King Edward VI College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Det finns en viss unikhet om King Edward VI College - en kvalitet som lockar nyfiken och engagerade studenter, en som lockar personalen att stanna snarare än att gå vidare, en som bjuder oss alla, studenter och personal, att lyssna, samarbeta och lära av varje andra. Som en potentiell student vill du veta vad denna kvalitet är. Du kommer att vilja mäta detta mot dina önskemål och dina förväntningar på vilken typ av utbildning efter 16 som bäst tjänar dig på nästa steg i din utbildning och utveckling. Du kommer att få en glimt av denna säkra, unika kvalitet som du läser prospektet.

För att komma igång, låt mig försöka kortfattat inkapsla det som gör denna högskola så speciell:

Bra studenter

Självklart finns det ingen "typisk" King Eds student och det är just därför våra studenter är så anmärkningsvärda. Våra studenter är olika i alla ord: etniskt, ideologiskt och personligt. Vi firar denna mångfald och vet att den bidrar till en levande gemenskap där varje individ värderas. Ja, det finns gemensamt - studenter kommer till denna högskola med en törst till lärande och en önskan att uppnå, oavsett om de är i klassrummet, i konstnärlig framträdande, i konkurrenssport eller i college debatter. Våra elever utvecklas akademiskt, kreativt och personligt och de respekterar och uppskattar varandras prestationer samt stolar över sig själva. Stora studenter är en del av det som gör denna högskola så distinkt.

Stor personal

Som chef tar jag enorm stolthet i det hårda arbetet, engagemanget och ihärdigheten hos personalen vid King Eds. Det är ett privilegium att arbeta med sådana exceptionella kollegor. Hur kan jag bäst beskriva våra lärare? Passionerat om sina ämnen, inspirerande i klassrummet och villiga att hjälpa och stödja eleverna varje steg i vägen, våra lärare är oföränderliga. Vårt team av dedikerad supportpersonal gör jobbet för våra lärare möjligt. vänlig, tillmötesgående och lika jobbig, vår personal över alla supportfunktioner garanterar att högskolan går smidigt och att studenterna stöds på alla möjliga sätt. Stor personal är viktigt för excellens.

Bra college

Två nya state-of-the-art byggnader bidrar till vår ständigt förbättrade fysiska plats. Men det är inte de byggnader som gör en högskola stor. Det är folket. Utbildning bör vara transformativ och vid King Ed s är det. Det är både eleverna och den personal som skapar ett sådant livfullt, omvandlande lärande samhälle. Det är människorna vid King Eds som står bakom succeshistorien som placerar oss som en av de tio sjätte skolskolorna nationellt. Det är verkligen de människor som gör denna högskola stor.

Ethos och värden

Kärnan i alla våra framtidsplaner är en övergripande prioritering: våra studerandes välfärd och fortsatta framgång. Det här ligger i hjärtat av vårt högskolans uppdrag och värderingar.

Vår mission

Att utmana varje elev för att uppnå personlig och akademisk excellens som leder till förbättrade livs- och karriärmöjligheter.

Jämställdhet och mångfald

Högskolan är fast besluten att skapa och främja ett inkluderande lärande samhälle där mångfald firas, där ojämlikhet och stereotyper utmanas och där alla människor behandlas med värdighet och respekt.

Det här är inte bara ett tomt uttalande - att främja jämställdhet ligger i kärnan i högskolans uppdragsbeskrivning och dess etos genomträder högskolans värderingar.

Platser

Stourbridge

Address
Stourbridge, West Midlands
DY8 1TD Stourbridge, england, Storbritannien