Leiths School of Food and Wine

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Leiths School of mat och vin har ett internationellt rykte som en förstklassig matlagning skola och har utbildat TV kockar inklusive Lorraine Pascale, Gizzi Erskine och Matt Tebutt, producerade Michelin-stjärnkockar inklusive Joe Mercer-Nairn (Medlar) och Matt jul (Chez Bruce), välkända matskribenter inklusive Diana Henry, Xanthe Clay och Lulu Grimes och livsmedelsproducenter som Alan Rosenthal, ägare av stuvade! och Camilla Stephens av Higgidy pajer.

7 skäl att lära sig Leiths School of mat och vin

Jag anledning ett

Våra kurser är aldrig dumbed. Här på Leiths har vi en stark tro på vikten av fasta kunskaper om matlagning. Vi kommer att hjälpa dig att bemästra tekniker du kommer att använda för en livstid.

II anledningen två

Å andra sidan, vi är motsatsen till täppt. Från Street Food till peruansk mat, vi är ständigt ut och om, utforska nya mattrender och införliva dem i vårt kursprogram.

III anledningen tre

Våra kök är verksamheten. Njuta av upplevelsen av lärande i professionell stil kök med top-of-the-range utrustning, från Proware kopparpannor till Magimix mixer.

IV anledning fyra

Våra ingredienser är färska, eftertänksamt anskaffas och de allra bästa kvalitet.

V anledning fem

Vi lär individen. På vår diplom Naturligtvis kommer det inte finnas någon kock ropade på klassen, kommer du att följa en individuell utbildningsplan. Denna filosofi sträcker sig till våra entusiasten klasser, där vi finner nöje i att möta individer och lösa sina gåtor!

VI anledningen sex

Våra lärare är underbart. Folk skriver detta på vår feedback bildar gång på gång. Oavsett om du upplever Nathan Outlaw expertkunskap eller Angela Maliks otyglad entusiasm, kommer du att bli underhållen, utmanas och stödjas.

VII anledningen sju

Vi är kända som den bästa och du hittar våra studenter i toppositionen rättigheter i hela livsmedelsindustrin. De skriver för mattidningar, bidra till matlagningsshower, bly restaurang lag och starta livsmedelsföretag. Vi är otroligt stolta över dem - och de erbjuder ofta stora möjligheter för våra studenter.

Platser

london

Address
Leiths School of Food and Wine Limited
16-20 Wendell Road

W12 9RT london, england, Storbritannien