International Football Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

FCV International Football Academy baserad i Stamford erbjuder akademiska fotbollskurser för blivande fotbollsspelare från 14 år och äldre.

Tidigare studenter har hittat Pathways till professionella fotbollsklubbar i Storbritannien , Europa , USA eller på en betydligt högre nivå i sitt hemland med många som fortsätter att representera sina landslag. Kurser sträcker sig från en vecka till tre år, som alla kombinerar fotboll och utbildning.

Vad vi erbjuder

FCV International Football Academy är av bostadsområde med boende på plats, mat och studentvård ingår och är mycket övervakad och kör till en professionell fotbollsklubb och högskolestandard.

Fotbollsakademin inkluderar användningen av en arenahöjd, högkvalitativa träningsplatser, studiecenter, gym och inomhusanläggningar där målet är att upptäcka ytterligare talang efter en period av intensiv coaching som syftar till att förbättra varje persons spel samt tillhandahålla en utbildning som passar dina behov.

FCV International Football Academy erbjuder en mängd olika kurser, inklusive den tvååriga BTEC Sports Studies-kursen, som levereras av det världsberömda centrumet för sportkvalitet Loughborough College, en av Akademins utbildningspartner.

Loughborough College grundades 1909 och har etablerat ett stolt, länge rykte för att erbjuda utmärkta nivåer av högkvalitativ utbildning över hela Storbritannien.

Fotbollsakademin kan nu erbjuda kurser till heltidsstuderande som börjar med oss ​​i januari varje år, liksom september och kan erbjuda deltidskurser till våra kortkursstudenter också.

Engelska Språk, A-nivåer och grader kan också studeras vid Akademin.

All personal har relevanta kvalifikationer och barnskyddspolitik. Det finns seminarier, workshops, besök på fotbollsspel, gästtalare, inklusive några av de stora namnen inom fotboll, kvällsunderhållning, lagbyggnadsövningar och många andra aktiviteter som gynnar din fotbollsutveckling och gör kursen trevlig.

Om du känner att du eller din son har förmåga, talang och önskan att spela spelet professionellt, kan det vara det viktigaste beslutet i hans liv att delta i FCV International Football Academy .

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs »