Läs den officiella beskrivningen

En givande upplevelse i en spännande stad

Det moderna INTO Manchester Study Center ligger nära stadens och lokala universitetets faciliteter. Det ger dig chansen att studera i en av de mest spännande och kulturellt olika städerna i världen.

Beläget i Bridgewater House, är en imponerande edwardian byggnad renoverad till högsta standard, mitt i hjärtat av livliga Manchester.

Du är aldrig långt från en mängd olika caféer, kaféer och restauranger, inklusive Manchesters berömda Chinatown-område. Plus Universitetet i Manchester och Manchester Metropolitan University ligger också bara en kort promenad bort.

Centrets anläggningar har utformats med studenter som du tänker på. Du kan utnyttja det senaste klassrummet och IT-tekniken. Och undervisning i universitetsstil hjälper dig att bygga ditt självförtroende.

Centret är hem till vårt vänliga Student Services team, som kommer att se till att din upplevelse är både givande och oroarfri.

De förstår de utmaningar som följer med att studera utomlands och tillhandahålla ett dedikerat nätverk av stöd. Från visum och invandringsrådgivning, genom att öppna ditt brittiska bankkonto, är du i säkra händer.

Skapat för din framgång

INTO Manchester studiecenter har du allt du behöver för att lyckas leva och studera i Storbritannien.

Du hittar den senaste inlärningstekniken. 39 undervisningsrum har digitala whiteboards, vilket gör det möjligt för dina lärare att använda online resurser och att du ska bli involverad.

Centret har också:

  • en rad välutrustade datorsuper
  • gratis internet och Wi-Fi i hela
  • bekväma utbrottsområden för privat studie och avkoppling med vänner
  • en välkomstdisk och stöd från vårt vänliga studenttjänstteam
  • Inlärningsresurscenteret är hem för 5000 studieunderstödsmaterial, inklusive böcker, cd-skivor, dvd-skivor, tidskrifter, tidningar och utskrift och skanning.

Du har 24/7 tillgång till vår virtuella lärmiljö för att ladda ner föreläsningsanteckningar och andra användbara kursmaterial. Och du kan också delta i online-diskussioner med lärare och klasskamrater.

Inte säker på var du ska börja? Vår vänliga, erfarna personal hjälper dig att utnyttja de resurser som finns tillgängliga.

Livet utanför klassrummet

Som en internationell student kan du leva som en del av ett pulserande studentgemenskap i våra fasta bostadshus. Eller varför inte uppleva riktigt brittiskt liv i en familjestuga? Båda alternativen erbjuder en säker och bekväm miljö för att växa - både akademiskt och som person.

INTO Manchester Welcome Desk är tillgänglig för alla frågor du kan ha, och du kan också ringa ett 24-timmars telefonnummer vid en nödsituation.

Socialt program med INTO Manchester

INTO Manchester sociala program gör det enkelt för dig att träffa nya människor och få ut det mesta av ditt nya hem.

Detta inkluderar besök på teatern, biografer och andra intressanta platser som National Football Museum och Manchester United Football Club.

Du kan också njuta av resor längre bort, bland annat till det vackra sjön District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare födelseplats) och andra kulturella destinationer över nordvästra England.

Vill du bli involverad? Du kan bli medlem i Student Social Committee och bilda klubbar och samhällen kring dina egna intressen och intressen med stöd av INTO Manchester personal.

Det internationella samhället

International Society är en ideell organisation som är unik för Manchester.

Baserat på bara några minuters promenad från INTO Center ger det en social och stödjande miljö för nästan 7000 internationella studenter från över 120 länder som studerar i Manchester.

Samhället arrangerar weekendresor runt i Storbritannien, erbjuder mer än 65 olika klasser varje vecka och organiserar över 100 olika sociala evenemang under hela året.

Nya vänner, nya erfarenheter

Vi gör det enkelt för dig att träffa nya människor och hitta nya, roliga saker att göra.

Vår utgående personal organiserar regelbundna sociala aktiviteter och hjälper dig att njuta av Manchester fullt ut.

Du kommer att njuta av besök på teatrar, biografer och andra intressanta platser, såsom National Football Museum och Manchester United Football Club.

Du kan också delta i organiserade resor till platser som det vackra sjön District, Stratford-upon-Avon (Shakespeare födelseplats) och andra kulturella hotspots.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

INTO Manchester

Varför ansöka om International Foundation-programmet? Kursalternativ finns International Foundation (3 termer) - detta är standardalternativet, lämpligt för de flesta stu ... [+]

Varför ansöka om International Foundation-programmet?

Kursalternativ finns

International Foundation (3 termer) - detta är standardalternativet, lämpligt för de flesta studenter. Var kommer det här programmet ta mig?

Framgångsrikt genomförande av International Foundation Program leder till tilldelning av International Foundation Certificate (RQF Level 3) från NCUK.

Vår villkorliga progressionsgaranti:

BA (Hons) affärs- och human resource management

University of Salford

BSc (Hons) Ekonomi och redovisning

Universitetet i Sheffield

BSc (Hons) Finansiell Matematik

[-]
Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
INTO Manchester

University of Manchester BEng (Hons) Chemical Engineering Beng (Hons) ellära och elektronik beng (hons) maskinteknik kvalificerade och erfarna lärare höga kontak ... [+]

University of Manchester

BEng (Hons) Chemical Engineering Beng (Hons) ellära och elektronik beng (hons) maskinteknik kvalificerade och erfarna lärare höga kontakt timmar och små klassstorlekar

Du får råd och feedback under seminarier och handledning. Regelbundna en-till-ett-möten med din personliga handledare hjälper dig att planera för framtida effektiv studie och svara på eventuella frågor för att säkerställa din akademiska framgång.

Vem ska ansöka om International Foundation-programmet?

Du bör ansöka om kursen om du har slutfört gymnasieskolan i ditt hemland.

Kurslängd: 3 - 4 termer (9 - 12 månader)

Startdatum: Juni, augusti (Headstart), september... [-]

Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

INTO Manchester

En intensiv akademisk engelskkurs som förbereder dig för examen vid ett brittiskt universitet eller ett INTO-akademiskt program. ... [+]

Den akademiska engelska kursen ger den snabbaste och mest effektiva vägen mot att nå din önskade engelska språknivå. Kursen är speciellt utformad för att du ska få språket och akademiska färdigheter som du behöver för att lyckas på universitetet.

Varför ansöka om kursen?Utveckla dina engelska färdigheter på alla fyra kärnområdenaUtveckla viktiga akademiska språkkunskaperLär dig att kommunicera effektivt på engelskaVad är speciellt med programmet?

Denna intensiva kurs erbjuder 30 timmars timmar per vecka, som består av 25 timmars ansikte mot ansikte och 5 timmars lärandestödda språkutveckling. Programmet kommer att anpassas efter dina individuella behov, med regelbundna bedömningar för att övervaka dina framsteg och se till att du håller dig på rätt spår.... [-]

Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
INTO Manchester

NCUK International Year One i redovisning och ekonomi förbereder dig för inresa till andra året av ett företag eller relaterad grundutbildning vid ett urval av ledande br ... [+]

Utveckla dina matematiska, analytiska och finansiella färdigheter för att förbereda dig för år 2 av en examen inom en rad redovisning och finansrelaterade ämnen.

Det internationella året ett i redovisning och ekonomi motsvarar att studera det första året av en grundutbildning.

Varför ansöka om år ett-programmet?Garanterat villkorlig utveckling till ett av 10 NCUK-universitet (med förbehåll för uppföljningskrav).Ett kvalitetssäkrat, NCUK-ackrediterat program.Erkänt av ett brett utbud av andra ledande brittiska universitet.

Kursalternativ finns

Internationellt år ett (3 villkor) - detta är standardalternativet, lämpligt för de flesta studenter.Utökat Internationellt År Ett (4 villkor) - Det här alternativet har ytterligare en engelskspråk i början för extra språkstöd och Engelska inmatningskrav är vanligen lägre.Var kommer det här programmet ta mig?... [-]
Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Pathway på masternivå

INTO Manchester

Förkandidaten förbereder internationella studenter för direkt ingång till en magisterexamen, med framsteg till ämnen relaterade till företag och ledning vid NCUK-universi ... [+]

Förbereder internationella studenter för direkt inresa på magisterexamen, med garanterad villkorlig utveckling till en av NCUK: s 16 universitet.

Förskolan kommer att utveckla dina engelska färdigheter, ett brett spektrum av studiefärdigheter och forskarutbildning. Det är inte ämnesspecifik och har utformats för internationella studenter som vill studera en affärs- eller förvaltningsrelaterad kurs.

Kursalternativ finns

Förkandidat (3 villkor, septemberpost) - detta erbjuder en ytterligare förberedande term för Management Studies-modulen och har ett lägre engelskspråkligt krav Förmästers (2 villkor, januari inmatning) - detta är standardalternativet, lämpligt för de flesta studenter Var kommer det här programmet ta mig? ... [-]
Storbritannien manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska