Läs den officiella beskrivningen

Om du går med i vår skola, kommer du inte bara njuta av lektioner med våra kvalificerade lärare, och har aktiviteter anordnade varje vecka, men du kommer också att studera i en 1700-tals herrgård. Denna vackra och historiska byggnad var en gång hemma för hertigarna av Devonshire och Lord Wilmington. Här på LTC Eastbourne erbjuder vi studenterna en unik möjlighet att studera engelska på en traditionell brittisk skola på egen privat historisk egendom.

Vilka kurser finns tillgängliga på LTC Eastbourne?

Vår skola erbjuder en mängd engelska kurser i Eastbourne, från General English och Exam Preparation kurser för vuxna studenter till ett hemvist och boende sommar skolprogram för unga studenter. Vi kan även erbjuda speciella gruppprogram när som helst på året. Besök vår YouTube-sida för att se vad du kan förvänta dig från vår sommarskola och vuxenkurser.

Hur stora är LTC Eastbournes klasser?

Våra engelskspråkiga kurser i Eastbourne består av små klasser, högst 12 studenter per klass. Våra små klasser innebär att varje kandidat får tillräcklig uppmärksamhet, så att de kan fokusera på sina individuella styrkor och svagheter.

Vår skola har 25 klassrum och upp till 300 studenter under de upptagna månaderna, med 360 på sommaren när vi använder extra klassrum nära skolan.

Vad kan staden Eastbourne erbjuda studenter?

Eastbourne är en blomstrande semesterort som lockar över fyra miljoner besökare varje år. Medan du studerar på en engelsk kurs i Eastbourne kan du koppla av i vår privata trädgård på 10 hektar, spendera fritid på stranden och utforska den lokala kuststaden. Enligt Met Office, Eastbourne ligger i den mest soliga delen av England. Eastbourne ligger också bara 90 minuter från London och 40 minuter från Brighton med tåg.

Visste du att LTC Eastbourne är över 60 år gammal?

År 2014 firade LTC sin 60-årsjubileum som en etablerad engelskskola i Eastbourne. Läs mer om vår skolas historia i vår 60-åriga LTC Eastbourne mini broschyr och läs vårt blogginlägg om LTC Eastbournes 60-årsjubileumsfester.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Förberedande år

LTC English

Här på LTC Eastbourne erbjuder vi kurser för att hjälpa till med provberedningar. Kurser inkluderar General English IELTS Preparation och Cambridge First Exam Preparation ... [+]

Översikt

Här på LTC Eastbourne erbjuder vi kurser för att hjälpa till med provberedningar. Kurser inkluderar:

Allmän engelska engelska IELTS-förberedelseCambridge First Exam Preparation (FCE)

Se nedan för mer information om våra provberedningskurser.

Allmän engelska engelska IELTS Examination Preparation

Denna provberedning är utformad för studenter mellan mellanliggande (B1) och avancerade (C1) nivåer.

Kursen kommer att springa både på morgonen och eftermiddagen. På morgonen kommer Allmänna Engelska klasser att fungera på alla områden i engelska: lyssna, tala, läsa, skriva, grammatik, vokabulär och uttal. På eftermiddagen kommer klasserna att fokusera på uppgifter, strategier och övningar för IELTS-tentamen.... [-]

Storbritannien Eastbourne
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

LTC English

Vår General English Standard Course hjälper eleverna att förbättra alla aspekter av deras engelska. ... [+]

Översikt

Vår General English Standard Course hjälper eleverna att förbättra alla aspekter av deras engelska.

Studenter kan ta en kort kurs att borsta upp sin engelska och öka sitt självförtroende och flytande eller en längre kurs för att höja nivån på deras engelska.

Våra kurser är brittiska rådet ackrediterat och lärs av kvalificerade lärare.

I den allmänna engelska standardkursen kommer eleverna att ha mycket att lyssna och prata i klassen och regelbundna läxor.

Kursmål

Vi strävar efter att göra det möjligt för studenter att kommunicera effektivt på engelska över gränser och kulturer genom att:

Öka sitt förtroende och flyt på engelska, särskilt när man lyssnar och pratarFörbättra deras engelska nivå genom en kombination av språkinmatning och övning i färdigheter att lyssna, tala, läsa och skrivaUtveckla studiefärdigheter som gör att de kan fortsätta att lära sig engelska efter sin kursNivåer och framsteg... [-]
Storbritannien Eastbourne
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
LTC English

Vi vet hur viktigt det är för föräldrar och barn att resa och studera engelska samtidigt, det är därför vi erbjuder följande program. Vi tillåter vuxna och barn att stude ... [+]

Översikt

Vi vet hur viktigt det är för föräldrar och barn att resa och studera engelska samtidigt, det är därför vi erbjuder följande program. Vi tillåter vuxna och barn att studera i ålder och nivå lämpliga klasser, vilket ger helgerna fri för tiden som en familj.

För barn mellan 10 och 16 år ber vi att de studerar hos oss under sommarperioden (9 juni - 18 augusti 2019). Om barnet är över 16 år och är glad att anmäla sig till en vuxen kurs, kan förälder och barn studera när som helst under hela året.

Föräldrar

Den vuxna kursen som är tillgänglig för föräldrarna är ett av följande alternativ:

Allmänna engelska standardkurser (endast morgon)General English Plus (morgon och eftermiddag lektioner)... [-]
Storbritannien Eastbourne
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
LTC English

Vår Allmänna Engelska Plus-kurs ger studenterna Allmänna engelska lektioner på morgonen och specialämnen på eftermiddagen. ... [+]

Översikt

Vår Allmänna Engelska Plus-kurs ger studenterna Allmänna engelska lektioner på morgonen och specialämnen på eftermiddagen.

På morgonen arbetar Allmänna Engelska klasser på alla områden i engelska: lyssna, tala, läsa, skriva, grammatik, vokabulär och uttal. I eftermiddagskurserna kan eleverna välja mellan Kommunikationsfärdigheter, Business English och IELTS Exam Preparation.

Alla våra kurser är brittiska rådet ackrediterat och lärs av lämpligt kvalificerade lärare.

Allmänna engelska kommunikationsfärdigheter

Alla nivåer elementära (starka A1-A2) till avancerade (C1).

Tonvikten handlar om effektiv kommunikation, speciellt tal och lyssnande, men även skrivning och uttalande. Klassrumsaktiviteter kommer att fokusera på olika situationer och uppgifter.... [-]

Storbritannien Eastbourne
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
LTC English

Denna höst kurs ger möjlighet för de över 50 att utforska historiska platser i East Sussex samtidigt som man möter likasinnade människor och förbättrar sin engelska på LT ... [+]

Morgonklasser och eftermiddagsaktiviteter

Denna höst kurs ger möjlighet för de över 50 att utforska historiska platser i East Sussex samtidigt som man möter likasinnade människor och förbättrar sin engelska på LTC: s unika 1700-talsplats.

Efter engelska klasser på morgonen kommer en serie aktiviteter och resor att ordnas på eftermiddagen. Ett exempel på vårt sociala program för 2019 kan ses nedan. Detta kan komma att ändras.

DAG / DATUM / AKTIVITET

Måndag den 23 september 2019 Eastbourne Orientation Tour

Tisdag 24 september 2019 Diskussion - Historisk Sussex

Onsdag 25 september 2019 Besök till Brighton och Royal Pavillion

Torsdag 26 september 2019 Alfriston, prästhus och grädde... [-]

Storbritannien Eastbourne
September 2019
Engelska
1 - 2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

LTC English

Vår sommarskola är det perfekta tillfället att lära sig engelska och få vänner från hela världen. I år har vi två sommarkurser tillgängliga: 1. Standard sommerskola (10-1 ... [+]

Översikt

Vår sommarskola är det perfekta tillfället att lära sig engelska och få vänner från hela världen.

I år har vi två sommarkurser tillgängliga:

Standard sommarskola (10-17 år gammal)Halvintensiv sommarskola (14-17 år gammal)

Vår standard sommarskola erbjuder 20 engelska lektioner i 15 timmar per vecka.

Vår Semi Intensive Summer School ger 24 engelska lektioner i 18 timmar per vecka.

Kursmål

Vi strävar efter att göra det möjligt för studenter att kommunicera effektivt på engelska över gränser och kulturer genom att:

1. Ge dig en erfarenhet av engelska som ett levande språk som motiverar och inspirerar dig att lära dig engelska... [-]

Storbritannien Eastbourne
Kontakt Skolan
Engelska
1 - 10 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska