Läs den officiella beskrivningen

Vår historia

Makers Academy grundades av Evgeny Shadchnev och Rob Johnson när de träffades på Forward labb. Evgeny var en klassiskt skolad programutvecklare och som han försökte bygga ut sitt lag han upptäckte en brist på kvalificerade utvecklare på marknaden. Samtidigt hade Rob undervisat sig att programmera genom en bok om Objective C och det tog honom 9 månader och 30 timmar i veckan för att få igenom det. Ett samtal mellan de två gjorde dem att inse att även om datorvetenskapliga program var bra på att borra studenter med teori, de tränar människor att bli datavetenskap professorer istället för programmerare, och något måste göras.

Cirka fyra månader efter det samtalet de påbörjat sin första kohort - i februari 2013 - att skapa Makers Academy - ett alternativ till högskolan och yrkes väg till ett jobb som webbutvecklare, tillåter människor att byta yrke och lära sig att koden i tre hyperintensiva månader. Makers Academy har nu pågått i över två år och har examen över 400 studenter.

Vad vi gör

Vi tror att lära sig koden består av mycket mer än bara det material som vi tillhandahåller och läroplanen som vi har skapat. Vi använder för närvarande en blandning av workshops, övningar, projekt, klassrums break-out sessioner och end-of-vecka utmaningar för att hjälpa våra elever att förstå programmering. Den omslutande miljö, med expert tränare till hands hela dagen och parning med andra studenter är alla nyckeln till vår utbildningsprocessen.

Eleverna har möjlighet att vända sig till vår läge i London (Makers Academy) eller till vår 100% onlineerbjudande (Makers Academy Remote).

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Makers Academy

I 12 veckor, gå från att vara en nybörjare till en junior webbutvecklare med den intensiva, kodning bootcamp i London ... [+]

LIV AT MAKERS

Att vara student vid Makers Academy är en mycket emotionell resa. Äta, sova och andas kod blir en stor del av ditt liv, men att sköta ditt välbefinnande är också kritisk till att bli en stor utvecklare. På plats har vi Dana, vår Chief Joy Officer - en certifierad yoga instruktör som driver dagliga yoga och meditation klasser och är här för att ta hand om ditt välbefinnande.

Det är också viktigt att varva ned och obligations socialt med din kohorten. Vi är omgivna av några av Londons quirkiest kaféer, yummiest gata mat och mest trafikerade pubar. Vi har också återkommande evenemang som Petcha Kutcha blixt samtal, spel nätter, karaoke nätter, samt organisera gruppaktiviteter som klättring, go-kart och gå på teater.... [-]

Storbritannien london
Öppen antagning
Engelska
Heltid
16 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

A Makers Academy Graduate One Year On

A Makers Academy Graduate One Year On

Makers Academy Gives You the Skills to Start Your Own Company!