Läs den officiella beskrivningen

En grupp problemlösare som är dedikerade till att hitta innovativa lösningar på världens största utmaningar

Imperial College London är ett världens topp tio universitet med ett internationellt rykte för excellens inom undervisning och forskning.

Konsekvent rankad bland världens bästa universitet, är Imperial engagerad i att utveckla nästa generations forskare, forskare och akademiker genom samarbete över discipliner.

Imperial ligger i hjärtat av London, ett tvärvetenskapligt utrymme för utbildning, forskning, översättning och kommersialisering, utnyttjande av vetenskap och innovation för att hantera globala utmaningar.

Fakta och siffror

1907, Royal College of Science, Royal School of Mines och City

  • Imperial är hem för 17 000 studenter och 8 000 anställda .
  • Över 6 700 grader tilldelas av Imperial College London varje år.
  • Vi är ett internationellt samhälle som lockar akademiker från mer än 125 länder .
  • Högskolan fokuserar på de fyra huvudområdena vetenskap, teknik, medicin och näringsliv och är känd för sin tillämpning av dessa färdigheter till industri och företag.
  • Excellens i utbildning är kärnan i Imperials etos och återspeglas i Storbritannien och internationella rankningar.
  • Imperial är hem för den största koncentrationen av högkonsekvensforskning från några större brittiska universitet.
  • Imperial har en Silver Athena Swan-pris, som erkänner främjande av kvinnors karriär inom vetenskap, teknik, teknik, matematik och medicin i akademin.
  • Distinguished College-medlemmar har inkluderat 14 nobelpristagare och tre fältmedaljister .

Global Imperial

Imperial är Storbritanniens mest internationella universitet. Imperials globala samarbeten, upptäckter och nätverk förvandlar liv och skapar möjligheter i Storbritannien och runt om i världen.

Högskolans excellens - det är konsekvent rankat bland världens tio högsta universitet - uppstår av sina begåvade studenter och medarbetare som kommer från hela världen och stöds av ett globalt nätverk av alumner, vänner och medarbetare. Imperial är ett globalt akademiskt samhälle där människor från olika kulturer bidrar med olika perspektiv, nya idéer och nya metoder för att lösa komplexa problem.

60% av Imperialens studenter kommer från Storbritannien, inklusive 20% från andra europeiska länder. Två tredjedelar av Imperial forskning omfattar en internationell samarbetspartner som omfattar akademiska kamrater i mer än 130 länder.

Vi tror att innovation tränger "när kulturer kolliderar och samarbetar". Därför försvarar vi våra internationella värderingar och tänker och handlar internationellt.

Vi är internationella

Vad betyder internationellt för dig? Vår personal delar sina erfarenheter med internationellt samarbete och partnerskap.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Sommarkurser

Imperial College of London

Gå med i en sommar med upptäckten. Denna sommarskola för nuvarande grundstudenter av någon nationalitet erbjuder ett unikt fönster i Imperials revolutionära tillvägagångs ... [+]

Gå med i en sommar med upptäckten. Denna sommarskola för nuvarande grundstudenter av någon nationalitet erbjuder ett unikt fönster i Imperials revolutionära tillvägagångssätt till några av världens största utmaningar.

Balansera föreläsningar med praktiska uppgifter, det är en chans för dig att utmana dig själv akademiskt och personligen när du går med i en global grupp av elever.

Du får också en förstahandsvisning på ett världs topp 10 universitet, med många möjligheter att se själv varför London lockar fler internationella studenter än någon annan stad i världen.

Lär av experter

Arbetet med våra experter för att göra världen till en hälsosammare, säkrare och renare plats att leva har hjälpt oss att tjäna titeln på Storbritanniens mest innovativa universitet för tredje året (Reuters Europas mest innovativa universiteter 2018).... [-]

Storbritannien Kensington
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
12 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska

A day in the life of Imperial