INTO Manchester

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

En givande upplevelse i en spännande stad

Det moderna INTO Manchester Study Center ligger nära stadens och lokala universitetets faciliteter. Det ger dig chansen att studera i en av de mest spännande och kulturellt olika städerna i världen.

Beläget i Bridgewater House, är en imponerande edwardian byggnad renoverad till högsta standard, mitt i hjärtat av livliga Manchester.

Du är aldrig långt från en mängd olika caféer, kaféer och restauranger, inklusive Manchesters berömda Chinatown-område. Plus Universitetet i Manchester och Manchester Metropolitan University ligger också bara en kort promenad bort.

Centrets anläggningar har utformats med studenter som du tänker på. Du kan utnyttja det senaste klassrummet och IT-tekniken. Och undervisning i universitetsstil hjälper dig att bygga ditt självförtroende.

Centret är hem till vårt vänliga Student Services team, som kommer att se till att din upplevelse är både givande och oroarfri.

De förstår de utmaningar som följer med att studera utomlands och ge ett dedikerat nätverk av stöd. Från visum och invandringsrådgivning, genom att öppna ditt brittiska bankkonto, är du i säkra händer.

Skapat för din framgång

I Manchesters studiecenter har du allt du behöver för att lyckas leva och studera i Storbritannien.

Du hittar den senaste inlärningstekniken. 39 undervisningsrum har digitala whiteboards, vilket gör det möjligt för dina lärare att använda online resurser och att du ska bli involverad.

Centret har också:

  • en rad välutrustade datorsuper
  • gratis internet och Wi-Fi i hela
  • bekväma utbrottsområden för privat studie och avkoppling med vänner
  • en välkomstdisk och stöd från vårt vänliga studenttjänstteam
  • Inlärningsresurscenteret är hem för 5000 studieunderstödsmaterial, inklusive böcker, cd-skivor, dvd-skivor, tidskrifter, tidningar och utskrift och skanning.

Du har 24/7 tillgång till vår virtuella lärmiljö för att ladda ner föreläsningsanteckningar och andra användbara kursmaterial. Och du kan också delta i online-diskussioner med lärare och klasskamrater.

Inte säker på var du ska börja? Vår vänliga, erfarna personal hjälper dig att utnyttja de resurser som finns tillgängliga.

Livet utanför klassrummet

Som en internationell student kan du leva som en del av ett pulserande studentgemenskap i våra bostadsbyggda bostadshus. Eller varför inte uppleva riktigt brittiskt liv i en familjestuga? Båda alternativen erbjuder en säker och bekväm miljö för att växa - både akademiskt och som person.

INTO Manchester Welcome Desk är tillgänglig för alla frågor du kan ha, och du kan också ringa ett 24-timmars telefonnummer vid en nödsituation.

Socialt program med INTO Manchester

INTO Manchesters sociala program gör det enkelt för dig att träffa nya människor och få ut det mesta av ditt nya hem.

Detta inkluderar besök på teatern, biografer och andra intressanta platser som National Football Museum och Manchester United Football Club.

Du kan också njuta av resor längre bort, bland annat till det vackra sjön District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare födelseplats) och andra kulturella destinationer över nordvästra England.

Vill du bli involverad? Du kan bli medlem i Student Social Committee och bilda klubbar och samhällen kring dina egna intressen och intressen med stöd av INTO Manchester-personal.

Det internationella samhället

International Society är en ideell organisation som är unik för Manchester.

Baserat på bara några minuters promenad från INTO Center ger det en social och stödjande miljö för nästan 7000 internationella studenter från över 120 länder som studerar i Manchester.

Samhället arrangerar weekendresor runt i Storbritannien, erbjuder mer än 65 olika klasser varje vecka och organiserar över 100 olika sociala evenemang under hela året.

Nya vänner, nya erfarenheter

Vi gör det enkelt för dig att träffa nya människor och hitta nya, roliga saker att göra.

Vår utgående personal organiserar regelbundna sociala aktiviteter och hjälper dig att njuta av Manchester fullt ut.

Du kommer att njuta av besök på teatrar, biografer och andra intressanta platser, såsom National Football Museum och Manchester United Football Club.

Du kan också delta i organiserade resor till platser som det vackra sjön District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare födelseplats) och andra kulturella hotspots.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Basår » Se Förberedande år » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Basår

International Foundation in Business and Humanities

Campusstudier Heltid 6 - 12 månader January 2018 Storbritannien Manchester

[+]

BA (Hons) affärs- och human resource management

[-]

International Foundation in Science and Engineering

Campusstudier Heltid 9 - 12 månader June 2018 Storbritannien Manchester

[+]

BSc (Hons) Finansiell Matematik

kvalificerade och erfarna lärare höga kontakt timmar och små klassstorlekar

[-]

Förberedande år

Förkursens Kurs

Campusstudier Heltid 6 - 9 månader January 2018 Storbritannien Manchester

Förkandidaten förbereder internationella studenter för direkt ingång till en magisterexamen, med framsteg till ämnen relaterade till företag och ledning vid NCUK-universitet. [+]

Förbereder internationella studenter för direkt inresa på magisterexamen, med garanterad villkorlig utveckling till en av NCUK: s 16 universitet.

Förskolan kommer att utveckla dina engelska färdigheter, ett brett spektrum av studiefärdigheter och forskarutbildning. Det är inte ämnesspecifik och har utformats för internationella studenter som vill studera en affärs- eller förvaltningsrelaterad kurs.

Kursalternativ finns

Förkandidat (3 villkor, septemberpost) - detta erbjuder en ytterligare förberedande term för Management Studies-modulen och har ett lägre engelskspråkligt krav Förmästers (2 villkor, januari inmatning) - detta är standardalternativet, lämpligt för de flesta studenter Var kommer det här programmet ta mig? ... [-]

Kurser

Course International Year One in Accounting and Finance

Campusstudier Heltid 9 - 12 månader January 2018 Storbritannien Manchester

[+]

Ålder: 18 år och äldre

Akademisk: A-nivå, Stiftelse, första året av en examen

Engelska: IELTS 5.0 - 5.5 eller motsvarande

[-]

International Year One in Business Management

Campusstudier Heltid 9 - 12 månader January 2018 Storbritannien Manchester

[+]

Varför ansöka om det internationella året ett-programmet?

Kursalternativ finns

Internationellt år ett (3 villkor) - detta är standardalternativet, lämpligt för de flesta studenter Var kommer det här programmet ta mig?

Observera att studenter som vill gå vidare till ett Russell Group-universitet måste uppfylla ytterligare behörighetskrav.

University of Bradford

BSc (Hons) Företagsekonomi BSc (Hons) Ekonomi Bsc (Hons) Marknadsföring

University of Huddersfield

BA (Hons) företagsekonomi

BA (Hons) International Business Management BA (Hons) Management med marknadsföring ... [-]

Kurs I Akademisk Engelska

Campusstudier Heltid 3 - 12 månader January 2018 Storbritannien Manchester

En intensiv akademisk engelskkurs som förbereder dig för examen vid ett brittiskt universitet eller ett INTO-akademiskt program. [+]

Den akademiska engelska kursen ger den snabbaste och mest effektiva vägen mot att nå din önskade engelska språknivå. Kursen är speciellt utformad för att du ska få språket och akademiska färdigheter som du behöver för att lyckas på universitetet.

Varför ansöka om kursen? Utveckla dina engelska färdigheter på alla fyra kärnområdena Utveckla viktiga akademiska språkkunskaper Lär dig att kommunicera effektivt på engelska Vad är speciellt med programmet?

Denna intensiva kurs erbjuder 30 timmars timmar per vecka, som består av 25 timmars ansikte mot ansikte och 5 timmars lärandestödda språkutveckling. Programmet kommer att anpassas efter dina individuella behov, med regelbundna bedömningar för att övervaka dina framsteg och se till att du håller dig på rätt spår.... [-]


Kurs I Allmänhet Engelska

Campusstudier Heltid 2 - 48 veckor Öppen antagning Storbritannien Manchester

Förbättra dina engelskspråkiga färdigheter med en INTO General English kurs. Studera engelska på INTO Manchester i en inspirerande miljö med erfarna lärare och supportpersonal. [+]

Designad för att förbättra dina engelska färdigheter i engelska för användning i vardagliga situationer, är vår Allmänna Engelska kurs lämplig för alla nivåer.

Varför ansöka om kursen? Förbättra dina engelska färdigheter för daglig användning Akkrediterad av British Council för undervisning i engelska i Storbritannien Flexibla startdatum och kurslängder Möjligheter att gå vidare till ett universitetsberedskapsprogram på INTO Manchester Vad är speciellt med denna kurs? Genomsnittliga klassstorlekar på 10 studenter Erfaren personal för att stödja ditt lärande Dra nytta av studieresurser och möjligheter att strukturera ditt eget studieprogram utanför klassrummet Lär dig om brittisk kultur Delta i en rad aktiviteter och utflykter för att träna ditt engelska i verkliga situationer Förmåga nivåer ... [-]

Videoklipp

Your accommodation at INTO Manchester

Student facilities at INTO Manchester

Being a successful international student: Regina's story

Being a successful international student: Daniel's story

Life in the classroom at INTO Manchester

Manchester: a city for international students

Kontakt

INTO Manchester

Adress, rad 1 Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, England, Storbritannien
Hemsida http://www.intostudy.com/en-gb/universities/into-manchester