Läs den officiella beskrivningen

UEA - bra studie och livserfarenheter

University of East Anglia är hem för allt du behöver för att ha en bra levande och studerande erfarenhet.

Och som INTO-student har du full tillgång till allt som UEA-studenter tycker om.

Du kan utnyttja UEAs fantastiska bibliotek, prisbelönta sport- och fritidsanläggningar och en av de bästa studentkårerna i Storbritannien.

Du kan också boka studierum, delta i gästföreläsningar, få tillgång till karriärföreläsningar, ansluta till Student Union-klubbar och samhällen och få tillgång till alla faciliteter som är öppna för UEA-studenter.

IN UEA - ditt hem hemifrån

Ditt INTE UEA Study Center ligger i hjärtat av universitetsområdet. Det är hem till vår vänliga internationella student support team, som kommer att stödja dig i din resa till studie vid UEA.

De hjälper dig att göra din tid här så trevlig som möjligt. Oavsett dina behov finns support, inklusive språkrådgivare om engelska inte är ditt första språk.

Studionscentret länkar också till vårt fantastiska internationella studentboende, så du kommer aldrig att vara långt ifrån allt du behöver.

På nolltid kommer du koppla av med vänner i ett av våra många bekväma sociala utrymmen, prova ny mat på INTO-restaurangen eller utforska staden Norwich.

Enastående faciliteter i hjärtat av UEA-campus

Vårt inbyggda studiecenter är där den senaste tekniken stöder innovativt lärande. Det är en modern miljö som ligger nära alla universitetets utmärkta faciliteter.

Du kommer att uppleva universitetsstilundervisning från dag ett, vilket innebär den bästa förberedelsen för framgång i dina brittiska studier.

Flexibla inlärningsutrymmen hjälper dig att bli bekant med en rad olika undervisningsstilar, inklusive föreläsningar, praktisk laborationer, seminarier, handledning, privatstudier och e-learning.

Du kommer att känna dig som en del av INTO-familjen tack vare vår välkomnande atmosfär och vänliga supportteam. Hjälp är tillgänglig för eventuella utmaningar som du kan stöta på, inklusive konfidentiell rådgivning för eventuella studier eller icke-akademiska problem.

Vi är här för att göra det enkelt för dig att gå vidare till ett brittiskt universitet i Storbritannien och öka dina framtidsutsikter för en inspirerande karriär.

Små klassstorlekar, hög studenttillfredsställelse

INTO Center har allt du behöver för att säkra din plats vid University of East Anglia .

Klasserna hålls små för maximal interaktion mellan lärare och student. Och 2015 i Exit Survey visade att 93% av eleverna var nöjda med sin erfarenhet.

£ 38 miljoner investering i de senaste anläggningarna

Du hittar de bästa lärarna och bekvämligheterna för att säkerställa din framgång. INTO har investerat 38 miljoner pund i de senaste anläggningarna, inklusive:

 • två IT-laboratorier
 • tre moderna vetenskapslaboratorier
 • state-of-the-art språklabbar
 • en mångsidig föreläsningsteater
 • rymliga undervisningsrum med interaktiva whiteboards och pekskärmsladdare
 • bekväma sociala utrymmen att koppla av med vänner
 • gratis höghastighets trådlöst internet i hela
 • Du har också tillgång till UEA: s 800 000-volymbibliotek.

Learning Resource Center

Learning Resource Center är där du hittar supportmaterial, som böcker, cd-skivor, dvd-skivor, tidskrifter och tidningar. Här kan du skriva ut studieanteckningar och skanna i läromedel. Och toppmoderna pekskärmdatorer ger dig tillgång till universitetets online-anläggningar och e-tidskrifter.

Kan du inte hitta det du letar efter? Vår vänliga personal kommer att ge råd och utbildning för att hjälpa dig att få ut det mesta som finns tillgängligt, inklusive:

 • datorer för självstudier
 • språkresurser
 • nationella och lokala tidskrifter kompletteras varje vecka
 • bärbara datorer att låna över natten

Du kan ladda ner föreläsningsanteckningar och annat användbart kursinnehåll från UEAs virtuella inlärningsmiljö och delta i online-diskussioner med lärare och klasskamrater. Learning Resource Center är öppet varje dag från 07:30 till 23:00.

Världsledande forskning

UEA är ett banbrytande brittiskt forskningsuniversitet som leder vägen på olika områden som klimatförändringar, internationell utveckling, matvetenskap och mycket mer.

Universitetet är rankat i topp 1% i världen för forskningsexpertis (CWTS Leiden Ranking 2016) och 10: e i Storbritannien för forskningens kvalitet (Research Excellence Framework 2014).

Under senaste forskningsbedömningsövningen ansågs över 50% av universitetets forskningsverksamhet vara "världsledande" eller "internationellt utmärkt" och nästan 90% ansågs vara "internationellt stående".

Du kommer att uppleva detta genombrottstänkande i alla dina klasser, vilket ger dig bästa möjliga förberedelse för din framtida karriär.

UEA är också en del av Norwich Research Park, som har en av Europas största enskilda koncentrationer av forskning inom hälso-, livsmedels- och miljövetenskap. Det är ett av de mest citerade forskningscentra utanför Oxbridge och London och har vunnit två Nobelpriser.

I parken finns också ett antal vetenskapliga och teknologibaserade företag. Tillsammans ger de en mängd möjligheter till forskning och anställning för UEA-studenter och studenter.

Att lära sig den verkliga världen

UEAs akademiska tänkande är känt för sitt utmärkta "do different" fokus. Detta återspeglas i universitetets värderingar av socialt medvetande, global medvetenhet och miljövård och hållbarhet.

När du studerar vid UEA lär du dig av aktiva forskare i spetsen för sina discipliner. Många av dina lärare informerar om riktlinjer och hjälper dig till den senaste kunskapen och tänkandet i klassrummet.

Resultatet av detta verkliga fokus är tydligt - över 96% av UEA: s internationella studenter är anställda i yrkes- eller ledningsarbete eller i ytterligare studier inom sex månader efter examen.

Din studentkår

Din Student Union organiserar regelbundna utställningar av filmer, modeshower och mer än 60 musikaliska händelser som hålls på campus varje år. Detta inkluderar den årliga "Go Global" -händelsen som visar studenternas olika kulturer med en mängd olika matar, kläder och tullar.

Utforska kommande spelningar, klubbkvällar, speciella evenemang och mer på UEA Student Union webbplats, eller kolla på stora namnband som redan har spelat på campus på LCR.

Universitetet äger också en stadskärna som heter The Waterfront, en levande musikplats och nattklubb som innehåller tre rum och en eklektisk mix av DJs och liveband.

Du kan bli involverad i ett stort antal studentklubbar och samhällen vid universitetet. Dessa inkluderar allt från konst, ballroom dancing och debatt, till lag, språk och fotografi. Eller hjälp med att producera studenttidningen, tidningen, radioprogrammet eller tv-kanalen?

Konstnärlig inspiration, precis vid din tröskel

UEAs campus är hem till det internationellt kända Sainsbury Center for Visual Arts.

Det erbjuder gratis entré för inspirerande permanenta samlingar som täcker över 5000 år av mänsklig kreativitet, och det framstående museet och konstgalleriet är också värd för många stora konstutställningar under hela året.

Pablo Picasso, Edgar Degas, Francis Bacon, Jacob Epstein, Henry Moore, Alberto Giacometti och Amedeo Modigliani är alla representerade.

Och du kan också ansluta till ett prisbelönt inlärningsprogram för galleri samtal, föreläsningar och workshops för att ytterligare bränna din konstnärliga inspiration.

En fantastisk studentupplevelse

University of East Anglia är ett fantastiskt universitet där eleverna kan njuta av en blomstrande samhällsstämning och en mängd fantastiska livserfarenheter.

Studenterna har rankat UEA i "Topp 5 för studentupplevelse" varje år i National Student Survey sedan 2005. Och år 2016 rankades den först i kategorin "Bra miljö på campus / runt universitet" i Times Survey Student Experience Survey .

UEAs vackra parklandskap erbjuder gott om chanser att koppla av mellan studier. Du kan upptäcka kaniner på en naturvandring, njut av en grill vid sjön eller ta den rena friska luften medan du läser på gräset.

På campus finns ett bibliotek öppet dygnet runt, en mediasvit, en film- och tv-studio, det prisbelönta Sportspark-komplexet, tolv unika kaféer och restauranger samt en mini-stormarknad, bank och postkontor.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

University of East Anglia

... [+]

Som en framgångsrik student har du tillgång till ett antal universitetsprogressionsalternativ.

[-]
Storbritannien Norwich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of East Anglia

Akademisk: Avslutad 12 års skola med goda betyg Engelska: IELTS 5.0 - 5.5 eller motsvarande Uppfyller inte anmälningskraven? Vi erbjuder även en akademisk engelskkurs. ... [+]

Akademisk: Avslutad 12 års skola med goda betyg

Engelska: IELTS 5.0 - 5.5 eller motsvarande

Uppfyller inte anmälningskraven? Vi erbjuder även en akademisk engelskkurs.

[-]
Storbritannien Norwich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of East Anglia

Studera en kvalitetssäkrad kurs på ett ledande ingenjörsvetenskap, vetenskap och matematikuniversitet. Internationell grundprogram kommer att förbereda dig för inresa til ... [+]

Förberedelser för direkt tillträde till år ett av en doktorsexamen, matematik eller fysik vetenskap vid University of East Anglia.

Varför ansöka om International Foundation-programmet? En garanterad väg till år 1 på grundutbildningen vid UEA (under förutsättning att de angivna behörighetskraven uppfylls). Du är universitetsstudent från dag ett på ett kvalitetsförsäkrat, UEA-validerat program.

Kursalternativ finns

International Foundation (3 termer) - detta är standardalternativet, lämpligt för de flesta studenter. Extended International Foundation (4 termer) - det här alternativet innehåller ytterligare en intensiv engelskspråkig undervisning i början av kursen och kraven på engelska är lägre. Var kommer det här programmet ta mig? ... [-]
Storbritannien Norwich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of East Anglia

En kvalitetssäker kurs som erbjuder direkt inträde till det första året av din matematikrelaterade kandidatexamen vid University of East Anglia. ... [+]

Förberedelser för direkt tillträde till år ett av en grundutbildning i matematik, aktuarvetenskap, ekonomi och ekonomi eller ekonomi vid UEA.

Varför ansöka om International Foundation-programmet? En garanterad väg till år 1 på grundutbildningen vid UEA (under förutsättning att de angivna behörighetskraven uppfylls). Du är universitetsstudent från dag ett på ett kvalitetsförsäkrat, UEA-validerat program.

Kursalternativ finns

International Foundation (3 termer) -Detta är standardalternativet, lämpligt för de flesta studenter. Extended International Foundation (4 termer) - det här alternativet innehåller ytterligare en intensiv engelskspråkig undervisning i början av kursen och kraven på engelska är lägre. Var kommer det här programmet ta mig? ... [-]
Storbritannien Norwich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Graduate Diploma

University of East Anglia

En väg till en doktorsexamen vid UEA (under förutsättning att de angivna behörighetskraven uppfylls). ... [+]

En väg till en doktorsexamen vid UEA (under förutsättning att de angivna behörighetskraven uppfylls). [-]
Storbritannien Norwich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of East Anglia

universitetsstilundervisning med höga kontakt timmar och små klassstorlekar ... [+]

universitetsstilundervisning med höga kontakt timmar och små klassstorlekar [-]
Storbritannien Norwich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of East Anglia

... [+]

Regelbundna en-till-ett-möten med din personliga handledare hjälper dig att planera för framtida effektiv studie och svara på eventuella frågor för att säkerställa din akademiska framgång.

Vi har också ett internationellt Progressions team som hjälper till med din ansökan till University of East Anglia.

Lär ut metoder

Interaktiva föreläsningar från erfarna akademiska fakulteter samt yrkesverksamma från industrin kommer att följas av ett seminarium för att diskutera ämnen som höjts under föreläsningarna.

Seminarier följer en workshop stil där diskussion och presentation används för att förbereda dig för forskarutbildning.

[-]
Storbritannien Norwich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Pathway på grundnivå

University of East Anglia

Institutionen för samhällsvetenskap ... [+]

Institutionen för samhällsvetenskap

[-]
Storbritannien Norwich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of East Anglia

... [+]

[-]
Storbritannien Norwich
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

University of East Anglia