Läs den officiella beskrivningen

Gå med i ett topp 10 universitet för kandidatexamen

Du kommer att vara en student i Newcastle University men bor och studera på Londons campus. Du kommer att dra nytta av universitetets utmärkta rykte för utbildad anställbarhet och bor i 3: e staden i världen för arbetsgivaraktivitet (QS Best Student Cities 2016).

Låter som ett bra sätt att starta din karriär? Du kommer också ha tillgång till Newcastle Universitys alumni-nätverk, e-resurser, forskningsinformerad undervisning, karriärservice och studentkår.

Vill du leva med andra studenter? Inget problem, du kan välja mellan två studenthem inom bekvämt räckhåll från campus.

Konstruerad för att möta dina behov

På campus hittar du flexibla undervisningsområden, inklusive två föreläsningssalar och seminarier med interaktiva whiteboards.

Det finns också ett Learning Resource Center som erbjuder en rad läromedel, tillsammans med moderna IT-faciliteter och gratis Wi-Fi.

Hungrig? Ta en bit att äta på campuskaféet eller gå ner på nere för pizza eller sushi.

Campusen är liten vilket innebär att du snart kommer att bli bekant med dina medstudenter och kommer att göra vänner snabbt.

Vid receptionen möter du supportteamet. De är tillgängliga dygnet runt. Från att hantera dina pengar och levande arrangemang till invandring och din hälsa och lycka, kommer de kunna hjälpa till.

Ett globalt rankat universitet

Newcastle University rankas i topp 1% av universiteten i världen (QS World University Rankings 2015-2016). Newcastle University London ger sina högsta rankningar till huvudstaden tillsammans med utmärkt anställbarhet med topp 20 rankning för kandidatexamen (The Complete University Guide 2016).

Du kommer att dra nytta av universitetets utmärkta rykte för utbildad anställbarhet och bor i 3: e staden i världen för arbetsgivaraktivitet (QS Best Student Cities 2016).

Newcastle University London är också det perfekta tillfället att utveckla ditt professionella nätverk. Du kommer att vara baserad i finansdistriktet i London med globala arbetsgivare på din tröskel.

Grader är designade av Newcastle Universitys treåriga ackrediterade handelshögskola. Endast 1% av handelshögskolorna är tredubbla ackrediterade så att du kommer att vara före tävlingen när du examinerar. Du kommer också att vara fullt utrustad för att få en inverkan på global verksamhet.

Studera på en triple ackrediterad företagsskola i hjärtat av Londons finansdistrikt

Alla examensprogram är utformade av Newcastle University Business School. I de 1% av handelshögskolorna som är tredubbla ackrediterade, fokuserar det på ökad personlig tillväxt och uppmuntrar dig att utveckla en konkurrensfördel.

Med globala arbetsgivare på din tröskel är Londons campus den perfekta basen för att utveckla ditt professionella nätverk och bygga upp kontakter med näringslivet.

Du får möjlighet att delta i nätverkshändelser med både nyutbildade och erfarna New York University-kandidater, och Graduate Connections-databasen kan ställa dig i kontakt med tidigare studenter från hela världen som kan hjälpa dig i din valda karriär. Och om du inte har valt en karriär kan du utnyttja det stöd som erbjuds av Newcastle Universitys karriärservice.

Nervös att göra nya vänner? Oroa dig inte, som en student i Newcastle University ska du vara medlem i Studentkåren. Campusrepresentanten organiserar en aktiv social kalender, så du får nya vänner på nolltid.


Vad är triple ackreditering?

En företagsskola klassificeras som tredubbla ackrediterad när de tre internationella ackrediteringsorganen - Association of Advance Collegiate Schools of Business (AASCB), Association of MBAs (AMBA) och European Quality Improvement System (EQUIS) - tilldelar institutionen sin ackreditering.

Den här prestigefyllda titeln är guldstandard i företagsutbildning, uppnådd av endast 1% av handelshögskolorna över hela världen. Det tilldelades till University of Business School i New York i 2014.

Globala anslutningar

Du kommer bli medlem i en gemenskap med mer än 122 000 akademiker från över 110 olika länder.

Du får möjlighet att delta i nätverkshändelser med både nybörjare och erfarna forskare från Newcastle University. Och skolans Graduate Connections-databas kan ge dig kontakt med tidigare studenter från hela världen som kan hjälpa dig i din valda karriär.

Lär av experterna

Vill du höra från experterna om hur man startar ett företag eller bygger en karriär? Varje onsdag får du möjlighet att delta i en mästerklass från en av Newcastle Universitys kommersiella partners.

Hör av COO av AES International, en partner hos Thomas Eggar, VD på Capita Learning, VD för FTS Global, en konsult i Santander och mer.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

Newcastle University London

Förbered dig för direkt inträde till år 1 på grundutbildning i redovisning och ekonomi, internationell företagsekonomi eller internationell ledning och marknadsföring vid ... [+]

Förbered dig för direkt inträde till år 1 på grundutbildning i redovisning och ekonomi, internationell företagsekonomi eller internationell ledning och marknadsföring vid Newcastle University London .

KursfunktionerUtveckla de kunskaper och färdigheter för din valda grad genom en specialist Pathway .Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter. Ta reda på mer om vår pengarna tillbaka garanti.Dra nytta av mindre klassstorlekar än på universitetet, vilket betyder att du får mer tid med dina lärare.Anpassa till studier i Storbritannien tack vare universitetsstilundervisning för ämnesbaserade moduler.Guidning med dina universitetsansökningar, så du väljer den bästa graden för dig.Viktiga kursfaktaKurslängd: 3-4 VillkorStartdatum: 2018: september, oktober; 2019: januari, juli, september, oktober; 2020: januariAvgifter: Från £ 15.445Klass timmar: 21 timmar per vecka i genomsnittKlassstorlek: 16Klasslängd: Vanligtvis hålls måndag till fredag ​​mellan 08.00-19.00 exklusive helgdagar. Det kan dock finnas fall där klasser måste hållas utanför dessa tider på grund av oförutsedda omständigheter.Utmärkelse: International Foundation Certificate (RQF Level 3) från Newcastle University.Kursalternativ:Standard (3-term, 9-månaders program)Utökad (Innehåller ytterligare term (er) i engelska.)Ingångskrav... [-]
Storbritannien london
Januari 2020
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Graduate Diploma

Newcastle University London

Förbered dig för direkt anslutning till en doktorsexamen i International Business Management och International Marketing vid Newcastle University London . ... [+]

Förbered dig för direkt anslutning till en doktorsexamen i International Business Management och International Marketing vid Newcastle University London .

KursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i Storbritannien med starkt fokus på studier och forskning.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Viktiga kursfaktaKurslängd: 3-4 VillkorStartdatum: 2018: september, oktober; 2019: januari, juni, september, oktober; 2020: januariAvgifter: Från £ 15.445Klass timmar: 21 timmar per vecka i genomsnittKlassstorlek: 16Klasslängd: Vanligtvis hålls måndag till fredag ​​mellan 08.00-19.00 exklusive helgdagar. Det kan dock finnas fall där klasser måste hållas utanför dessa tider på grund av oförutsedda omständigheter.Utmärkelse: International Graduate Diploma (FHEQ Level 6) från Newcastle University.Kursalternativ:Standard (3-term, 9-månaders program)Utökad (Innehåller ytterligare term (er) i engelska.)Ingångskrav... [-]
Storbritannien london
Januari 2020
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Newcastle University London

Denna kurs ger den snabbaste och mest effektiva vägen mot att nå din önskade engelska språknivå. Det är speciellt utformat för att möta dina individuella lärandebehov, me ... [+]

Denna kurs ger den snabbaste och mest effektiva vägen mot att nå din önskade engelska språknivå. Det är speciellt utformat för att möta dina individuella lärandebehov, med fem skräddarsydda studienivåer för att du ska få språket och akademiska färdigheter du behöver för att lyckas.

KursfunktionerSom en högt engagerad och arbetande student kan du förvänta dig att göra snabba framsteg på upp till en IELTS-poäng per termin genom denna intensiva kurs. I elever som slutförde en term av akademisk engelska i december 2017 gjordes i genomsnitt 0,8 av ett IELTS-band framsteg.Studera 30 timmars timmar, med 25 timmars ansikte mot ansikte, och 5 timmars språkutveckling med lärare.Utvecklat i partnerskap med Cambridge Assessment gör skräddarsydda onlinebedömningar att dina framsteg kan övervakas noggrant.Dra nytta av interaktiva lektioner och små klassstorlekar.Gratis IN "Get Ready for English" kurs tillgänglig online före ankomst.... [-]
Storbritannien london
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Pathway på grundnivå

Newcastle University London

Förbered dig för direkt tillträde till år 2 på grundutbildning i företagsekonomi eller marknadsföring och ledning vid Newcastle University London . ... [+]

Förbered dig för direkt tillträde till år 2 på grundutbildning i företagsekonomi eller marknadsföring och ledning vid Newcastle University London .

KursfunktionerUtveckla de kunskaper och färdigheter för din valda grad genom en specialist Pathway .Studera akademiska moduler som speglar det första året av din valda grad.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Dra nytta av mindre klassstorlekar än på universitetet, vilket betyder att du får mer tid med dina lärare.Anpassa till studier i Storbritannien tack vare universitetsstilundervisning för ämnesbaserade moduler.Vägledning med din universitetsansökan, så att du väljer den bästa graden för dig.Viktiga kursfaktaKurslängd: 3-4 VillkorStartdatum: 2018: september, oktober; 2019: januari, juli, september, oktober; 2020: januariAvgifter: Från £ 15.445Klass timmar: 21 timmar per vecka i genomsnittKlassstorlek: 16Klasslängd: Vanligtvis hålls måndag till fredag ​​mellan 08.00-19.00 exklusive helgdagar. Det kan dock finnas fall där klasser måste hållas utanför dessa tider på grund av oförutsedda omständigheter.Utmärkelse: Högskoleexamen (FHEQ Level 4) från Newcastle University.Kursalternativ:Standard (3-term, 9-månaders program)Utökad (Innehåller ytterligare term (er) i engelska.)Ingångskrav... [-]
Storbritannien london
Januari 2020
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska