Läs den officiella beskrivningen

Expertundervisning för exceptionell prestanda

London Financial Studies är en specialiserad lärarresurs som koncentrerar sig uteslutande på kapitalmarknader. Vi erbjuder individer, team och företag expertundervisning som kombinerar teoretisk förståelse med praktisk erfarenhet.


Om oss

Globala marknader är snabba, komplexa och utvecklas kontinuerligt. Här är högkvalitativ yrkesutbildning avgörande för att upprätthålla prestanda.

Vid London Financial Studies vi uteslutande på kapitalmarknader. Vi erbjuder individer, team och företag en unik och kompetent undervisningsresurs som kombinerar teoretisk förståelse med praktisk erfarenhet och ger dem möjlighet att arbeta på högsta nivå av effektivitet och lönsamhet.

Under det senaste decenniet har London Financial Studies blivit allmänt känt som en av de bästa undervisningsresurserna för kapitalmarknadsutövare. Under den tiden har vi levererat ett brett utbud av program till individer, stora finansinstitut och statliga organ över hela världen.


Klientfördelar

Bolagsförmåner

Efter att ha deltagit i kurser vid London Financial Studies , är anställda mer självsäker, kunniga och utrustade för att leverera exceptionella resultat. Kollegor och lagmedlemmar har direkt nytta av produktivitet vilket i sin tur ökar företagets prestanda och lönsamhet.

 • Förbättra lagets prestanda
 • Öka kunskaper, förmågor
 • Hjälp bygga bästa praxis
 • Leverera kvalitetsutbildning
 • Få ekonomiskt värde

Individuella fördelar

Lärarupplevelsen vid London Financial Studies ger betydande nya färdigheter, förståelse för processer och produktkunskaper. Detta har en positiv inverkan på förtroende och prestanda. Människor utför bättre i sina nuvarande roller, förbättrar deras lag och deras karriärutvecklingsutsikter förbättras starkt.

 • Förbättra produktkunskap
 • Öka produktiviteten
 • Konsolidera kunskap
 • Öka marknadsvärdet
 • Öka förtroendet
 • Få nya förmågor


Starka värden som ger verkliga fördelar

Vårt arbete bygger på fyra kompletterande nyckelvärden:

 1. Praktisk applikation
  Det vi undervisar är välgrundat i dagens bästa praxis. Våra lärare har omfattande praktisk erfarenhet på relevanta kapitalmarknader.
 2. Intellektuell klarhet
  Våra lärare är förstklassiga kommunikatörer och erkända experter inom sina områden. De kombinerar omfattande praktisk erfarenhet med djup teoretisk förståelse. Som skickliga kommunikatörer får de budskapet snabbt och effektivt. Kursövningar ger ett effektivt praktiskt lärande som deltagarna kommer ihåg långt efter att ha lämnat klassrummet.
 3. Personligt förhållningssätt
  Vi försöker förstå varje persons behov och strukturera kurser och paket med verklig fördel för dem. Alla våra lärargrupper är små nog att göra det möjligt för individuella behov att utvärderas och träffas kontinuerligt.
 4. Ekonomiskt värde
  Vi förstår den kommersiella miljön där våra kunder arbetar. Vad vi lär dem ger konkreta fördelar med deras personliga prestation och till deras företag.


Fortsatt utbildning

LFS erkänns av ledande yrkesorganisationer som att tillhandahålla ledande utbildning av högsta kvalitet.

London Financial Studies är registrerad hos GARP som en godkänd leverantör av fortlöpande professionell utveckling (CPD) krediter.


Institutet för bank och finans - Singapore.

London Financial Studies kurser är FTS-Stödberättigade * och även berättigade till CPD-timmar.

* FTS Kvalificerbar

Programmet är godkänt för upptagning i programmet Program för finansiellt träningsprogram (FTS) och är berättigat till FTS-krav, förutsatt att alla behörighetskriterier är uppfyllda. Observera att detta inte på något sätt representerar en godkännande av kvaliteten på utbildningsleverantören och programmet. Deltagarna rekommenderas att bedöma programmets lämplighet och dess relevans för deltagarnas affärsverksamhet eller arbetsroller. FTS är tillgänglig för stödberättigade enheter, med 50% finansiering av programavgifter, under förutsättning att alla behörighetskriterier är uppfyllda. FTS-fordringar kan endast göras för program som listas i FTS-programkatalogen med angiven giltighetsperiod. Mer information finns på www.ibf.org.sg.

20 år av LFS

Sedan 1997 har London Financial Studies vuxit från ett litet Londonföretag med ett par kunder till ett globalt varumärke som erkänns av finanspraktiker som ett ord för excellence inom ledarskap.

I en värld där nya företag kommer och går, är två decennier något att vara stolt över. När LFS blir ålder är det inspirerande att se denna stolthet delas av vårt team, fakultet och alumni.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

London Financial Studies

Populariteten av datavetenskapstekniker som data mining och maskininlärning har växt enormt de senaste åren. De presenterar effektiva lösningar för att bearbeta och analy ... [+]

Populariteten för datavetenskapstekniker som data mining och maskininlärning har växt enormt de senaste åren. De presenterar effektiva lösningar för att bearbeta och analysera den enorma mängd data som finns tillgängliga för riskhanterare och finansiella analytiker.

Med framstegen i datakraft och distribuerad bearbetning är det nu möjligt att bearbeta - och göra det meningsfullt - en stor mängd information som kan samlas in från flera olika datakällor.

Detta hands-on-program omfattar viktiga tekniker - inklusive flera aspekter av övervakad och obesvarad maskininlärning - som kan användas vid gruvdrift av finansiella data. Programmet fokuserar också på avancerad datavetenskapsteknik som används allmänt på finansmarknaderna för textanalys och artificiell intelligens (AI): Natural Language Processing (NLP) och Deep Learning (DL).... [-]

Storbritannien London
April 2019
Heltid
3 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
London Financial Studies

Programmet bygger på den bakomliggande tekniken och affärsmodellen för offentliga blockkedjor - Bitcoin och Ethereum - för att bilda kunskapsbasen, som du kommer att lära ... [+]

Gå förbi alla hype runt blockchains och få en definitiv förståelse för det nuvarande tillståndet, såväl som realistiska förväntningar, av denna teknik.

Analysera de mest lovande privata blockchain-lösningarna via en serie verkstäder, kodningsövningar och exemplar från verkligheten. Utforska olika smarta kontraktsmöjligheter och deras användning samt verkligheten av Initial Coin Offering (ICO), med fokus på aktuella finansiella applikationer, integritet och skalbarhetsproblem och en titt på framtida applikationer som kan utvecklas.

Programmet bygger på den bakomliggande tekniken och affärsmodellen för offentliga blockkedjor - Bitcoin och Ethereum - för att bilda kunskapsbasen, som du kommer att lära dig hur man utvecklar företag. samt förstå hur det här kan revolutionera transaktioner, värdepapper, finansiella kontrakt och plattformsprogram.... [-]

Storbritannien London
June 2019
Heltid
2 dagar
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
London Financial Studies

En analys av det nuvarande tillståndet för elektronisk handel på både aktiemarknaden och fondermarknaden med en närmare titt på de elektroniska valutamarknaden. ... [+]

En analys av det nuvarande tillståndet för elektronisk handel på både aktiemarknaden och fondermarknaden med en närmare titt på de elektroniska valutamarknaden.

Programmets första dag ser på elektroniska marknadernas karaktär och undersöker olika typer av order och algoritmiskt genomförande. Dag två fokuserar på elektronisk marknadstillverkning och marknadens mikrostruktur, genom att undersöka både marknadsrisker och lagstiftningsutmaningar.

Dag tre består av en mer avancerad, djupgående täckning av exekveringsalgoritmer tillsammans med handelsstrategier och signaler. Deltagarna kommer att granska i detalj marknadsutvecklingens struktur som styrd av reglering och analysera sätt att uppnå och visa bästa genomförandet.... [-]

Storbritannien London
March 2019
Heltid
3 dagar
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
London Financial Studies

I en komplicerad ekonomisk värld är en detaljerad förståelse för tillämpningen av kvantitativa tekniker avgörande. Kursen ger en djupgående täckning av praktiska kvantita ... [+]

I en komplicerad ekonomisk värld är en detaljerad förståelse för tillämpningen av kvantitativa tekniker avgörande. Kursen ger en djupgående täckning av praktiska kvantitativa metoder som är viktiga på dagens finansiella marknader.

Kursmål

Att ge utövare en praktisk förståelse för hur en rad verktyg kan användas för att hantera, analysera och prissätta finansiella instrument. Deltagarna ska studera:

HuvudkomponenterVaraktighet och påverkan av konvexitetMetoder för interpolering, användningar och begränsningarRegressionsteknikerGenomföra Monte Carlo-simuleringarBinomial och trinomial trädbyggnadHur man modellerar tillgångar och prisderivat i kontinuerlig tid... [-]
Storbritannien London
December 2019
Heltid
3 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska
London Financial Studies

Detta program ger dig en djup förståelse för derivatredovisning och tillämpningen av säkringsredovisning för räntor, inflation och valutamarknader. Lärandet baseras på en ... [+]

Detta program ger dig en djup förståelse för derivatredovisning och tillämpningen av säkringsredovisning för räntor, inflation och valutamarknader. Lärandet baseras på en intensiv användning av reella fall och tillämpar IFRS9 steg för steg. De nya kraven är i motsats till IAS 39 vid behov, med detaljerade diskussioner om genomförandet av nya regler.

Fallstudier och workshops simulerar verkliga kunddiskussioner och täcker beslutsfattande, dokumentationskrav, säkringseffektivitetsbedömning och redovisningsposter för en säkringsstrategi under sitt liv.

Alla deltagare får en kopia av Juan Ramirez bok "Redovisning av derivat: Advanced Hedging under IFRS 9", publicerad av Wiley Finance.... [-]

Storbritannien London
April 2019
Heltid
2 dagar
Campusstudier
Online
Läs mer på svenska
Address
34 Curlew Street Butlers Wharf
SE1 2ND London, England, Storbritannien