkonto, är du i säkra händer.

Skapat för din framgång

INTO Manchester studiecenter har du allt du behöver för att lyckas leva och studera i Storbritannien.

Du hittar den senaste inlärningstekniken. 39 undervisningsrum har digitala whiteboards, vilket gör det möjligt för dina lärare att använda online resurser och att du ska bli involverad.

Centret har också:

  • en rad välutrustade datorsuper
  • gratis internet och Wi-Fi i hela
  • bekväma utbrottsområden för privat studie och avkoppling med vänner
  • en välkomstdisk och stöd från vårt vänliga studenttjänstteam
  • Inlärningsresurscenteret är hem för 5000 studieunderstödsmaterial, inklusive böcker, cd-skivor, dvd-skivor, tidskrifter, tidningar och utskrift och skanning.

Du har 24/7 tillgång till vår virtuella lärmiljö för att ladda ner föreläsningsanteckningar och andra användbara kursmaterial. Och du kan också delta i online-diskussioner med lärare och klasskamrater.

Inte säker på var du ska börja? Vår vänliga, erfarna personal hjälper dig att utnyttja de resurser som finns tillgängliga.

Livet utanför klassrummet

Som en internationell student kan du leva som en del av ett pulserande studentgemenskap i våra fasta bostadshus. Eller varför inte uppleva riktigt brittiskt liv i en familjestuga? Båda alternativen erbjuder en säker och bekväm miljö för att växa - både akademiskt och som person.

INTO Manchester Welcome Desk är tillgänglig för alla frågor du kan ha, och du kan också ringa ett 24-timmars telefonnummer vid en nödsituation.

Socialt program med INTO Manchester

INTO Manchester sociala program gör det enkelt för dig att träffa nya människor och få ut det mesta av ditt nya hem.

Detta inkluderar besök på teatern, biografer och andra intressanta platser som National Football Museum och Manchester United Football Club.

Du kan också njuta av resor längre bort, bland annat till det vackra sjön District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare födelseplats) och andra kulturella destinationer över nordvästra England.

Vill du bli involverad? Du kan bli medlem i Student Social Committee och bilda klubbar och samhällen kring dina egna intressen och intressen med stöd av INTO Manchester personal.

Det internationella samhället

International Society är en ideell organisation som är unik för Manchester.

Baserat på bara några minuters promenad från INTO Center ger det en social och stödjande miljö för nästan 7000 internationella studenter från över 120 länder som studerar i Manchester.

Samhället arrangerar weekendresor runt i Storbritannien, erbjuder mer än 65 olika klasser varje vecka och organiserar över 100 olika sociala evenemang under hela året.

Nya vänner, nya erfarenheter

Vi gör det enkelt för dig att träffa nya människor och hitta nya, roliga saker att göra.

Vår utgående personal organiserar regelbundna sociala aktiviteter och hjälper dig att njuta av Manchester fullt ut.

Du kommer att njuta av besök på teatrar, biografer och andra intressanta platser, såsom National Football Museum och Manchester United Football Club.

Du kan också delta i organiserade resor till platser som det vackra sjön District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare födelseplats) och andra kulturella hotspots.

Platser

manchester

INTO Manchester

Address
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT manchester, england, Storbritannien