Inchbald School of Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen - Inchbald School of Design

Den Inchbald School of Design, baserad i London, är en friskola i Inredning, Inredning och Garden Design, erbjuder online och interna kurser från Master of Arts Program för att korta introduktionskurser. Grundades 1960, och den första inredningsskola i Europa, ger Inchbald en bred utbildning för designers som vill specialisera sig på high-end bostäder och kommersiella arbete.

Med sitt globala rykte för kvalitet och årtionden av erfarenhet, att studera med Inchbald möjliggör för studerande att finslipa sin talang och föra ut deras individuella inställning till design, sätta fast dem på vägen till framgång. Skolan har en sedan länge etablerad rykte om allvarliga, praktisk utbildning som syftar till att förbereda våra studenter att komma in i konstruktions yrken och räknar bland sina alumner några av de mest respekterade trädgården och inredare i världen.

Inchbald främjar en fortsatt relation med studenter genom portfölj samråd, praktikplatser, praktikplatser och yrkesrådgivning, dels under och i yrkeslivet.

Platser

london

Address
Interior Design
7 Eaton Gate

SW1W 9BA london, england, Storbritannien

london

Address
Garden Design
32 Eccleston Square

SW1V 1PB london, england, Storbritannien