Loxdale English Centre

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Loxdale English Centre är det perfekta läget för dina studier. Om du letar efter högkvalitativa, billiga engelska lektioner ser inte längre ut.

Sedan grundades 1968 har Loxdale English Centre drivit engelska kurser av hög kvalitet för tusentals studenter. De flesta av våra språklärare har flera års erfarenheter av undervisning i engelska som främmande språk. Som en ytterligare garanti för kvalitet är vår skola ackrediterad av British Council för att undervisa engelska och är medlem i engelska Storbritannien.

Vi välkomnar internationella vuxenstudenter till Loxdale året runt och vi har speciella program under januari och februari och sommaren för unga studenter. Stängda kurser för vuxna och unga elever är också accepterade när som helst under sommarperioden.

Våra program

Loxdale English Centre är det perfekta läget för dina studier. Om du letar efter högkvalitativa, billiga engelska lektioner ser inte längre ut.

Loxdale är inte som de flesta andra språkskolor. När du studerar hos oss får du tillgång till det bredaste möjliga valet av kurser, som alla är baserade på aktivt deltagande från studenter och utformade för att stärka din lärandeprofil och uppskattning av det engelska språket och kulturen.

Våra livliga och interaktiva program är utformade för studenter som vill förbättra sin förmåga att kommunicera på engelska med likasinnade människor från hela världen och samtidigt njuta av erfarenheten av att lära sig i Brighton, en av Storbritanniens mest levande och kulturellt olika städer.

För professionella, fristående engelska lektioner utförda i en varm och vänlig atmosfär, då vår mycket populära
General English Course är det perfekta svaret på dina behov.

Studera engelska med andra ämnen för att få ut det mesta av din tid i England. Engelska Plus-kursen är ett tillfälle att kombinera General English med ett brett utbud av ämnen med något som passar de flesta smaker.

Kurser inkluderar konst, trädgårdsarbete, mode, drama, historia, skärmutskrift, fotografi, miljöstudier, media, brittisk kultur och kreativ engelska.

Samtidigt som de högsta akademiska kraven alltid upprätthålls, är Loxdale-kurser konkurrenskraftiga och representerar utmärkt valuta för pengarna.

Det är inte bara våra höga akademiska normer som sätter oss ifrån varandra. När du anländer kommer du att tilldelas en personlig handledare som kommer att vara där för att stödja och vägleda dig under hela din utbildning. Vi är engagerade i att ge en stimulerande lärmiljö baserad på samarbete och aktivt deltagande som ger studenter i alla åldrar och sociala bakgrunder möjlighet att nå sin fulla potential.

Vi uppmuntrar aktivt kritisk studie samtidigt som vi vårdar tolerans och respekt för alla människor, kulturer och idéer. Studenter får många möjligheter att påverka olika delar av kursen - från sociala aktiviteter till kursplanen.

Loxdale erbjuder verkligen dig "mer än bara engelska"! Så varför inte kom och bli med oss ​​för en oförglömlig upplevelse?

Faciliteter

Vår skola är inrymd i en vacker, traditionell engelsk viktoriansk herrgård och omges av stora trädgårdar och träd. Vi har överlägsna faciliteter på plats, inklusive 16 klassrum, ett bibliotek, ett självstudierum med tidsinställda lärarledda sessioner, gratis wi-fi, datorrum, matsal som serverar varm mat, snacks och drycker, en idrottshall, bord tennisrum, stora trädgårdar och 3 pianon för elever att använda. Det finns också ett studentrum som är öppet varje dag och de flesta kvällar där eleverna kan koppla av, umgås, spela sport, titta på filmer, spela på Wii eller Play Station 3, studera och laga mat.

Plats

Loxdale ligger i Portslade som är en bostadsort för Brighton

Svenska folkhögskolan

Loxdale English Centre är också en svensk folkhögskola. Folkhögskolor är en vuxenutbildnings välgörenhet främst i Skandinavien. Det innebär att vuxenstudenter från Sverige är berättigade att få sina kursavgifter finansierade genom ett statligt bidrag, vilket gör kursen fri.

Platser

Brighton

Address
Locks Hill, Portslade
BN41 2LA Brighton, england, Storbritannien