Läs den officiella beskrivningen

Lär dig engelska med LAL!

Bra destinationer och ett brett utbud av kurser

Vi har över 30 års erfarenhet av att erbjuda utmärkt språkundervisning och spännande fritidsaktiviteter för engelska elever. Med språkcentra på de bästa engelsktalande destinationerna, inklusive London, Boston och Kapstaden, erbjuder vi ett komplett utbud av engelska språkkurser, som täcker allt från Allmän engelska till examensförberedelser, högre utbildning och lärarutbildning för alla nivåer från nybörjare till avancerade.

Studentcentrerat lärande

Engelska lektioner är kärnan i vår verksamhet och våra lärare är skickliga för att skräddarsy våra lektioner för att göra dem engagerande och dynamiska samtidigt som de möter varje elevs behov. Alla LAL-lärare är utbildade, erfarna, engelsktalande på engelska som är engagerad i engelska.

Medborgare i världen

På LAL blir du en fullvärdig "medborgare i världen". Du kommer att träffas, lära dig och umgås med elever från hela världen och göra vänskap och ha erfarenheter som kommer att vara livslånga - allt medan du förbättrar din engelska.

Skötas till dina behov

LAL erbjuder en utomordentligt varm och vänlig familjekänsla där våra studenter känner sig omedelbart hemma. LALs dedikerade personal går ut ur deras sätt att se till att varje elev trivs under hela sin vistelse. Du lärs i klasser med högst 15 studenter, vilket gör att du får personlig uppmärksamhet från läraren samtidigt som du kan interagera och träna med en rad andra elever i klassen.

Fullt ackrediterade skolor

LAL Language Centres (LALLC) är alla fullt ackrediterade av erkända förskrivande nationella myndigheter på varje plats. I Storbritannien är LAL-ackrediterade av Accreditation UK, ett system som övervakas gemensamt av British Council och English UK. Deras sommarskolor har utsetts till "Centers of Excellence" av EL Gazette. I USA är deras program ackrediterade av CEA och de är medlemmar av AAIEP och NAFSA; På Malta är de ackrediterade av FELTOM och EFL: s övervakningsstyrelse. och i Sydafrika erkänns deras program av EDUSA. LAL uppnår regelbundet meriter av kompetens inom en rad kriterier för sina engelskspråkiga program och tillhörande tjänster till studenter.

LAL Advantage - vår online-plattform

Vår online-plattform ingår för alla studenter i Storbritannien, USA och Sydafrika. Innan du anländer: När du bokar med LAL i England, USA och Sydafrika får du ett unikt inloggning, vilket ger dig tillgång till vår LAL Advantage portal och app med information om din kurs, nivå tester och mycket mer att förbereda du för din ankomst till våra skolor.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

LAL Language Centres

Kursen är en provberedningskurs för flygfackmän och de som planerar att komma in i industrin som behöver uppnå och behålla nivå 4 (operativt) enligt ICAOs språkprofilbesk ... [+]

Engelska för Aviation: ICAO Level 4-förberedelse i USA

USA: Fort Lauderdale eller Boston

ICAO nivå 4 färdighet är ett krav för kommersiella och privata flygbolag piloter, inklusive helikopter piloter som flyger internationellt; Flygtrafiktjänstemän (ATCO) och assistenter; vem som helst med hjälp av luftbaserad röstkommunikation för internationell flygverksamhet.

LAL Language Centres i USA erbjuder en 10 veckors förberedelsekurs för ICAO Level 4 Exam. Den innehåller 20 lektioner per vecka (15 timmar) och har en miniminivå som krävs av B1 Intermediate. Kursen är tillgänglig för studenter med turistvisum (B1 / B2), Visaavvisande eller F-1 Studentvisum (med ytterligare timmar). Studenterna tar tentamen på plats i slutet av programmet.... [-]

Amerikas förenta stater Fort Lauderdale boston
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
10 - 10 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
LAL Language Centres

Cambridge FCE-examen ger dig en kvalifikation som erkänns av tusentals företag och utbildningsinstitutioner över hela världen. Våra erfarna lärare gör provberedningen en ... [+]

Cambridge FCE, CAE

London, Torbay, Cape Town, Fort Lauderdale, Boston

Det finns tre olika typer av certifikat som du kan ta: Cambridge English First (FCE), Cambridge English Advanced (CAE) och Cambridge English Proficiency (CPE). Vi har 6 eller 10 veckor tillgängliga alternativ (beroende på din engelskanivå) på alla våra platser.

Cambridge Exams har utformats för att bestämma din nivå av engelska för både arbete och studier. Var och en av de olika tentamen har skapats för att testa eleverna på olika nivåer och testa de fyra färdigheterna i det engelska språket: läsning, skrivning, lyssnande och talande. Tentamen kommer också att titta på din nivå av ordförråd och grammatik.... [-]

Storbritannien london Amerikas förenta stater Fort Lauderdale boston Paignton Sydafrika Kapstaden  + 4 Mer
Augusti 2020
Engelska
Heltid
6 - 10 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
LAL Language Centres

Allmänna Engelska kursen kommer att omfatta de fyra huvudkunskaper du behöver skriva och tala engelska (läsning, skrivning, lyssnande och talande), med tonvikt på praktis ... [+]

Allmän

London, Torbay, Cape Town, Fort Lauderdale, Boston

Allmänna engelska kurser på LAL ger den perfekta mixen av aktuell konversation för att förbättra lyssnings- och talförmågan, kombinerat med specifika grammatik och vokabulär sessioner som fokuseras på nuvarande studentbehov.

Med över 30 års erfarenhet erbjuder LAL en inlärningssatmosfär till skillnad från någon annan språkskola. Att studera engelska i en multikulturell miljö ger utländska studenter en riktig möjlighet att dyka in i kulturell rikedom.

Lärarna använder nuvarande EFL-metoder, inklusive uppgiftsbaserat lärande och kommunikativa metoder för att engagera och utmana studenter i en vänlig och stödjande miljö. Att lära sig engelska blir kul och engagerar sig i våra kreativa lärares händer, som älskar vad de gör, och som delar sin passion för engelska med studenter från hela världen.... [-]

Storbritannien london Amerikas förenta stater Fort Lauderdale boston Paignton Sydafrika Kapstaden Malta Sliema  + 6 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
LAL Language Centres

Här på LAL kan vi hjälpa dig med IELTS-examensarbetet och få dig på rätt väg till en universitetsutbildning i Storbritannien. Vi har erfarna lärare, som har tillbringat m ... [+]

IELTS

London, Torbay, Kapstaden

IELTS står för International English Language Testing System andis som används av universiteten runt om i världen för att bedöma språknivån för icke-inhemska engelska talare.

Detta är ett viktigt krav för engelsktalande universitet och det är en internationell kvalifikation som erkänns av över 9000 organisationer runt om i världen.

Här på LAL kan vi hjälpa dig med IELTS-examensarbetet och få dig på rätt väg till en universitetsutbildning i Storbritannien. Vi har erfarna lärare, som har tillbringat många år undervisning i IELTS-examensklasser, ett brett utbud av resurser och en vänlig och stödjande inlärningsmiljö. Våra lärare förstår vad IELTS-examinator söker och kan ge dig tips och strategier för att maximera din chans att uppnå ett bra betyg.... [-]

Storbritannien london Paignton Sydafrika Kapstaden  + 1 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska