Newcastle University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Exakt var du vill vara

Vill du studera vid ett högt rankat universitet i en av Storbritanniens mest spännande städer? Newcastle University placerades 5: e i Storbritannien av International Student Barometer 2016 och ingår i den internationellt kända Russell Group. I Newcastle University ligger rätt i hjärtat av campus. Du kommer att känna dig del av den här livliga, blomstrande universitetsscenen genast, som du lär dig i sina fantastiska moderna lokaler. Du kommer att uppleva universitetsstilundervisning med föreläsningar, övningar och en privatstudie som stöds. Vårt vänliga supportteam ligger i närheten, så du kan vara säker på ett enkelt, avslappnat och inspirerande första år.

Hjärtat i din inlärningserfarenhet

Vill du studera i hjärtat av en blomstrande stad? INTO Center på Newcastle University erbjuder just det. Det är ett modernt, säkert centrum med full tillgång till en rad faciliteter för boende och lärande.

Tack vare toppmoderna studieanläggningar, boende på plats och gott om möjligheter att koppla av och umgås, hittar du allt på ett ställe.

Förutom samtida klassrum och fantastiska IT-faciliteter erbjuder Centeret ett mångsidigt laboratorium, ett språkresurscenter och ett omfattande bibliotek. Och du kommer att stödjas av våra dedikerade lärare och personal som kommer att se till att du får ut det mesta av din tid på Newcastle University .

Bibliotek

Det finns tre bibliotek på campus. Öppet sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet, är Robinson Library Universitets huvudbibliotek. Här hittar du över en miljon böcker, mer än 100 000 elektroniska resurser och tusentals tidskrifter.

Det finns ytterligare två specialbibliotek - Law Library och Walton Medical and Dental Library. Kan du inte hitta det du letar efter? Den vänliga personalen är till hands för att hjälpa dig att hitta vad du behöver.

  • 1300 nätverksbaserade datorer, vissa med 24-timmars åtkomst
  • Skrivande utveckling, Maths-Aid och allmän bibliotekshjälp tillgänglig
  • DVD och CD-kassa för språkinlärning

Faciliteter

När det gäller att studera har INTO Center allt du behöver. Det finns en blandning av sociala utrymmen och lugna platser för privat studie. Det välutrustade Learning Resource Center är förpackat med böcker, onlinematerial och tidskrifter för att förbättra dina studier. Learning Resource Center är öppet måndag till fredag, 8-18.

Vill du studera online? Du har tillgång till Blackboard, en virtuell inlärningsmiljö där du kan hämta föreläsningsnoteringar och kursinnehåll, samt delta i diskussioner med dina klasskamrater och lärare.

Behöver råd? Centrum erbjuder 24-timmars support från det ögonblick du anländer. Från visum och invandringsstöd till flygplatsen, ett orienteringsprogram och bostadsassistenter inom bostaden, har du all den hjälp du behöver för att bosätta sig i.

Livet på campus handlar inte bara om att studera. Du har också tillgång till några bra faciliteter där du kan umgås med dina nya vänner. Kaféer, restauranger och sportanläggningar kan alla hittas på campus. Eller gå till Studentkåren, där du kommer att bli bortskämd för val med över 200 klubbar och samhällen.

Mat

Ett bra ställe att umgås med vänner och varva ner mellan klasserna, caféet finns i mitten av campus. Det är ett bra ställe att hämta frukost, lunch eller en drink mellan lektionerna. Vegetariska och Halal-alternativ är ofta tillgängliga och det finns också ett lojalitetskort för att spara pengar.

Otroliga faciliteter och ett fantastiskt läge

Du har tillgång till alla fantastiska faciliteter på Newcastle University . Det finns det prisbelönta Robinson Library och Language Resource Center - båda är bra ställen att studera, liksom en bra virtuell inlärningsmiljö. Men i Newcastle University handlar det om mer än bara klasser och studier, med en bra studentkår och ett fantastiskt sportcenter.

Ett topprankat globalt universitet

Newcastle University ger utmärkta anställningsutsikter, en oförglömlig studentupplevelse och är en grundare av Russell Group som omfattar 24 av Storbritanniens mest ansedda forskningsintensiva universitet. Ranking i de högsta 1% av universiteten i världen och 23: e i Storbritannien, rankar Newcastle University också topp 12 i världen för internationell studentnöjdhet.

Att studera här innebär att du kommer att ansluta till mer än 23 000 studenter från över 120 länder och en stark studentkår som inspirerar och uppmuntrar till ditt lärande.

Underhålla en tradition av excellens

Ett av Storbritanniens högsta universitet och med ett gott rykte för utmärkt undervisning och avancerad forskning är Newcastle University ett populärt val för studenter och arbetsgivare.

Du bygger globala förbindelser här, med universitetet som erbjuder en rad alternativ för att förbättra dina studier, inklusive:

  • studera utomlands överenskommelser med över 250 universitet runt om i världen, samt internationell studie utomlands, sommarskola och arbetsprogram integrerade i examen
  • finansiering för studenterforskningsturer runt om i världen
  • partnerskap med över 400 globala institutioner
  • Fri tillgång för alla studenter till faciliteter för att lära sig ett annat språk
  • grader levereras i Singapore och en medicinsk skola i Malaysia
  • en helt ny London-baserad campus som erbjuder en rad olika kurser, masterclasses och arbetsgivare och alumni händelser
  • diverse discipliner, med 27 ämnen rankade i Storbritannien 20

Platser

Newcastle upon Tyne

INTO Newcastle University

Address
The INTO Building
NE1 7RU Newcastle upon Tyne, england, Storbritannien