LTC English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om du går med i vår skola, kommer du inte bara njuta av lektioner med våra kvalificerade lärare, och har aktiviteter anordnade varje vecka, men du kommer också att studera i en 1700-tals herrgård. Denna vackra och historiska byggnad var en gång hemma för hertigarna av Devonshire och Lord Wilmington. Här på LTC Eastbourne erbjuder vi studenterna en unik möjlighet att studera engelska på en traditionell brittisk skola på egen privat historisk egendom.

Vilka kurser finns tillgängliga på LTC Eastbourne?

Vår skola erbjuder en mängd engelska kurser i Eastbourne, från General English och Exam Preparation kurser för vuxna studenter till ett hemvist och boende sommar skolprogram för unga studenter. Vi kan även erbjuda speciella gruppprogram när som helst på året. Besök vår YouTube-sida för att se vad du kan förvänta dig från vår sommarskola och vuxenkurser.

Hur stora är LTC Eastbournes klasser?

Våra engelskspråkiga kurser i Eastbourne består av små klasser, högst 12 studenter per klass. Våra små klasser innebär att varje kandidat får tillräcklig uppmärksamhet, så att de kan fokusera på sina individuella styrkor och svagheter.

Vår skola har 25 klassrum och upp till 300 studenter under de upptagna månaderna, med 360 på sommaren när vi använder extra klassrum nära skolan.

Vad kan staden Eastbourne erbjuda studenter?

Eastbourne är en blomstrande semesterort som lockar över fyra miljoner besökare varje år. Medan du studerar på en engelsk kurs i Eastbourne kan du koppla av i vår privata trädgård på 10 hektar, spendera fritid på stranden och utforska den lokala kuststaden. Enligt Met Office, Eastbourne ligger i den mest soliga delen av England. Eastbourne ligger också bara 90 minuter från London och 40 minuter från Brighton med tåg.

Visste du att LTC Eastbourne är över 60 år gammal?

År 2014 firade LTC sin 60-årsjubileum som en etablerad engelskskola i Eastbourne. Läs mer om vår skolas historia i vår 60-åriga LTC Eastbourne mini broschyr och läs vårt blogginlägg om LTC Eastbournes 60-årsjubileumsfester.

Platser

Eastbourne

Address
Compton Park
Compton Place Road

BN21 1EH Eastbourne, england, Storbritannien