Loughborough College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Loughborough College!

Grundades 1909, vi är stolta över vår långvariga rykte om att erbjuda bra nivåer av hög kvalitet på undervisningen och utbildning över Leicestershire.

Inspirerande framgång och berikande liv ...

Med ett fantastiskt utbud av kurser, förstklassiga faciliteter och ett nytt sätt att modern undervisning och utbildning, varför gå någon annanstans?

Av de 11.000 studenter närvarande inskrivna vid Loughborough College, kommer de flesta överens om att studera med oss ​​betyder mycket mer än bara att få en examen.

Vi erbjuder en annan typ av inlärningsmiljö där du kommer att behandlas som en vuxen och vår avslappnade och välkomnande campus innebär att du kommer att passa rakt in i College livsstil.

Vi har massor av olika kurser, från A Nivåer till yrkesutbildningar, lärlingsutbildning, och grader, och du har möjlighet att få praktiska branschrelaterade färdigheter medan du studerar.

Att vara bro till framtiden ...

Med länkar till ledande universitet och etablerade proffs, har våra kurser utvecklats med tonvikt på anställbarhet och syftar till att ge dig med de relevanta akademiska och praktiska färdigheter som behövs för att lyckas på arbetsplatsen. Många av våra program är yrkesbaserade och ger dig möjlighet att tillämpa vad du har lärt dig i klassen till yrkesroller inom branschen.

College är vänlig och stödjande och vi ger dig möjlighet att utveckla och få nödvändig självständighet och ansvar förväntas av högre nivå studie. Råd och stöd är tillgänglig för alla studenter före registrering och kommer att fortsätta långt efter examen.

En livsförändrande upplevelse ...

Vi vill att din upplevelse med oss ​​för att vara värdefull och spännande både inom och utanför klassrummet och vi är alltid utforska nya sätt att hålla saker färskt och intressant.

Det finns så många möjligheter att engagera sig och som en automatisk medlem i Loughborough Studentkår (LSU), kan du välja att delta i massor av frivilligarbete och sociala system. LSU har över 100 samhällen och har röstats nr.1 för studerande upplever flera år i rad.

På campus, har vi ett fullt utrustat gym, dansstudior, funktionella hår och skönhetssalonger, två kaféer och två restauranger, bibliotek, den Radmoor daghemmet, och mycket mer. Och eftersom vi delar vårt campus med universitetet, har du full tillgång till alla de tjänster som tillhandahålls av båda institutionerna.

campus investering

Vi har investerat mer än 30 miljoner £ i College campus under de senaste två åren för att ge det allra senaste inom undervisning och lärande på Loughborough College. The Hub är ett modernt komplex, som öppnades 2014, med utmärkta restauranger faciliteter och en rad av studentsupporttjänster under samma tak i hjärtat av College campus. Det är också hem till vår specialbyggda Konstakademin, öppnas av HKH Earl av Wessex, utformad för att ge toppnivå faciliteter för dem som vill arbeta inom de kreativa näringarna.

50 år efter den byggdes, vi även investerat över 14 miljoner £ redeveloping en av Loughborough College mest ikoniska strukturer. State-of-the-art byggnaden är hem till Loughborough sjätte Form College och vår serviceindustri tillhandahållande och, från september 2016 kommer det att inrymma vår Graduate Centre: en öppen inlärnings utrymmet för grundutbildning.

Platser

Loughborough

Address
Radmoor Rd
LE11 3BT Loughborough, england, Storbritannien