Läs den officiella beskrivningen

Studera för framgång och lycka

Du vill uppleva livet i Storbritannien, men du måste också fokusera på dina studier. Vi har täckt dig.

Det finns flexibla inlärningsutrymmen i INTO Center och runt campus. Dessutom har du den historiska staden Cheltenham och den fantastiska Cotswolds på din tröskel. Du kommer att vara belägen i ett område med enastående naturskönhet.

Fokusera på dina studier och låt oss ta hand om allt annat.

Ett rikt arv och en ljus framtid

Universitetet har tre campus som serverar olika skolor, och varje har en unik känsla. Park Campus, en tidigare botanisk trädgård, är hem för INTO Center.

Park Campus

Beläget i södra Cheltenham är Park Campus en idyllisk läromiljö. Centrum och alla dess bekvämligheter ligger 15 minuters promenad bort. Ligger i 24 hektar anlagda grunder, trädgårdar och lekplatser. Men det finns mer än bara en vacker utsikt. Faciliteter på campus inkluderar en refektory, tvättstuga, tennisbanor, studentkårs cafébar, sjukhus och inlärningsresurscenter.

Rankningar som spelar roll

University of Gloucestershire ligger väl i områden som verkligen gör skillnad, såsom studentstöd, anställbarhet och undervisning. De rankar också i de 20 bästa inom fem ämnesområden.

Du kommer att dra nytta av erfarna föreläsare med branscherfarenhet. Du får möjlighet att få arbetslivserfarenhet under dina studier genom universitetets Degreeplus-initiativ. Arbetsgivare letar efter kandidater med arbetslivserfarenhet. Därför hittar 94% av kandidaterna i Gloucestershire ett jobb eller ytterligare studier inom sex månader efter examen.

Ett internationellt samhälle

Delta i en gemenskap med 10 000 studenter från över 60 länder. Du studerar i en stödjande miljö - universitetet rankas 1: a i Storbritannien för deras supporttjänster (ISB, 2015).

Du kan spåra dina studier med universitetets unika tvååriga intensiva kandidatexamen. Erbjuds i ämnen inklusive företag och lag, det är en stor chans att spara pengar och examina snabbare.

Något för alla

UNIversal Sport erbjuder alla möjligheter att engagera sig i sport. Oavsett vad du gillar, från rugby till rodd hittar du den här i Gloucestershire. Med över 35 idrottsföreningar att gå med och över 80 aktiviteter att välja mellan, är du säker på att hitta något du älskar.

Att gå med i ett universitetssamhälle är ett bra sätt att skapa nya vänner och träffa människor som delar dina intressen. Universiteten har över 50 samhällen för att du ska bli involverad i allt från att spela ukulele till paintballing.

Huben i ditt första år lärande

INTO Center är din bas för allt du behöver. Det är platsen du ska jobba och umgås med moderna klassrum, utmärkta IT-faciliteter och en cafeteria som erbjuder utrymme att chatta med dina nya vänner eller arrangera informell gruppstudie.

Du hittar en studentupplevelse och boendekontor i centrum, och erbjuder en enstaka affär för support med eventuella icke-akademiska problem. Det finns ett helt nätverk av personer som är dedikerade till att stödja dig genom hela din utbildning.

Att anpassa sig till ett nytt land kan vara svårt, men centret har allt du behöver för att lyckas med ett lyckligt liv i Storbritannien. Dina klasskamrater och lärare kan inte vänta med att träffa dig!


Du hittar INTO Center på Park campus. Det är en idyllisk lärmiljö som ligger i 24 hektar anlagda grunder och trädgårdar.

Vad är det här? Allt du behöver för ett lyckligt och framgångsrikt första år. Ditt klassrum och student support team är baserade inom centrumet. Och ditt boende ligger bara en kort promenad bort.

När du behöver studera har centret utrymmen för tyst läsning och grupparbete. Förutom campusbiblioteket kan du använda centrumets arbetsstationer och utskriftsmöjligheter.

IN till University of Gloucestershire tjänster

Undervisningsmöjligheter

Du kommer att delta i föreläsningar och seminarier i fullt utrustade moderna klassrum. Universitetets virtuella inlärningsmiljö (VLE) stöder dina studier genom att erbjuda nedladdningar av kursinnehåll och föreläsningsanteckningar. Du kan använda VLE att delta i online-diskussioner med dina klasskamrater och lärare. Och tillbaka i den verkliga världen är de vänliga lärarna också tillgängliga för extra stöd i person. Du behöver bara fråga.


Stödjer dig

Flytta utomlands. Studier i Storbritannien. Det låter så spännande, men verkligheten kan också vara lite skrämmande också. Det är ok. Du är inte den första som gör det här och INTO University of Gloucestershire är där för dig. De har 10 års erfarenhet av att hjälpa studenter som du och de är med dig vid varje steg.

De kommer att se till att du är helt beredd innan du går hem. Du hittar dem i sina ljusröda t-shirts på flygplatsen för att hämta dig. De ska ordna en rolig första veckan för att hjälpa dig att göra vänner, komma runt campus och visa dig runt den lokala staden.

Och de är fortfarande kvar när du är bosatt, hjälper till med ditt val av kurs eller stödjande visum och invandringsansökningar.

Språkrådgivarna kan hjälpa till om din engelska nivå är låg när du först anländer. Stödpersonalen inkluderar bostadsassistenter inom studenthemmen. Du kommer även ha ett nödnummer för 24/7 tillgång till vår hjälp. Du är verkligen aldrig långt ifrån en medlem av vår vänliga student support team.


Mat

Du kan ta frukost, lunch och middag på den stora campusrefektorn, och det är ett bra ställe att varva ner mellan lektioner och träffa andra studenter. Dessutom finns det på campus Starbucks kaffebar öppen varje vardag, liksom en Student Union bar.

Som en del av din orienteringsvecka visar de dig runt den lokala staden och alla de bästa ställena att köpa mat för att laga mat hemma.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Basår

University of Gloucestershire

Förbered dig för direkt inträde till år 1 på grundutbildningen i en rad ämnen, inklusive redovisning och ekonomi, dator, händelsehantering, geografi, juridik och fysisk u ... [+]

Förbered dig för direkt inträde till år 1 på grundutbildningen i en rad ämnen, inklusive redovisning och ekonomi, dator, händelsehantering, geografi, juridik och fysisk utbildning vid University of Gloucestershire .

KursfunktionerUtveckla de kunskaper och färdigheter för din valda grad genom en specialist Pathway .Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter. Ta reda på mer om vår pengarna tillbaka garanti.Dra nytta av mindre klassstorlekar än på universitetet, vilket betyder att du får mer tid med dina lärare.Anpassa till studier i Storbritannien tack vare universitetsstilundervisning för ämnesbaserade moduler.Guidning med dina universitetsansökningar, så du väljer den bästa graden för dig.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2-4 villkorStartdatum: 2018: september; 2019: januari, juli, september; 2020: januariAvgifter: Från £ 7,880Klass timmar: 18 timmar per vecka minimumKlassstorlek: 16Klasslängd:Standard: Engelska lektioner per vecka: 6 timmarÄmnesmodulklasser per vecka: 12 timmarGenomsnittlig total per vecka: 18 timmar6 månader: Engelska lektioner per vecka: 9 timmarÄmnesmodulklasser per vecka: 15 timmarGenomsnittlig total per vecka: 24 timmarintegrerad:Ämnesmodulklasser per vecka: 12 timmarGenomsnittlig total per vecka: 18 timmar... [-]
Storbritannien Cheltenham
July 2019
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Gloucestershire

Förbered dig för direkt inträde till år 1 på grundutbildningen i en rad ämnen, inklusive reklam, datorspeldesign, grafisk design, landskapsarkitektur och medieproduktion ... [+]

Förbered dig för direkt inträde till år 1 på grundutbildningen i en rad ämnen, inklusive reklam, datorspeldesign, grafisk design, landskapsarkitektur och medieproduktion vid University of Gloucestershire .

KursfunktionerUtveckla de kunskaper och färdigheter för din valda grad genom en specialist Pathway .Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter. Ta reda på mer om vår pengarna tillbaka garanti.Dra nytta av mindre klassstorlekar än på universitetet, vilket betyder att du får mer tid med dina lärare.Anpassa till studier i Storbritannien tack vare universitetsstilundervisning för ämnesbaserade moduler.Guidning med dina universitetsansökningar, så du väljer den bästa graden för dig.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2-4 villkorStartdatum: 2018: september; 2019: januari, juli, september; 2020: januariAvgifter: Från £ 12,995Klass timmar: 18 timmar per vecka minimumKlassstorlek: 16Klasslängd:Engelska lektioner per vecka: 6 timmarÄmnesmodulklasser per vecka: 12 timmarGenomsnittlig total per vecka: 18 timmar... [-]
Storbritannien Cheltenham
July 2019
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Graduate Diploma

University of Gloucestershire

Förbered dig för direkt anslutning till en rad affärsrelaterade forskarutbildningar vid University of Gloucestershire . ... [+]

Förbered dig för direkt anslutning till en rad affärsrelaterade forskarutbildningar vid University of Gloucestershire .

KursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i Storbritannien med starkt fokus på studier och forskning.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Viktiga kursfaktaKurslängd: 3-4 VillkorStartdatum: 2018: september; 2019: januari, juli, september; 2020: januariAvgifter: Från £ 12,995Klass timmar: 18 timmar per vecka minimumKlassstorlek: 16Klasslängd:Engelska lektioner per vecka: 6 timmarÄmnesmodulklasser per vecka: 12 timmarGenomsnittlig total per vecka: 18 timmar... [-]
Storbritannien Cheltenham
July 2019
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

University of Gloucestershire

Denna kurs ger den snabbaste och mest effektiva vägen mot att nå din önskade engelska språknivå. Det är speciellt utformat för att möta dina individuella lärandebehov, me ... [+]

Denna kurs ger den snabbaste och mest effektiva vägen mot att nå din önskade engelska språknivå. Det är speciellt utformat för att möta dina individuella lärandebehov, med fem skräddarsydda studienivåer för att du ska få språket och akademiska färdigheter du behöver för att lyckas.

KursfunktionerSom en högt engagerad och arbetande student kan du förvänta dig att göra snabba framsteg på upp till en IELTS-poäng per termin genom denna intensiva kurs. I elever som slutförde en term av akademisk engelska i december 2017 gjordes i genomsnitt 0,8 av ett IELTS-band framsteg.Studera 30 timmars timmar, med 25 timmars ansikte mot ansikte, och 5 timmars språkutveckling med lärare.Utvecklat i partnerskap med Cambridge Assessment gör skräddarsydda onlinebedömningar att dina framsteg kan övervakas noggrant.Dra nytta av interaktiva lektioner och små klassstorlekar.Gratis IN "Get Ready for English" kurs tillgänglig online före ankomst.... [-]
Storbritannien Cheltenham
April 2019
Heltid
3 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Gloucestershire

Akkrediterad av British Council för undervisning i engelska i Storbritannien, är detta en flexibel kurs utformad för att förse dig med den engelska språkkunskaper du behö ... [+]

Akkrediterad av British Council för undervisning i engelska i Storbritannien, är detta en flexibel kurs utformad för att förse dig med den engelska språkkunskaper du behöver för livet, jobbet, socialiseringen och resan. Studera på den vackra parken Campus i den historiska pittoreska spaorten Cheltenham.

KursfunktionerÅret runt kurser med flexibla startdatum och kurslängder.Förbättra lyssnar, talar, ordförråd, läsning, skrivning och grammatik.Bygg förtroende med det engelska språket i vardagliga situationer.Erfaren personal hjälper dig genom dina studier.Delta i en rad aktiviteter som socialiserar med studenter från hela världen för att bygga vidare på dina språkstudier.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-48 veckorStartdatum: 2018: september, oktober, november; 2019: januariAvgifter: Från £ 238Klassstorlek: 16Kursalternativ: Standard (Olika kurslängder finns tillgängliga)IngångskravEngelska språkkrav: Alla nivåer från nybörjare till avancerad. Absoluta nybörjare måste ta en-till-en-lektioner mot extra kostnad innan de går med i en grupp.Ålderskrav: 16 år och äldre.... [-]
Storbritannien Cheltenham
September 2019
Heltid
1 - 48 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Gloucestershire

Kombinera engelskspråkig studie med chansen att ta akademiska moduler vid University of Gloucestershire . Studera utomlands med engelska är perfekt om du vill spendera ti ... [+]

Kombinera engelskspråkig studie med chansen att ta akademiska moduler vid University of Gloucestershire . Studera utomlands med engelska är perfekt om du vill spendera tid i Storbritannien, utveckla dina engelska färdigheter, med möjlighet att få högskolepoäng.

KursfunktionerUtveckla kunniga språkkunskaper som krävs för internationell kommunikation.Få akademiska krediter mot ett grundutbildningsprogram i ditt hemland.Förbättra dina karriärmöjligheter genom att utveckla självförtroendet för att hantera kraven på en högspecialiserad akademisk miljö och därigenom öka värdet på ditt CV.Få praktisk erfarenhet av undervisnings- och studiemetoder i universitetsstil, samtidigt som du skapar nya vänner.Viktiga kursfaktaKurslängd: 2-4 villkorStartdatum: 2018: september; 2019: april, juliAvgifter: Från £ 9,305Kursalternativ: Studie utomlands Med engelska Storbritannien (2 till 4 villkor)IngångskravAkademiska krav: Ett år av studier vid universitet / högskola utomlands.Engelska språkkrav: Från IELTS 4,5 eller motsvarande... [-]
Storbritannien Cheltenham
April 2019
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Pathway på grundnivå

University of Gloucestershire

Förbered dig för direkt anslutning till år 2 av en rad grundutbildningar på områden som redovisning, affärer och marknadsföring vid University of Gloucestershire . ... [+]

Förbered dig för direkt anslutning till år 2 av en rad grundutbildningar på områden som redovisning, affärer och marknadsföring vid University of Gloucestershire .

KursfunktionerUtveckla de kunskaper och färdigheter för din valda grad genom en specialist Pathway .Studera akademiska moduler som speglar det första året av din valda grad.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Dra nytta av mindre klassstorlekar än på universitetet, vilket betyder att du får mer tid med dina lärare.Anpassa till studier i Storbritannien tack vare universitetsstilundervisning för ämnesbaserade moduler.Vägledning med din universitetsansökan, så att du väljer den bästa graden för dig.Viktiga kursfaktaKurslängd: 3-4 VillkorStartdatum: 2018: september; 2019: januari, juli, september; 2020: januariAvgifter: Från £ 12,995Klass timmar: 18 timmar per vecka minimumKlassstorlek: 16Klasslängd:Engelska lektioner per vecka: 6 timmarÄmnesmodulklasser per vecka: 12 timmarGenomsnittlig total per vecka: 18 timmar... [-]
Storbritannien Cheltenham
July 2019
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Gloucestershire

Förbered dig för direkt anslutning till år 2 av en rad grundutbildningar på områden som gästfrihet, evenemang och turism vid University of Gloucestershire . ... [+]

Förbered dig för direkt anslutning till år 2 av en rad grundutbildningar på områden som gästfrihet, evenemang och turism vid University of Gloucestershire .

KursfunktionerUtveckla de kunskaper och färdigheter för din valda grad genom en specialist Pathway .Studera akademiska moduler som speglar det första året av din valda grad.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Dra nytta av mindre klassstorlekar än på universitetet, vilket betyder att du får mer tid med dina lärare.Anpassa till studier i Storbritannien tack vare universitetsstilundervisning för ämnesbaserade moduler.Vägledning med din universitetsansökan, så att du väljer den bästa graden för dig.Viktiga kursfaktaKurslängd: 3-4 VillkorStartdatum: 2018: september; 2019: juli septemberAvgifter: Från £ 12,995Klass timmar: 18 timmar per vecka minimumKlassstorlek: 16Klasslängd:Engelska lektioner per vecka: 6 timmarÄmnesmodulklasser per vecka: 12 timmarGenomsnittlig total per vecka: 18 timmar... [-]
Storbritannien Cheltenham
July 2019
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Gloucestershire

Förbered dig för direkt anslutning till år 2 av en rad kreativa grundutbildningar på områden som Media Production, Advertising, Computing, Grafisk Design och Fotografi vi ... [+]

Förbered dig för direkt anslutning till år 2 av en rad kreativa grundutbildningar på områden som Media Production, Advertising, Computing, Grafisk Design och Fotografi vid University of Gloucestershire .

KursfunktionerUtveckla de kunskaper och färdigheter för din valda grad genom en specialist Pathway .Studera akademiska moduler som speglar det första året av din valda grad.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Dra nytta av mindre klassstorlekar än på universitetet, vilket betyder att du får mer tid med dina lärare.Anpassa till studier i Storbritannien tack vare universitetsstilundervisning för ämnesbaserade moduler.Vägledning med din universitetsansökan, så att du väljer den bästa graden för dig.Viktiga kursfaktaKurslängd: 3-4 VillkorStartdatum: 2018: september; 2019: juli septemberAvgifter: Från £ 12,995Klass timmar: 18 timmar per vecka minimumKlassstorlek: 16Klasslängd:Engelska lektioner per vecka: 6 timmarÄmnesmodulklasser per vecka: 12 timmarGenomsnittlig total per vecka: 18 timmar... [-]
Storbritannien Cheltenham
July 2019
Heltid
9 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
INTO University of Gloucestershire
Address
University of Gloucestershire The Park, Cheltenham
GL50 2RH Cheltenham, England, Storbritannien
Webbplats