LVC London School of English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VILKA VI ÄR

LVC London School of English är en språkskola med professionellt utbildade lärare och personal vars syfte är att göra din lärande upplevelse så trevlig som möjligt.

LVC: s mål är inte bara att lära dig utan att övervaka dina framsteg och att stödja dig när du fortsätter i din valda kurs. Vi har dedikerad personal som samordnar studentvårdsverksamhet och övervakar våra supporttjänster, vilket bidrar till att skapa den optimala atmosfären i vilken du kommer att kunna utvecklas till din fulla potential.

VÅRT UPPDRAG

Att ge högkvalitativ och valuta för pengarna utbildning i en positiv och inkluderande, elev-centrerad miljö. Vi fokuserar på elevernas reella och praktiska ambitioner för att hjälpa dem att utvecklas och integrera så enkelt som möjligt.

VÅR VISION

Att utmärka sig för att ge språkundervisning i en stödjande, rolig och säker miljö och att hjälpa studenter att utveckla och blomstra professionellt.

INTERNATIONELLA VÄNNER

Vi uppskattar våra studenter, vi älskar deras värderingar och deras livliga personligheter. Vi tror helhjärtat att de är intressanta och unika människor, och det är därför skolans sociala sida är en av våra huvudprioriteringar. Vi tror att ha vänner från hela världen är en fantastisk upplevelse som borde vara öppen för alla!

Platser

london

Address
148 Old Kent Road
SE1 5TY london, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium