Läs den officiella beskrivningen

Leiths School of mat och vin har ett internationellt rykte som en förstklassig matlagning skola och har utbildat TV kockar inklusive Lorraine Pascale, Gizzi Erskine och Matt Tebutt, producerade Michelin-stjärnkockar inklusive Joe Mercer-Nairn (Medlar) och Matt jul (Chez Bruce), välkända matskribenter inklusive Diana Henry, Xanthe Clay och Lulu Grimes och livsmedelsproducenter som Alan Rosenthal, ägare av stuvade! och Camilla Stephens av Higgidy pajer.

7 skäl att lära sig Leiths School of mat och vin

Jag anledning ett

Våra kurser är aldrig dumbed. Här på Leiths har vi en stark tro på vikten av fasta kunskaper om matlagning. Vi kommer att hjälpa dig att bemästra tekniker du kommer att använda för en livstid.

II anledningen två

Å andra sidan, vi är motsatsen till täppt. Från Street Food till peruansk mat, vi är ständigt ut och om, utforska nya mattrender och införliva dem i vårt kursprogram.

III anledningen tre

Våra kök är verksamheten. Njuta av upplevelsen av lärande i professionell stil kök med top-of-the-range utrustning, från Proware kopparpannor till Magimix mixer.

IV anledning fyra

Våra ingredienser är färska, eftertänksamt anskaffas och de allra bästa kvalitet.

V anledning fem

Vi lär individen. På vår diplom Naturligtvis kommer det inte finnas någon kock ropade på klassen, kommer du att följa en individuell utbildningsplan. Denna filosofi sträcker sig till våra entusiasten klasser, där vi finner nöje i att möta individer och lösa sina gåtor!

VI anledningen sex

Våra lärare är underbart. Folk skriver detta på vår feedback bildar gång på gång. Oavsett om du upplever Nathan Outlaw expertkunskap eller Angela Maliks otyglad entusiasm, kommer du att bli underhållen, utmanas och stödjas.

VII anledningen sju

Vi är kända som den bästa och du hittar våra studenter i toppositionen rättigheter i hela livsmedelsindustrin. De skriver för mattidningar, bidra till matlagningsshower, bly restaurang lag och starta livsmedelsföretag. Vi är otroligt stolta över dem - och de erbjuder ofta stora möjligheter för våra studenter.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Leiths School of Food and Wine

Den Leiths Diploma är ett välkänt heltid matlagningskurs avsedd för dem som vill starta en karriär i livsmedel. Det erbjuder omfattande yrkesutbildning som kommer att säk ... [+]

Den Leiths Diploma är ett välkänt heltid matlagningskurs avsedd för dem som vill starta en karriär i livsmedel. Det erbjuder omfattande yrkesutbildning som kommer att säkerställa en rundad kunskap om mat och vin tillsammans med en tydlig känsla av nuvarande branschtrender och kulinariska stilar, menyplanering och budgetering.

Lämplig för:

Alla som är intresserade av en karriär inom livsmedelsindustrin. Detta inkluderar:

Att arbeta som en professionell eller privat kock Att öppna en café, pub, bistro eller restaurang Lansera en catering Utveckling av livsmedelsprodukter mat styling mat skrivande Livsmedels media, marknadsföring och PR ... [-]
Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
36 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Leiths School of Food and Wine

Denna roliga packade, är perfekt för dem med en passion för mat och underhållande och perfekt för dem som rubrik till sjätte form eller i arbetslivet en vecka introduktio ... [+]

Denna roliga packade, är perfekt för dem med en passion för mat och underhållande och perfekt för dem som rubrik till sjätte form eller i arbetslivet en vecka introduktion till matlagning. Fylld med praktiska tips och tekniker för den spirande kock och slutar med en rolig och kreativ kock ut som studenter sätta sina nyfunna färdigheter på prov

Exempel recept:

Lax i ugn med en raket pesto skorpa Lamb sveper med harissa dressing och tzatziki choklad roulade

Vad ingår:

En Leiths förkläde En Leiths Hur kokbok En recepthäfte Alla ingredienser tillhandahålls och vägde upp för dig i förväg Lunch egen tillverkning ... [-]
Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Leiths School of Food and Wine

Denna roliga packade, är perfekt för dem med en passion för mat och underhållande och perfekt för dem som rubrik till universitetet eller i arbetslivet en vecka introdukt ... [+]

Denna roliga packade, är perfekt för dem med en passion för mat och underhållande och perfekt för dem som rubrik till universitetet eller i arbetslivet en vecka introduktion till matlagning. Fylld med praktiska tips och tekniker för den spirande kock och slutar med en rolig och kreativ kock ut som studenter sätta sina nyfunna färdigheter på prov.

Exempel recept:

Lax i ugn med en raket pesto skorpa Lamb sveper med harissa dressing och tzatziki choklad roulade

Vad ingår:

En Leiths förkläde En Leiths Hur kokbok En recepthäfte Alla ingredienser tillhandahålls och vägde upp för dig i förväg Lunch egen tillverkning ... [-]
Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
5 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
Leiths School of Food and Wine

Våra fem dagars Nyckel kunskaper om matlagning kursen är perfekt för dem som är nya för matlagning eller har begränsad erfarenhet och vill lära sig de grundläggande kunsk ... [+]

Våra fem dagars Nyckel kunskaper om matlagning kursen är perfekt för dem som är nya för matlagning eller har begränsad erfarenhet och vill lära sig de grundläggande kunskaper för matlagning framgång.

Att lära med dem en liknande färdigheter nivå du ska laga dig igenom ett utsökt urval av recept för att hjälpa dig att utveckla en bred kompetens. I slutet av veckan kommer du att bli förvånad över hur mycket du har uppnått.

Lämplig för

Vuxna som är nya för matlagning Vuxna med liten erfarenhet eller lågt förtroende i köket De som vill förbättra sina kökskunskaper

Del 2 kommer sker i april och juli och omfattar ytterligare grundläggande kunskaper om matlagning och matlagning för middagsbjudningar. Dessa kurser kan tas i valfri ordning eller som en två veckors kurs i juli. ... [-]

Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
5 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska