University of Exeter

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ett högt rankat universitet

Vill du studera vid ett högskolan i Storbritannien som ger en fantastisk studentupplevelse? University of Exeter kommer att ge dig den bästa starten med din karriär genom utmärkt undervisning och en bra inlärningsmiljö.

Så vad sätter detta universitet apart? Det rankades 1: a i den internationella kategorin, med över 20 000 studenter, i WhatUni's Student Choice Awards 2015. Det är en av de högsta 1% universiteten globalt (The World University Rankings 2014-15) och placeras 4: e i Storbritannien för studenttillfredsställelse av undervisningskvaliteten i National Student Survey 2014.

Konsekvent i topp 10 i Storbritannien är University of Exeter ett av Storbritanniens snabbast växande universitet. University of Exeter är år 2016, och är också medlem i den prestigefyllda Russell-gruppen och har funktioner i de 100 bästa universiteten i världen.

Allt du behöver på ett ställe

INTO Center har allt du behöver för att hjälpa dig att studera framgångsrikt i Storbritannien. Ditt första studieår kommer att vara allt du hoppats på och mer.

Kolla in de toppmoderna faciliteterna - det finns multimedia-centra, språk- och vetenskapslaboratorier och ett omfattande Learning Resource Center. Vi gör det enkelt för dig att njuta av brittisk kultur och liv, allt från språkstöd till dedikerad personal som kommer att se till att allt går bra.

Din bas för lärande och socialisering

Du hittar INTO Exeter Center på Streatham Campus. Ett välkomnande, vänligt och elegant rum med mer än 100 dedikerade medarbetare och utmärkta faciliteter. Allt du behöver är här.

När du behöver studera är centret platsen att vara. Det finns ett omfattande Learning Resource Center med privata studieområden, läromedel och datorer samt ett vetenskapslaboratorium plus två multimediamöten. Du kommer att kunna dra nytta av flexibla studieplatser för föreläsningar, seminarier och handledning.

Och när det gäller att koppla av, har INTO du täckt - varva ner med vänner i ett av de 10 varierade kaféerna och restaurangerna, expandera dina intressen och gå med i ett samhälle med studentgillet eller gå till hotellets gym och sportspark.

klassrum

Det finns massor av olika sätt att lära på INTO-centret med 22 klassrum och en rad inlärningsutrymmen. Oavsett om du njuter av en gruppdebatt i föreläsningsteatern eller har en en-till-en handledningssession har mitten allt du behöver här.

Våra klassrumsfaciliteter inkluderar:

 • Multifunktionell föreläsningsteater
 • Tutorial rum och klassrum
 • State-of-the-art IT
 • Språklaboratorier
 • Vetenskapslaboratorier
 • Två multimedia rum för klasser eller självständigt lärande

Vill du studera bort från campus? E-learning kan också vara en stor del av dina studier. Du får tillgång till universitetets virtuella inlärningsmiljö. Härifrån kan du läsa föreläsningsanteckningar, gå över tidigare examenshandlingar och bläddra bland annat användbart innehåll för att hjälpa dig. Det är också ett bra ställe att ha online-diskussioner med dina lärare och andra studenter.

Learning Resource Center

Gå till Learning Resource Center för att arbeta med klassrumsuppgifter - du hittar en samling användbara böcker och läromedel som hjälper dig med din kurs. Weekly tidskrifter och tidskrifter finns också för att hjälpa dig att hålla koll på aktuella händelser, och det finns även datorer som du kan använda för att hjälpa dig med dina studier.

Några av faciliteterna på Learning Resource Center inkluderar:

 • Språkresurser
 • Fotokopiering och scanning
 • Hjälp med IT

Learning Resource Center är öppet måndag till fredag, 08:30 - 17:30, och är den perfekta platsen för självständig studie.

Glöm inte att du också kan använda universitetets sju bibliotek. Över University of Exeter s tre campus finns totalt 1.2 miljoner böcker och tidskrifter. Huvuduniversitetsbiblioteket ligger mittemot INTO-centrum och är öppet 24 timmar om dygnet under tidsperioden.

Studentstöd

När du känner att du behöver en hjälpande hand erbjuder INTO Center en rad supporttjänster.

Du hittar stöd i alla led av din resa, från att fatta beslutet om vilket program du ska välja för en hämtningstjänst vid ankomst i Storbritannien och ett 24-timmars nödnummer. IN på University of Exeter uppnådde 91% studentnöjdhet för sitt stöd (INTO Exit Survey 2015).

Några av tjänsterna är:

 • 24-timmars nödnummer
 • Orienteringsprogram om studentliv i Exeter
 • Airport pickup service
 • Språkrådgivare för att hjälpa studenter med en låg nivå av engelsk kommunikation
 • Bostadsassistenter inom studenthemmen
 • Visum och invandringsstöd
 • Stöd till studenter med funktionshinder

Kom ihåg att det kommer att finnas bostadsassistenter inom studenthemmen för att svara på eventuella frågor du kan ha och du kan också delta i ett orienteringsprogram för att hjälpa dig att bosätta dig i studentlivet i Exeter.

Mat

Letar du efter en mellanmål eller en varm dryck? Caféet ligger i hjärtat av INTO-centret och är ett bra ställe att ta en kaffe med vänner eller bara hämta en snabb bit att äta mellan klasserna.

Om du letar efter något annat finns det en rad restauranger och kaféer på universitetsområdet, som serverar nästan vad du vill ha. Och du hittar också gott om mataffärer nära campus.

Studera på ett av Storbritanniens mest populära universitet

Du har tillgång till alla fantastiska faciliteter på University of Exeter . Detta inkluderar tjänster som hjälper dig med dina studier och några bra sport- och fritidsanläggningar på campus.

Här hittar du en otrolig mängd läsmaterial för att hjälpa dig att studera. Du kan också få tillgång till Exeters virtuella inlärningsanläggningar, där du kan hämta föreläsningsanteckningar för att hålla dig uppdaterad med dina lektioner.

Vill du ha lite kul? Universitetet erbjuder också ett helt nytt gym och sportspark, samt ett antal restauranger och kaféer för att hålla dig välmående och hjälpa dig att umgås med dina nya vänner.

Inspirerande campus och fantastiska faciliteter

Som student vid University of Exeter kan du dra nytta av chansen att bo och studera på en av de vackraste campuserna i Storbritannien, med tillgång till oslagbara faciliteter och resurser.

Under 2012 skapade universitetet forumet - ett vackert 48 miljoner pund för Streatham Campus som innehåller ett Student Services Center, ett renoverat bibliotek, detaljhandel och catering och en 400-sits föreläsningsteater. Anlagda piazzas ger den perfekta platsen för studenter att träffas och för evenemang som International Sports Month att äga rum.

University of Exeter ger bra studie resurser för att du ska ha allt du behöver, inklusive sju bibliotek över de tre campuserna som är hemma för mer än 1,2 miljoner böcker och tidskrifter. Du har också tillgång till över 19 500 e-tidskrifter, tidningar och referensarbete för att förbättra dina studier.

Platser

Exeter

INTO University of Exeter

Address
Stocker Rd
EX4 4PY Exeter, england, Storbritannien