Läs den officiella beskrivningen

Välkommen - Inchbald School of Design

Den Inchbald School of Design, baserad i London, är en friskola i Inredning, Inredning och Garden Design, erbjuder online och interna kurser från Master of Arts Program för att korta introduktionskurser. Grundades 1960, och den första inredningsskola i Europa, ger Inchbald en bred utbildning för designers som vill specialisera sig på high-end bostäder och kommersiella arbete.

Med sitt globala rykte för kvalitet och årtionden av erfarenhet, att studera med Inchbald möjliggör för studerande att finslipa sin talang och föra ut deras individuella inställning till design, sätta fast dem på vägen till framgång. Skolan har en sedan länge etablerad rykte om allvarliga, praktisk utbildning som syftar till att förbereda våra studenter att komma in i konstruktions yrken och räknar bland sina alumner några av de mest respekterade trädgården och inredare i världen.

Inchbald främjar en fortsatt relation med studenter genom portfölj samråd, praktikplatser, praktikplatser och yrkesrådgivning, dels under och i yrkeslivet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Inchbald School of Design

Kvaliteten på inrednings kurser på Inchbald erkänns i hela inrednings yrken. Bland våra studenter är många "första ligan konstruktörer för närvarande arbetar i den inhems ... [+]

Kurser i Interior Design

Kvaliteten på inrednings kurser på Inchbald erkänns i hela inrednings yrken. Bland våra studenter är många "första ligan konstruktörer för närvarande arbetar i den inhemska eller kommersiella inredning. Studera en inredning kurs på Inchbald School of Design, oavsett nivå eller varaktigheten, är en utmanande och rolig upplevelse.

Den heltid, ett läsår kärn Diploma kurs i Architectural Inredning förbereder framgångsrika akademiker för yrkesutövningen, med utvecklingen av praktiska och estetiska färdigheter som informeras av en uppskattning av vad design handlar om, tillsammans med ritning och presentation expertis. Om du behöver ytterligare intellektuella djup i dina studier kan du ansöka om forskarutbildning eller kurser i Architectural Interior Design.... [-]

Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Inchbald School of Design

Den Inchbald School of Design pionjärer trädgård design utbildning i Storbritannien, ger kurser som fokuserar på trädgårdsdesign för hemmiljön. Detta är fortfarande vår s ... [+]

Kurser i Garden Design

Den Inchbald School of Design pionjärer trädgård design utbildning i Storbritannien, ger kurser som fokuserar på trädgårdsdesign för hemmiljön. Detta är fortfarande vår specialitet, men vi har expanderat och förfinat vår trädgård design kurser för att tillgodose den ökade efterfrågan på professionalism.

Trädgård design skolan har starka förbindelser med trädgårdsdesignyrket som gör det möjligt för oss att placera studenter med etablerade designers. Vi fortsätter att stolta över framgången för våra studenter på marknaden. Front-löpare i världen av trädgårdsdesign inkluderar Inchbald trädgård design akademiker.

Våra Garden Design Kurser ... [-]
Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska