Kensington and Chelsea College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Att se till att du är på rätt kurs är viktigt för oss och det är därför vi har ett team av hängivna, kvalificerade rådgivare redo att hjälpa och stödja dig att göra detta beslut för att studera med oss.

Vår vänliga, stödjande personal finns till hands för att se till att du har en fantastisk upplevelse från början. Detta inkluderar vår högt kvalificerade lärare och föreläsa personal som är bland de bästa bransch ansluten och prisbelönta handledare som du kan önska.

Våra kurser kommer också med ett starkt fokus på att ge eleverna tillgång till unika erfarenheter av lärande. Dessa inkluderar masterclasses och möjligheter till nätverkande med branschfolk, till företagande och utbildningsmöjligheter som säljer arbetet London'S ikoniska Portobello MarketAtt arbeta placeringar med hög profil arbetsgivare inklusive Hemingway Design och Chanel.

Båda våra viktigaste centra är baserade på ett levande och spännande platser i hjärtat av London. Vårt är av den kända Kungens väg, Medan vår Kensington Centre är i hjärtat av moderiktiga portobello. Den College har också starka band och partnerskap med många av världsklass organisationer som omger den, vilket har lett till några fantastiska upplevelser för våra studenter, inklusive jobb på Victoria and Albert Museum och Vetenskapsmuseum. Framgången för våra studenter är en av de många saker som får oss att sticka ut som en College. Varje år producerar vi några av branschens lysande stjärnor som vår tidigare millinery elev Justin Smith, som hjälpt till att skapa huvudstycket som bärs av Angelina Jolie i Disneys "Maleficent".

Framgången för våra studenter matchas av vår högprofilerade nationellt och internationellt rykte för världsklass i Kreativ konst Inklusive Fine Art, mode, Note, FOTOGRAFI, konstruktion och skulptur. Våra högre utbildning och tillgång till högskoleutbildning är också exceptionella. Samtidigt som våra Management and Professional Development kurser, tillsammans med våra yrkesskolor i Hälsa och vård, Hår och skönhet, Affärs- och yrkesstudier och Multimedia, är några av de allra bästa i området. Vi är också stolta att säga att vår betygsättning var utmärkt av Ofsted. Vi vet också att varje student letar efter något annat, varför vi erbjuder hundratals möjligheter från heltid, deltid och kvällskurser till högre utbildning, arbetsbaserat lärande och lärlings.

Platser

london

Kensington and Chelsea College

Address
Kensington Centre
Wornington Road

W10 5QQ london, england, Storbritannien
Telefon
+44 20 7573 3600

Program

Basår
Certifikat