Leicester College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

59932_59766_LEC1300x438.jpg

Studera engelska i den livliga, historiska Leicester!

Leicesters multikulturalism reflekterar Leicester College som en av de bredaste urvalen av kurser på engelska för ESOL-kurser i landet. Vi erbjuder olika nivåer och typer för att hjälpa dig att förbättra dina engelska färdigheter för professionell utveckling, för anställning eller förbereda dig för vidare studier i Storbritannien.

Leicester är en modern stad rik på konst, kultur, sport och historia. En nyligen renoverad 3 miljarder urban regenereringsstation har lagt staden stadigt på kartan som en destination för turism, shopping och underhållning. Staden fortsätter att producera världsklass talang inom sport, affärer och konster, bland annat rockbandet Kasabian, TV-presentatören Gok Wan, skådespelaren Sam Hopper och äventyraren Sarah Outen.

Som hem för tre stora utbildningsinstitutioner är Leicester otvetydigt en riktig studentstad med bekvämligheter som matchar.

Du kommer aldrig att bli hungrig - restauranger och kaféer inkluderar autentiska kök från hela världen. På samma sätt har staden ett brett utbud av oberoende kaffebar, cocktail- och vinbarer, traditionella pubar och till och med en Champagnebar!

Internationell undervisning och lärande

Våra utmärkta faciliteter och expertundervisning ger våra studenter kunskap, färdigheter och erfarenhet att vara ledande inom sitt utvalda område, öppnar dörrar till sysselsättning och vidareutbildning. Med mindre klassstorlekar än de flesta universiteter innebär det att du får mer personlig uppmärksamhet och support från vår lärare genom att studera hos oss.

Att studera i Storbritannien innebär att du får möjlighet att utveckla kompetens och erfarenhet, öka din kulturella förtrogenhet med Storbritannien och förbättra dina engelska färdigheter både inom och utanför klassrummet.

Vi vet att utsikterna att lämna ditt hem och flytta till ett nytt land att studera kan vara en spännande men stressig tid, men vi lovar att du kommer att få allt stöd och råd du behöver för att få ut det mesta av din tid med oss.

Plats, Plats

Leicester ligger i East Midlands, väldigt mycket i hjärtat av landet, med utmärkta transportförbindelser till alla delar av Storbritannien. London St. Pancras Station ligger drygt en timme bort med tåg - och därifrån kan du hoppa på Eurostar och vara i Paris på drygt fyra timmar!

Både East Midlands och Birmingham internationella flygplatser är mindre än en timme bort med bil och lättillgänglig med kollektivtrafik. Det finns direkta tågtjänster mellan Leicester och både Stansted och Luton-flygplatserna och Storbritanniens portföljer i London Heathrow och London Gatwick är också lättillgängliga. För mer information om Leicester besök www.visitleicester.info

Internationella Studentberikningsaktiviteter

Vid ankomsten i Leicester kommer International Office att tillhandahålla information och stöd för att hjälpa dig att integrera i kollegiet och in i Leicester City själv.

Förutom kurser är en rad sociala aktiviteter tillgängliga för våra internationella studenter. En rad aktiviteter och evenemang erbjuds - några speciellt för internationella studenter och några öppna för alla studenter. Dessa är utformade för att hjälpa dig att skapa nya vänner, träna din engelska och berika din förståelse av Storbritanniens historia och dess olika kulturer och traditioner.

Platser

Leicester

Address
St John Street
LE1 3WL Leicester, england, Storbritannien