Läs den officiella beskrivningen

110930_Social_Media-8.jpg

Översikt

En oöverträffad pedagogisk erfarenhet hölls i den historiska universitetsstaden Cambridge

 • Session 1: 28 juni - 11 juli
 • Session 2: 5 juli - 18 juli
 • Session 3: 12 juli - 25 juli
 • Session 4: 19 juli - 1 augusti
 • Session 5: 26 juli - 8 augusti
 • Session 6: 2 augusti - 15 augusti
 • Session 7: 9 augusti - 22 augusti

Immerse Education är ett två veckors akademiskt program för bostäder med en mångfaldig och berikande läroplan, utformad för 13-18-åriga studenter - vilket ger en försmak på hur det är att studera ett ämne på en högre nivå.

Handledning och seminarier är utformade och undervisade av experter i en optimal inlärningsmiljö som stimulerar akademisk utredning. Och vårt noggrant planerade schema säkerställer att programmet inte bara uppfyller deltagarnas akademiska behov utan också ger en unik upplevelse av universitetsstaden genom ett överflöd av fritidsaktiviteter.

Studenter bor i en av centrala Cambridge största och vackraste högskolor. Inom högskolans historiska murar är vi stolta över att ge unika erfarenheter av ledarskap och akademisk kompetens genom ett inspirerande program för deltagarna.

Med sin mångsidiga och berikande läroplan ger studenterna möjlighet att utforska och vidareutveckla sin kunskap om ett valt ämne i en oöverträffad akademisk miljö.

Studenter framträder mer självsäkra och redo att formulera vad de har lärt sig, med kunskap om sina valda fält som ger enastående akademisk insikt - och, naturligtvis, många oförglömliga minnen på vägen.

Exceptionell undervisning

Cambridge Immerse teaching

Vi erbjuder deltagarna ett urval av ämnen, från konsten till vetenskapen. Alla ämnen som lärs ut på Immerse lärs av nuvarande eller tidigare lärare vid Cambridge University eller Oxford University. Vår strikta vettingprocess säkerställer att alla elever lärs av handledare som är engagerande och stödjande - och framför allt entusiastiska att dela med sig av sin kompetens.

Vår filosofi är att våra deltagare ska utmanas med intressanta akademiska koncept; medan våra handledare skapar en välkomnande och stödjande miljö där våra deltagare känner sig bekväma och trivs.

Du kommer att uppmuntras att fördjupa och utforska de aktuella debatterna och frågorna inom din valda disciplin i noggrant planerade självstudier som emulerar det unika Oxbridge-systemet för engagemang och debatt för lärarstudenter. Detta är en metod som går utöver det ytliga och ger unik insikt som är både uppfriskande och intellektuellt stimulerande.

Det som är säkert är att du utan tvekan kommer att bli mycket mer självsäker och kunnig i din valda disciplin, tack vare utmanande men ändå intressanta ämnen som vi hoppas kommer att öka dina akademiska lustar. Studenter kan nu välja att studera upp till två ämnen under programmet. Ämnen som vi erbjuder är:

 • Medicin
 • Lag
 • Teknik
 • Fysik
 • Matematik
 • Kemi

Cambridge Assessments

Deltagare bedömningar

Under hela programmet övervakar våra handledare studenter engagemang med de ämnen som de har blivit lärda. Efter programmet skrivs en deltagarbedömning av handledaren, utvärderar deltagarnas framsteg och ger också rekommendationer om hur man effektivt kan främja deltagarens förståelse och intresse för de ämnen som har undersökts.

Workshops för intervjufärdigheter (valfritt)

Cambridge interviews

Inom våra omsorgsfullt utformade intervjufärdighetsverkstäder kommer studenterna att få inblick i de grundläggande färdigheter som krävs för att framgångsrikt formulera sina synpunkter i en pressad miljö. Dessa workshops fokuserar på att utveckla det förtroende och den intellektuella täthet som krävs för att ta itu med några av de viktigaste frågorna som kan ställas under intervjun, förutom att ta itu med debatter kring några av de mest relevanta frågorna inom ämnet för närvarande. Workshops för intervjufärdigheter ingår i programavgiften, men närvaro är frivilligt.

Personligt uttalande samråd (valfritt)

Under hela programmet, kommer studenterna att få möjlighet att utveckla utkast till sina personliga uttalanden som krävs för att få tillgång till universiteten över hela världen med expertis och assistans från högt ansedda handledare. Eleverna lär sig tekniker för att uttryckligt uttrycka sitt intresse för en viss disciplin och skapa ett övertygande personligt uttalande som visar prestationer och intresse för ett ämne. Personligt uttalande samråd ingår i programavgiften, men närvaro är frivilligt.

Extracurricular mångfald

Cambridge extracurricular

Immerse ger en verkligt nedsänkt upplevelse av universitetslivet. Inte bara kommer du att upptäcka och vidareutveckla dina akademiska intressen, du kommer också att dyka in i det spännande och ofta fascinerande spektrumet av kulturella aktiviteter som finns i Cambridge. Möjligheten att uppleva dagliga organiserade utflykter möjliggör också chansen att umgås med likasinnade kollegor från ett varierat utbud av bakgrunder och för att snabbt bekanta sig med staden.

Aktiviteter som organiseras som en del av programmet inkluderar:

 • En sommar eftermiddag som dunker nerför floden Cam, en avgörande Cambridge affair.
 • En dagstur till Oxford, hemmet för Cambridge University's arch "rival".
 • Formell middag i Cambridges berömda medeltida bankettsalar.
 • Besök vår aktivitetssida för att se hela ämnet som vi erbjuder.

Tidtabell

The Immerse schema är fylld med ett brett utbud av unika akademiska och extracurricular aktiviteter.

Deltagarna börjar dagen med frukost i huvudskolens matsal, med en mängd olika kontinentala och varma frukostalternativ tillgängliga. Detta följs av dagens första akademiska session, som äger rum i ett seminarium eller föreläsningsformat.

Deltagarna guidas sedan till lunch på några av Cambridge finaste smörgåsbarer och kaféer och är välkomna att utforska staden i små grupper. Efter lunch fortsätter akademiska sessioner i form av små lektionsgrupper eller workshops.

Efter att alla akademiska kärnmöten har avslutats, behandlas studenterna till en av ett brett utbud av utflykter och kulturaktiviteter, inklusive poäng, museumsbesök och idrottsaktiviteter. En trerätters middag i universitetsmatsalen följs sedan av ett socialt evenemang på kvällen för att hjälpa deltagarna att avveckla och umgås efter en fullsatt dag.

Tidsplanen som visas på sidan ger en inblick i det typiska dagliga schemat, även om det kan variera beroende på de planerade händelserna på den angivna dagen.

En typisk dag...

Börja dagen med antingen en kontinental eller kokt frukost i collegehallen. Ett brett utbud av frukostartiklar hjälper deltagarna att förbereda sig för den utmanande dagen framåt.

Cambridge a typical day

Oöverträffat supportsystem

Cambridge Immerse

Vi lägger stor vikt vid att skapa en stödjande och lättillgänglig miljö hos Immerse. Våra mentorer är ett team av vänliga, specialutbildade kandidater och studenter från Cambridge University, som hjälper våra deltagare att snabbt slå sig in i programmet.

Mentorerna har den första erfarenheten av olika akademiska och icke-akademiska frågor och är därför i bästa läge att erbjuda vänliga, konfidentiella en-till-en-råd. Det är ett oöverträffat supportnätverk som vi är oerhört stolta över.

Mentorer har studerat en rad discipliner, så att de kan dela sina egna insikter och erfarenheter av sina akademiska karriärer. Varje deltagare tilldelas också en mentor, i ett förhållande mellan sex studenter till en mentor, som alla är entusiastiska för att hjälpa deltagarna att hjälpa till att skapa ett "hem hemifrån".

boende

Cambridge Mentors

Immerse äger rum i Cambridge Universitys mest fantastiska och historiska centralt belägna högskolor. För att ta reda på vilken högskola du kommer att ta emot i, kontakta oss.

Alla deltagare kommer att vara inrymda i sina egna individuella sovrum, utrustade med höghastighetsinternet. Korridorer eller trappor skiljer manliga och kvinnliga studenter, och badrummen är badrum eller delas mellan bara några deltagare. Högskolan är säkerställd och övervakad hela tiden. Besök vår "Campus" sida för mer information.

Praktisk information

Reseinformation:

Avgiften för Immerse är inte inklusive resor till Cambridge. Det finns flera transportmöjligheter, inklusive att anlända till Cambridge med järnväg, buss eller flyg. Kontakta oss om du behöver hjälp med att planera din resa till Cambridge.

För internationella deltagare arrangerar vi en gemensam transfer från London Heathrow Airport till Cambridge. Dedikerade medarbetare möter deltagarna vid flygplatsens terminal vid ankomst. Deltagarna kan boka denna tjänst när de har säkrat sin plats i programmet.

Medicinska och dietskrav:

Vi kan tillgodose de flesta kostbehov (vegetarisk, vegan, nut allergier, halal, kosher); tveka inte att kontakta oss om du är osäker om vi kan tillgodose dina kostbehov. Frukost och kvällsmåltider ingår i Immerse, och deltagarna förväntas göra egna bestämmelser för lunch på olika utsökta matställen runt Cambridge.

Annan information:

Eleverna ska vara mellan 13-18 vid deltagande i 2019. Eleverna förväntas vara flytande / flytande på engelska.

Delta i 2019

Immerse är en bostads sommarkurs som består av enastående akademiska klasser, utmärkta kompetensverkstäder och spännande extracurricular aktiviteter i den historiska universitetsstaden Cambridge. Fördjupa körningar i följande 2 veckors sessioner:

 • Session 1: 7 juli - 20 juli 2019
 • Session 2: 21 juli - 3 augusti 2019
 • Session 3: 28 juli - 10 augusti 2019
 • Session 4: 4 augusti - 17 augusti 2019
 • Session 5: 11 augusti - 24 augusti 2019

Vi hjälper dig gärna om du har några frågor innan du bokar din plats.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Immerse Education

Arkitektur är ett fascinerande ämne som omfattar akademiska och praktiska aktiviteter. Under det två veckor Immerse Education programmet för Immerse Education Architectur ... [+]

Översikt över arkitekturens sommarprogram:

Webbplats: href = "https://www.immerse.education/our-programmes/cambridge-architecture-summer-school-13-15/

Program: ArkitekturAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University collegesCambridge Architecture Summer School 13-15 Kursöversikt

Arkitektur är ett fascinerande ämne som omfattar akademiska och praktiska aktiviteter. Framgång på detta område kräver kreativitet, fantasi och innovation i kombination med miljö- och teknisk expertis. Cambridge har haft en stark inverkan på brittisk arkitektur i århundraden. Från den solida, brutalistiska designen av British Library, till den futuristiska utformningen av National Space Center i Leicester, och den funktionella skönheten i Heathrows terminal 3 - alla dessa ikoniska byggnader designades och byggdes av Cambridge University-studenter. För blivande stadsdesigners finns det några bättre ställen att lära sig disciplinen än här, omgiven av arvet från stora arkitekter, som Sir Christopher Wren, James Stirling och Foster och Partners för att nämna några.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Från den solida, brutalistiska designen av British Library, till futuristisk utformning av National Space Center i Leicester, och den funktionella skönheten i Heathrows t ... [+]

Översikt över arkitekturprogram:

Webbplats: Cambridge Architecture Summer School href = "https://www.immerse.education/our-programmes/cambridge-architecture-summer-school-16-18/

Program: Arkitektur universitet insikterAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University collegesArkitektur sommarskolas sammanfattning

Från den solida, brutalistiska designen av British Library, till futuristisk utformning av National Space Center i Leicester, och den funktionella skönheten i Heathrows terminal 3 - var och en av dessa ikoniska byggnader designades och byggdes av Cambridge University-studenter. För blivande stadsdesigners finns det några bättre ställen att lära sig disciplinen än här, omgiven av arvet från stora arkitekter, som Sir Christopher Wren, James Stirling och Foster and Partners, samt fascinerande arkitektur som den världsberömda King's College Chapel.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Under det immers två veckors biologiska programmet kommer deltagarna i åldern 16–18 år att ha möjlighet att studera tillsammans med andra spirande biologer. Biologiprogra ... [+]

Översikt över Biologiska sommarprogram:Program: BiologiAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Webbplats-URL: Biologisk sommarkurs i Cambridge

Sammanfattning av biologisk sommarskola

Lossa mysterierna bakom allt från världens minsta mikroorganismer till de största ekosystemen som man känner till. Under det immers två veckors biologiska programmet kommer deltagarna i åldern 16–18 år att ha möjlighet att studera tillsammans med andra spirande biologer. Biologiprogrammet ger en unik insikt i hur det är att studera ämnet på universitetsnivå med en läroplan som har utvecklats och lärts ut av expertledare från världsledande universitet.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Effekten av datavetenskap är närvarande bakom kulisserna av några av de största innovationerna under det tjugoförsta århundradet. Man behöver bara överväga operativsystem ... [+]

Datavetenskapens sommarprogramöversikt:Program: datavetenskapAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Sommarskolans URL: datavetenskap sommarskola i Cambridge

Sammanfattning av Cambridge Computer Science Summer School Program

Effekten av datavetenskap är närvarande bakom kulisserna av några av de största innovationerna under det tjugoförsta århundradet. Man behöver bara överväga operativsystem för smarttelefoner som iOS eller Android, uppkomsten av cryptocurrency eller tekniker som gör att vi kan kommunicera direkt med vänner runt om i världen för att se hur det spelar en viktig roll i vår vardag.

Men med så många applikationer kan det vara svårt att veta var ens passion ligger. Därför ges deltagare som väljer att delta i vårt datavetenskapliga program chansen att utforska olika ämnen på ett intressant och engagerande sätt. Sommarprogrammet för datavetenskap ger deltagarna ett starkt förankring i grunderna för disciplinen och förbereder dem för ytterligare utforskning av datavetenskapens ämnen på en högre nivå.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Datavetenskapens område är i ett pågående tillstånd av spännande innovation som revolutionerar disciplinen från ett år till det andra - för att inte tala om att ha en sto ... [+]

Datavetenskap sommarskolans översikt:Program: datavetenskapAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Sommarskolans webbplats URL: datavetenskap sommarskola i Cambridge

Sammanfattning av datavetenskap sommarskola

Datavetenskapens område är i ett pågående tillstånd av spännande innovation som revolutionerar disciplinen från ett år till det andra - för att inte tala om att ha en stor inverkan på vår användning av teknik i vardagen. Det finns få begränsningar för vad som kan uppnås med rätt kunskap, och för datavetenskapsstuderande i dagens klassrum är himlen gränsen.

Sommarskoleprogrammet Immerse Computer Science erbjuder deltagarna en spännande inblick i hur det är att studera datavetenskap vid universitetet. Genom en läroplan som har utvecklats av experter från världsledande universitet, lär datavetenskapsprogrammet gymnasieelever om några av de mest spännande och grundläggande ämnen som utforskats i en typisk grundutbildning inom datavetenskap. Här kommer elever i åldern 16–18 år att lära sig att leva upp sina idéer, skapa nya program och diskutera de potentiella konsekvenserna av att arbeta inom ett område som anpassar sig så snabbt.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Innan du bestämmer dig för att köpa något använder du ofta en kostnads-nyttoanalys för att avgöra om det är värt priset. Denna typ av utvärdering är en av huvudprincipern ... [+]

Översikt över ekonomiprogrammet:Program: EkonomiAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Se mer om vår Economics Summer School i Cambridge .

Sammanfattning av ekonomikurs sommarskola

Innan du bestämmer dig för att köpa något använder du ofta en kostnads-nyttoanalys för att avgöra om det är värt priset. Denna typ av utvärdering är en av huvudprinciperna bakom ekonomin och belyser hur denna disciplin påverkar nästan alla aspekter av det moderna livet. På programmet Immerse summer Economics dyker deltagarna i ämnets grunder, bygger en stark grund av nyckelkunskap och analyserar de underliggande faktorerna som påverkar handlingar, beslut och beteenden hos både individer och världsmarknader.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Sommarskoleprogrammet Immerse English Literature uppmanar deltagarna att noga överväga vad som gör att stora skrivverken sticker ut från resten. När allt kommer omkring f ... [+]

Sommarprogram för engelsk litteraturöversikt:Program: Engelsk litteraturAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Se mer om vår engelska litteratur sommarskola i Cambridge .

Cambridge engelsk litteratur Summer School Summary

Sommarskoleprogrammet Immerse English Literature uppmanar deltagarna att noga överväga vad som gör att stora skrivverken sticker ut från resten. När allt kommer omkring för alla Shakespeare, Milton och JK Rowling i världen, finns det otaliga andra som noggrant följer deras skrivande, noggrant tolkar det och analyserar varför det fungerar. Deltagare på sommaren kan lära sig att göra detsamma genom att tillbringa två veckor i den historiska staden Cambridge, läsa, skriva och diskutera några av de största engelska litterära verken.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Filosofi är ett brett ämne som genomsyrar många områden inom humaniora och samhällsvetenskap, något som gymnasieelever inte alltid har möjlighet att uppskatta. Sommarskol ... [+]

Översikt över filosofinsommarprogram:Program: Filosofi universitet insikterAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Är du en spirande filosof? Ser för att dyka in i filosofivärlden på vår prisbelönta filosofi sommarskola i Cambridge .

Cambridge Philosophy Summer School Summary

Filosofi är ett brett ämne som genomsyrar många områden inom humaniora och samhällsvetenskap, något som gymnasieelever inte alltid har möjlighet att uppskatta. Sommarskolekursen Immerse Philosophy i Cambridge gör det möjligt för deltagarna att få en inblick i vad studien av filosofi på universitetsnivå innebär: från införandet av nytt material till att skriva bra uppsatser, till att bilda och försvara ett argument.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Studien av fysik syftar till att hjälpa oss att få en större förståelse för världen runt oss och utanför oss. Disciplinen studerar naturen och försöker förklara varför vä ... [+]

Översikt över fysik sommarprogram:Program: Insikter om fysikuniversitetAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Kom och gå med oss på vår prisbelönta Phyics sommarskola i Cambridge !

Summer Physics Course Summary

Studien av fysik syftar till att hjälpa oss att få en större förståelse för världen runt oss och bortom oss. Disciplinen studerar naturen och syftar till att förklara varför världen beter sig som den gör, utforska ämnen som sträcker sig från studien av stora galaxer, svarta hål och Big Bang för att undersöka små subatomära partiklar. Fysik är ett vidsträckt, otroligt varierat fält som ansvarar för några av de saker som vi anser vara nödvändiga för det moderna livet, inklusive medicintekniska instrument som röntgen och ultraljud, satellitsignaler för att titta på tv och använda mobiltelefoner. och ansvarar för själva Internet.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Från den performativa karaktären av medeltida europeiska domstolar, till att presentera socio-politiska konflikter, kommer deltagare på Immerse History sommarprogram att ... [+]

Historia sommarskoleprogramöversikt:Program: HistoriaAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Vill du läsa mer om vår historiska sommarskola i Cambridge? Läs mer här .

Historia Summer School Course Summary

Från den performativa karaktären av medeltida europeiska domstolar, till att presentera socio-politiska konflikter, kommer deltagare på Immerse History sommarprogram att utforska fascinerande historiska teman samt begrepp om bästa historiska praxis. Detta program är perfekt för dem som överväger att studera historia och relaterade discipliner på universitetsnivå. Förutom att täcka material som studeras på A-nivå och IB-nivå, kommer deltagarna också att upptäcka mer avancerade ämnen på universitetsnivå på ett sätt som är tillgängligt och lätt att förstå.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Studien av IR väcker frågor som: Vilka befogenheter har FN faktiskt? Vilket inflytande har säkerhetsrådet på resten av världen? Vilka fördrag och handelsavtal har utforma ... [+]

Översikt över internationella relationer sommarprogram:Program: Internationella relationer universitetsinsikterAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Vill du lära dig mer om våra prisbelönta sommarskolor? Klicka här för att läsa mer om vår International Relations Summer School i Cambridge .

Cambridge International Relations Summer School Summary

Internationella relationer är en akademisk disciplin som fokuserar på studier av aktörernas interaktion i internationell politik, inklusive stater och icke-statliga aktörer. Studien av IR väcker frågor som: Vilka befogenheter har Förenta nationerna faktiskt? Vilket inflytande har säkerhetsrådet över resten av världen? Vilka fördrag och handelsavtal har format relationer mellan länder som för några decennier sedan var i krig? Dessa frågor och andra som dem kommer att undersökas under två veckor på Immerse's International Relations sommarprogram.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

När det gäller vetenskap är ett nyfikenhet grunden till framgång. Detta gäller särskilt i programmet Immerse Chemistry, där deltagarna kommer att behöva utvärdera komplex ... [+]

Programöversikt:Program: KemiAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Sommarskolans webbplats: Chemistry Summer School i Cambridge

Sammanfattning av kemi sommarskola

När det gäller vetenskap är ett nyfikenhet grunden till framgång. Detta gäller särskilt i programmet Immerse Chemistry, där deltagarna kommer att behöva utvärdera komplexa processer, göra informerade förutsägelser och testa sina hypoteser med experiment som inte bara ger spännande resultat utan också uppfyller deras nyfikenhet. Tillsammans med en passion för utredningar kommer en önskan att se resultatet av sitt arbete tillämpat i den verkliga världen. På detta program kommer studenter att spendera två veckor på att lära sig hur man kan använda praktisk teori.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Det två veckors program som utformats för ambitioner för 16–18 år gamla författare uppmuntrar deltagarna att pressa gränserna för sina nuvarande skrivförmågor, arbeta med ... [+]

Creative Writing Summer School Programöversikt:Program: Creative WritingAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Se mer om vår Cambridge Creative Writing Summer School .

Creative Writing Summer School Course Summary

Sommarskoleprogrammet Immerse Creative Writing erbjuder unga författare chansen att utveckla sina hantverk i den stimulerande kulturella miljön vid Cambridge University - det akademiska hemmet till några av världens största litterära sinnen. Det två veckors program som utformats för ambitioner för 16–18 år gamla författare uppmuntrar deltagarna att pressa gränserna för sina nuvarande skrivförmågor, arbeta med experter på universitetsledare och lära sig att förbättra sitt eget arbete genom att kritiskt analysera bra litteratur.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Designad för aspirerande grundskolestudenter i åldrarna 16-18 år, erbjuder programmet för sommarskolan Immerse Law deltagarna en spännande inblick i livet för en universi ... [+]

Law Summer School Programöversikt:Program: lagAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Ser du fram emot en karriär inom juridik? Kom till vår prisbelönta lag sommarskola och lär dig av högt uppskattade jurister.

Cambridge Law Summer School Summary

Designad för aspirerande grundskolestudenter i åldrarna 16-18 år, erbjuder programmet för sommarskolan Immerse Law deltagarna en spännande inblick i livet för en universitets juriststudent. Under lagens sommarprogram introduceras deltagarna till juridik som en akademisk disciplin samtidigt som man tittar på den dagliga verkligheten i det nuvarande rättssystemet i England och Wales.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Sommarprogrammet Immerse Management gör det möjligt för ambitiösa unga studenter att få en introduktion till studiet av ledningen på universitetsnivå samtidigt som de utv ... [+]

Management Summer School Programöversikt:Program: Management universitet insikterAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Kom till vår prisbelönta Management Summer School i Cambridge!

Management Summer School Course Summary

Sommarprogrammet Immerse Management gör det möjligt för ambitiösa unga studenter att få en introduktion till studiet av ledningen på universitetsnivå samtidigt som de utvecklar de nödvändiga färdigheterna för att lyckas i affärer. Detta program är en lysande möjlighet för deltagarna att utveckla sin erfarenhet av ämnet, gå utöver vad som studeras i skolan och testa livet på handelshögskolan. Förutom att introducera nyckelhanteringsteorier är programmet interaktivt och exempelledd och utforskar fascinerande fallstudier i verkligheten.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Matematik är ett kraftfullt verktyg, och dess inflytande finns i flera fält. Från teknik, medicin och naturvetenskap till ekonomi, ekonomi och näringsliv är matematik ett ... [+]

Programöversikt över Maths Summer School:Program: Matematik universitetsinsikterAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Vill du lära dig mer om vår matsommarskola i Cambridge? Klicka på länken för att läsa mer vittnesmål, recensioner och en översikt över vår matematiska sommarskola!

Sammanfattning av matematiska sommerskolor 2019

Matematik är ett kraftfullt verktyg, och dess inflytande finns i flera fält. Från teknik, medicin och naturvetenskap till ekonomi, ekonomi och näringsliv är matematik ett brett ämne som erbjuder många välmående vägar.

Några av världens mest inflytelserika tänkare och framstående teorier har sin grundning i matematik. Genom att välja att studera matematik placerar eleverna sig i ett utmärkt läge för att inleda en utmanande men mycket givande karriär.... [-]

Storbritannien cambridge
Augusti 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Sommarskolan Immerse Psychology utforskar några av de mest fascinerande ämnena inom detta komplexa och tvärvetenskapliga område. Psykologer utforskar spännande frågor som ... [+]

Översikt över psykologi sommarskola:Program: Psykologiska akademiska insikterAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Är du fascinerad av psykologi? Vår prisbelönta Psychology Summer School i Cambridge är just för dig!

Cambridge Psychology Summer School Sammanfattning

Sommarskolan Immerse Psychology utforskar några av de mest fascinerande ämnena inom detta komplexa och tvärvetenskapliga område. Psykologer utforskar spännande frågor som: vad gör dig unik? Vad gör dig annorlunda än andra? Vilka är motivationen för mänskligt beteende? Psychology Summer School är ett otroligt forum för att studera, diskutera och debattera dessa tillsammans med ett brett spektrum av frågor, genom en läroplan utformad och undervisad av expertledare från världsledande universitet.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Immerse Education

Ingenjör är en disciplin i framkant när det gäller innovation och problemlösning. Genom att använda komplexa matematiska och vetenskapliga principer är ingenjörerna ansva ... [+]

Översikt över programmets sommarskola:Program: IngenjörAvgift: 4595 £Kursens längd: 2 veckorKursens typ: BostäderPlatser: Cambridge University colleges

Se mer på vår Cambridge Engineering Summer School för åldrarna 16-18.

Cambridge Engineering Summer School Sammanfattning

Ingenjör är en disciplin i framkant när det gäller innovation och problemlösning. Genom att använda komplexa matematiska och vetenskapliga principer är ingenjörerna ansvariga för att lösa strukturella och tekniska problem, från att skapa den perfekta koppen kaffe till att bygga en struktur som kommer att stå tidens prov. På det två veckor långa programmet Immerse Engineering sommarskola kommer deltagarna i åldern 16-18 att lära sig de färdigheter som krävs för att arbeta kreativt och använda sin fantasi för att utforma eleganta och robusta lösningar på utmanande verkliga problem. Deltagarna kommer att utforska ett brett utbud av tekniska ämnen på grundnivå och ge en försmak på hur det är att studera disciplinen på universitetsnivå.... [-]

Storbritannien cambridge
Juli 2020
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Cambridge Immerse
Address
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
cambridge, england, Storbritannien
Webbplats
Address
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX london, england, Storbritannien
Telefon
undefined