Kingsgate International College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Prisvärda studieprogram med exklusiva onlinemoduler som snabbt spårar studenter till en universitetsutbildning.

Vare sig du är ute efter att förbättra dina kunskaper, förbättra ditt team eller utöva en professionell utbildning, Kingsgate International College 's lärande Pathways kan förse dig med allt du behöver.

Kingsgate International College levererar på Campus eller online-universitet Pathway program med fullständiga grund- och forskarutbildningsutmärkelser till elever från alla världens hörn. Eleverna kan snabbt spåra sig fram till en brittisk universitetskvalifikation på campus eller genom distansutbildning .

Våra webbaserade moduler gör det möjligt för studenter att lära sig vad de vill när de vill och hur de vill och har utformats för att underlätta ett mycket snabbare, mer prisvärt och engagerande sätt att lära sig. Med en 24-timmars studentnätverksplattform, personliga instrumentpaneler, 1-2-1 online-tutorials, gruppwebinarier och bank med förinspelade gruppwebbsändningar ger Kingsgate International College studenterna allt stöd de behöver för att lyckas med att utveckla sin professionella kunskapsbas och uppnå en universitetsexamen.

139953_pexels-photo-1152500.jpeg

Våra Credentials

Kingsgate International College arbetar med högsta akademiska standarder och har flera strukturer på plats som säkerställer att utbildningsstandarden för sina studenter är av högsta kvalitet. Nedan är en lista över företagsorgan som vi tillhör och föreningar vi är en del av:

Learning Resource Network

Learning Resource Network (LRN) erkänns som en utmärkelsen organisation av Ofqual. LRN skapar kvalifikationer för utbildningsinstitut, utbildningsleverantörer, skolor och arbetsgivare. LRN har en omfattande kvalifikationsportfölj inklusive en nivå 5-undervisningskvalifikation som erbjuds av Kingsgate International College . Alla LRN-kvalifikationer erkänns internationellt av arbetsgivare, regeringar och yrkesorgan som bevis på de färdigheter och förmågor de söker.

ATHE-erkännande

Utmärkelser för utbildning och högre utbildning ger centra ett brett utbud av kvalifikationer inklusive, men inte begränsat till; administration, företag, turism, juridik, datavetenskap och hälso- och sjukvård. ATHE har gjort sig ett namn med exceptionell kundservice, utmärkta kvalitetsstandarder och givande kvalifikationer med framstegsrutter till universitetsexamen.

Byrå för utbildning och kompetensfinansiering

Kingsgate International College är listat i ESFA-registret över lärarutbildningsleverantörer. Arbetar tillsammans med partners för att leverera överkomliga kvalifikationer och lärlingsplatser till studenter över hela Storbritannien.

Information Commissioners Office

Eftersom Kingsgate International College innehar och behandlar studentinformation är vi juridiskt skyldiga att skydda denna information. Enligt Data Protection Act 1998 kommer Kingsgate International College att:

  • Samla bara in information som vi behöver för ett specifikt ändamål;
  • Håll det säkert;
  • Se till att den är relevant och uppdaterad;
  • Håll bara så mycket information som vi behöver, och bara så länge vi behöver den;
  • På begäran, tillåt alla elever att se den information som vi har om dem.

139954_pexels-photo-1595391.jpeg

OFQUAL-erkännande

Allt läromedel är designat och skrivet av professionella akademiska författare så att varje interaktiv modul anpassas till specifika inlärningskriterier som anges av OFQUAL, det definierande brittiska regeringsorganet för Academic Standards in UK Higher Education. Dessa standarder säkerställer att de som lär sig hos oss får utbildning av hög kvalitet tillsammans med en certifiering som erkänns universellt av universitet och arbetsgivare.

Partneruniversitetskvalifikationer

Efter avslutade slutuppgifter tilldelas studenter en erkänd examensbevis. Detta examensbevis kan användas för att fylla på en grundexamen eller MBA vid en mängd olika brittiska universitet, antingen på campus eller genom distansutbildning.

Kvalitetsövervakningsnämnd

Kingsgate International College driver också en Quality Monitoring Board (QMB) för att säkerställa att vi alltid levererar ackrediterade online-kurser och resurser för att möta dina inlärningsbehov. Styrelsen sammanträder regelbundet för att bedöma:

  • Specifika studentfrågor
  • Eventuella kvalitetsproblem för universitetspartner
  • Övervakning av bedömningsstandarder
  • Övervakning av materialinnehåll mot lärandemål
  • Specifika operativa frågor eftersom de påverkar kvalitet och kundservice

Styrelseledamöterna inkluderar respekterade akademiska och företagsledare. Resultatet av recensionerna delas online för att säkerställa insyn och förståelse bland våra partners och studenter. All feedback är välkommen så att frågor kan formellt höjas via QMB på ett professionellt och objektivt sätt.

Coventry och Warwickshire handelskammare

De brittiska handelskammarna är den största och mest inflytelserika oberoende affärsrösten i Storbritannien som lobbyn uttröttligt på uppdrag av medlemmar och det bredare näringslivet om de frågor som spelar roll - att skapa rätt förutsättningar för att företag ska trivas, främja brittiska företag i viktiga globala marknader och skapa en dynamisk affärsekonomi.

De spelar också en nyckelroll för att överbrygga klyftan mellan utbildare och företag genom att lyfta fram de färdigheter arbetsgivarna behöver och påverka utbildningspolitiken för att säkerställa att de levereras effektivt.

Coventry & Warwickshire Chamber of Commerce är bara ett av ett nätverk av kamrar som arbetar med och på uppdrag av företag av alla storlekar, i alla sektorer i Storbritannien. De hjälper lokala företag att ansluta, växa och uppnå framgång. Kammaren samarbetar med andra kammare, lokala myndigheter och partnerorganisationer för att få inblick i de frågor som är viktiga för verksamheten - förmedla sedan den kunskapen för att hjälpa regeringen att utforma effektiv affärspolitik.

139956_pexels-photo-3184407.jpeg

Platser

london

Address
26 - 28 Hammersmith Grove
W6 7BA london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium