LAL Language Centres

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Lär dig engelska med LAL!

Bra destinationer och ett brett utbud av kurser

Vi har över 30 års erfarenhet av att erbjuda utmärkt språkundervisning och spännande fritidsaktiviteter för engelska elever. Med språkcentra på de bästa engelsktalande destinationerna, inklusive London, Boston och Kapstaden, erbjuder vi ett komplett utbud av engelska språkkurser, som täcker allt från Allmän engelska till examensförberedelser, högre utbildning och lärarutbildning för alla nivåer från nybörjare till avancerade.

Studentcentrerat lärande

Engelska lektioner är kärnan i vår verksamhet och våra lärare är skickliga för att skräddarsy våra lektioner för att göra dem engagerande och dynamiska samtidigt som de möter varje elevs behov. Alla LAL-lärare är utbildade, erfarna, engelsktalande på engelska som är engagerad i engelska.

Medborgare i världen

På LAL blir du en fullvärdig "medborgare i världen". Du kommer att träffas, lära dig och umgås med elever från hela världen och göra vänskap och ha erfarenheter som kommer att vara livslånga - allt medan du förbättrar din engelska.

Skötas till dina behov

LAL erbjuder en utomordentligt varm och vänlig familjekänsla där våra studenter känner sig omedelbart hemma. LALs dedikerade personal går ut ur deras sätt att se till att varje elev trivs under hela sin vistelse. Du lärs i klasser med högst 15 studenter, vilket gör att du får personlig uppmärksamhet från läraren samtidigt som du kan interagera och träna med en rad andra elever i klassen.

Fullt ackrediterade skolor

LAL Language Centres (LALLC) är alla fullt ackrediterade av erkända förskrivande nationella myndigheter på varje plats. I Storbritannien är LAL-ackrediterade av Accreditation UK, ett system som övervakas gemensamt av British Council och English UK. Deras sommarskolor har utsetts till "Centers of Excellence" av EL Gazette. I USA är deras program ackrediterade av CEA och de är medlemmar av AAIEP och NAFSA; På Malta är de ackrediterade av FELTOM och EFL: s övervakningsstyrelse. och i Sydafrika erkänns deras program av EDUSA. LAL uppnår regelbundet meriter av kompetens inom en rad kriterier för sina engelskspråkiga program och tillhörande tjänster till studenter.

LAL Advantage - vår online-plattform

Vår online-plattform ingår för alla studenter i Storbritannien, USA och Sydafrika. Innan du anländer: När du bokar med LAL i England, USA och Sydafrika får du ett unikt inloggning, vilket ger dig tillgång till vår LAL Advantage portal och app med information om din kurs, nivå tester och mycket mer att förbereda du för din ankomst till våra skolor.

Platser

london

LAL Language School

Address
29-39 London Road
Twickenham
TW1 3SZ
England

TW1 3SZ london, england, Storbritannien
Telefon
+44 20 8892 5423

Fort Lauderdale

LAL Language Centres

Address
5727 N Federal Hwy
33308 Fort Lauderdale, florida, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 954-644-5985

Kapstaden

LAL Language Centres

Address
319 Main Rd, Cape Town
8005 Kapstaden, Western Cape, Sydafrika
Telefon
+27 21 439 7410

Paignton

LAL Language Centres

Address
LAL Torbay
Conway Road
Paignton

TQ4 5LH Paignton, england, Storbritannien
Telefon
+44 1803 558555

boston

Address
LAL Boston
225 Friend Street
Boston, MA02114, USA

MA 02114 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater