Läs den officiella beskrivningen

Nyckelfakta

MC Academy öppnades 2005 i Manchester City Center och sedan dess har vi entusiastiskt välkomnat elever från hela världen till vår varma och vänliga skola. Vi är ackrediterade av British Council - vilket är din försäkring av en engelskspråkig standardskola. Vi är också aktiva medlemmar i engelska UK.

MC Academy är en ledande leverantör av kvalitetskurser i engelska som erbjuder massor av roliga och sociala program så att du kan uppnå det mesta av Manchester. MC Acamedy är också ett PASSWORD TEST CENTER - testtagare får värdefull certifiering för att ge bevis på deras engelska nivå.

Plats

Vi är belägna i hjärtat av Manchester, precis framför de enastående Piccadilly-trädgårdarna. Den mest centrala skolan i Manchester.

Vårt uppdrag

Vi strävar efter att utforma och inspirera våra studenters drömmar genom att erbjuda bästa möjliga språkutbildning i en stimulerande och stödjande miljö och erbjuda möjligheter till utbildning, personlig och kulturell utveckling.

Kurser

Vi erbjuder ett brett utbud av engelska kurser - från General English till Exam Preparation för yrkesutbildning i engelska.

 • Generell engelska
 • IELTS
 • Affärsengelska
 • Cambridge examen förberedelse
 • En till en
 • Företags
 • Skräddarsydda kurser

Faciliteter

 • Bekväma och moderna klassrum med interaktiva whiteboards och internetuppkoppling
 • Bibliotek
 • Datorrum
 • Tre avkopplande kaffesalonger att umgås under pausen.
 • Ett rum för bön och kontemplation.

Akademiska resurser

 • Grammatikböcker för att leta upp ett visst problemområde
 • Ordböcker för alla nivåer
 • Läsare för att förbättra dina läsförmåga

Sociala aktiviteter

Sociala aktiviteter går varje vecka och varje helg. Vi erbjuder även en dag och helgresor till platser som Liverpool, Leeds, Peak District, Chester och Edinburgh (weekendresa med en natt på vandrarhem ingår). Varje vecka försöker vi olika aktiviteter och en gång i månaden organiserar vi en middag med eleverna och en lärare att umgås och träna engelska. Aktiviteterna är gratis och ingår i skolpaketet, men vissa kan medföra extra kostnader.

boende

På MC Academy vi glada över att kunna erbjuda värdfamilj och bostadsområde med hög standard för alla våra studenter. Att ge ett kvalitetsutrymme för avkoppling och studier är en del av vårt åtagande att se till att varje student har en minnesvärd tid med oss. Kosthållningskrav och särskilda önskemål tillgodoses lätt, inklusive halal- och vegetariska måltider.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

MC Academy

Business English kursen på MCSE är utformad för att ge studenterna den praktiska kompetens och kommunikationsnivå som krävs för att lyckas i en engelsktalande internation ... [+]

Översikt

Business English kursen på MCSE är utformad för att ge studenterna den praktiska kompetens och kommunikationsnivå som krävs för att lyckas i en engelsktalande internationell affärsmiljö.

Kursens mål

Business English kursen på MCSE förbereder studenterna för att arbeta internationellt inom olika affärsområden genom att:

undervisa eleverna hur man använder engelska i affärsmiljöerstuderar en rad olika affärsrelaterade ämnen som att ordna möten, arbetsbeskrivningar, personalmotivering, rekrytering, brevskrivning, e-business, affärsetikutveckla viktiga språkkunskaper och tvärkulturella kommunikationsförmåga genom affärsorienterade uppgifterstimulera kreativt tänkande och analys genom att hantera verkliga arbetssituationer... [-]
Storbritannien manchester
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
MC Academy

Det internationella engelska språketestningssystemet (IELTS) är världens beprövade engelska test. Över 1,4 miljoner kandidater tar prov varje år för att starta sina resor ... [+]

Vad är det?

Det internationella engelska språketestningssystemet (IELTS) är världens beprövade engelska test. Över 1,4 miljoner kandidater tar prov varje år för att starta sina resor till internationell utbildning och sysselsättning.

Grundnivå: Studerande som önskar ta kursen måste vara på mellannivå (CEF B1 - en poäng på 33-39 på ett provningstest).

Högre nivå: Studerande som vill ta kursen måste ha högre nivå (CEF B2 - en poäng på 40-45 på ett provningstest).

Vem är det till?

IELTS-kursen vid MCSE förbereder studenter som vill studera vid universitetet för följande kurser:

Pre-sessionernafundamentKandidatexamenMagisterexamenPhD

Kursen är också lämplig för personer som vill emigrera till ett engelsktalande land eller jobba eller utföra arbetsrelaterad utbildning i ett engelsktalande land.... [-]

Storbritannien manchester
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

MC Academy

Studera Presessionskursen på MC Academy idag! ... [+]

Översikt:

MC Academy är mycket glada över att ha samarbetat med ett antal universitet som alla har gått med på att acceptera våra certifikat som bevis på engelska nivå. Detta innebär att den som har ansökt till ett partnerskap universitet inte kommer att behöva gå en prövningskurs eller språktest för att uppfylla språkkravet för inträde.

Vad betyder det här:

När du går med i MC Academy , låt oss veta om du är intresserad av att ansöka till något av skolans partner universitet eller om du redan har ansökt och har ett erbjudande. Vi kan sedan hjälpa dig att kartlägga dina framsteg på engelska för att nå den nivå som krävs för godkännande på din kurs. När du har uppnått den erforderliga nivån kommer vi att ge dig ett certifikat med en rapport som visar din specifika språknivå och detta kommer att accepteras av de universitet som nämns ovan.... [-]

Storbritannien manchester
Augusti 2020
Engelska
Heltid
7 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska

MC Academy is the place to be!

MC Academy Confusing Words

Football

Address
2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN manchester, england, Storbritannien
Webbplats
Telefon
+ 44 (0) 161 236 75 75