ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi erbjuder 13 till 18-åringar en balanserad sommarupplevelse av akademi, kul och kultur, där studenter kan lära sig i en uppmuntrande och stödjande miljö samtidigt som de har roligt och får nya vänner från hela världen.

ISSOS skapades med ett tydligt uppdrag i åtanke: Att skapa en säker plats för människor att lära sig och växa. Som sådan tillhandahåller vi ett välbalanserat, övervakat sommarprogram där eleverna väljer akademiska och valbara klasser för att passa deras behov och större intressen. Vi erbjuder våra elever möjlighet att ha livet under sommaren och där fokus ligger på personlig säkerhet och välbefinnande, kvalitativ individuell undervisning och en unik internationell upplevelse.

Platserna för våra sommarskolor har valts noggrant för sina säkra, stimulerande och inspirerande campus. De historiska och kulturella platserna i Cambridge, St Andrews och Yale gör det möjligt för studenter att uppleva livet på dessa exklusiva universitet, i en säker miljö. Genom att delta i ISSOS har studenter möjlighet att uppleva Storbritannien och USA som en plats att bo, studera och arbeta.

ISSOS är ett värdeledat företag som erbjuder en värdeledad utbildning, där vi strävar efter att leverera program av högsta kvalitet på de säkraste platserna som leds av ett inspirerande team. Vi välkomnar studenter från över 80 nationaliteter som skapar en internationell familj där vänskap spänner över hela världen och varar länge efter sommaren.

Vad gör ISSOS olika?

  • Högkvalitativa program, varav några är exklusiva för ISSOS
  • Välkomna studenter från över 80 nationaliteter
  • 40% av studenterna återkommer år efter år
  • Vi accepterar bara 10% av varje nationalitet, vilket garanterar en verklig internationell erfarenhet
  • Sommarpersonal är experter inom sitt område, från helt kvalificerade engelskspråkiga lärare till PGA Golf Pros
  • Vi är en värdeledad verksamhet med 9 värden i kärnan som går igenom allt vi gör

Människor och ISSOS

Hos ISSOS är vi stolta över att bara använda högt kvalificerad och motiverad personal. Alla våra lärare har valts noggrant från akademiska institutioner runt om i världen för sina kvalifikationer, expertis och erfarenhet och har med sig en energi och entusiasm för att undervisa och interagera med ungdomar, både i våra akademiska och utomkurser. Det finns ett personal-student-förhållande på 1: 5 och klasserna hålls avsiktligt små för att ge individuell uppmärksamhet och personlig anvisning.

Förutom att vi tillhandahåller högkvalitativa akademiska standarder för våra sommarstudenter, är våra lärare också sovsalbor och stöds av rådgivare som fungerar som förebilder och ger pastoral vård. Framgången för våra sommarprogram beror på engagemang och entusiasm hos våra lärare och rådgivare och deras gemensamma mål att göra ISSOS till en verkligt unik och spännande upplevelse för alla elever.

Platser

Saint Andrews

Address
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX Saint Andrews, skottland, Storbritannien

cambridge

Address
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN cambridge, england, Storbritannien

New Haven

Address
Yale University
06520 New Haven, Connecticut, Amerikas förenta stater