Läs den officiella beskrivningen

Nyckelfakta

MCSE öppnades 2005 i Manchester City Center och sedan dess har vi entusiastiskt välkomnat studenter från hela världen till vår varma och vänliga skola. Vi är ackrediterade av British Council - vilket är din försäkran om en engelskspråkig skolskola. Vi är också aktiva medlemmar i EnglishUK.

MCSE är en ledande leverantör av engelska engelska kurser som ger massor av roliga och sociala program så att du kan få ut det mesta av Manchester. MCSE är också ett PASSWORD TEST CENTER - testtagare får värdefull certifiering för att bevisa sin engelska språknivå.

Plats

Vi är belägna i hjärtat av Manchester, precis framför de enastående Piccadilly-trädgårdarna. Den mest centrala skolan i Manchester.

Vårt uppdrag

Vi strävar efter att utforma och inspirera våra studenters drömmar genom att erbjuda bästa möjliga språkutbildning i en stimulerande och stödjande miljö och erbjuda möjligheter till utbildning, personlig och kulturell utveckling.

Kurser

Vi erbjuder ett brett utbud av engelska kurser - från General English till Exam Preparation för yrkesutbildning i engelska.

 • Generell engelska
 • IELTS
 • Affärsengelska
 • Cambridge examen förberedelse
 • En till en
 • Företags
 • Skräddarsydda kurser

Faciliteter

 • Bekväma och moderna klassrum med interaktiva whiteboards och internetuppkoppling
 • Bibliotek
 • Datorrum
 • Tre avkopplande kaffesalonger att umgås under pausen.
 • Ett rum för bön och kontemplation.

Akademiska resurser

 • Grammatikböcker för att leta upp ett visst problemområde
 • Ordböcker för alla nivåer
 • Läsare för att förbättra dina läsförmåga

Sociala aktiviteter

Sociala aktiviteter går varje vecka och varje helg. Vi erbjuder även en dag och helgresor till platser som Liverpool, Leeds, Peak District, Chester och Edinburgh (weekendresa med en natt på vandrarhem ingår). Varje vecka försöker vi olika aktiviteter och en gång i månaden organiserar vi en middag med eleverna och en lärare att umgås och träna engelska. Aktiviteterna är gratis och ingår i skolpaketet, men vissa kan medföra extra kostnader.

boende

På MCSE är vi glada att erbjuda hög standard värdfamilj och boende för alla våra studenter. Att ge ett bra utrymme för att koppla av och studera är en del av vårt åtagande att se till att varje student har en minnesvärd tid med oss. Kosttillskott och speciella önskemål är enkelt tillgodoses, inklusive Halal och vegetariska måltider.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Manchester Central School of English

Business English kursen på MCSE är utformad för att ge studenterna den praktiska kompetens och kommunikationsnivå som krävs för att lyckas i en engelsktalande internation ... [+]

Översikt

Business English kursen på MCSE är utformad för att ge studenterna den praktiska kompetens och kommunikationsnivå som krävs för att lyckas i en engelsktalande internationell affärsmiljö.

Kursens mål

Business English kursen på MCSE förbereder studenterna för att arbeta internationellt inom olika affärsområden genom att:

undervisa eleverna hur man använder engelska i affärsmiljöerstuderar en rad olika affärsrelaterade ämnen som att ordna möten, arbetsbeskrivningar, personalmotivering, rekrytering, brevskrivning, e-business, affärsetikutveckla viktiga språkkunskaper och tvärkulturella kommunikationsförmåga genom affärsorienterade uppgifterstimulera kreativt tänkande och analys genom att hantera verkliga arbetssituationer... [-]
Storbritannien Manchester
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Manchester Central School of English

Det internationella engelska språketestningssystemet (IELTS) är världens beprövade engelska test. Över 1,4 miljoner kandidater tar prov varje år för att starta sina resor ... [+]

Vad är det?

Det internationella engelska språketestningssystemet (IELTS) är världens beprövade engelska test. Över 1,4 miljoner kandidater tar prov varje år för att starta sina resor till internationell utbildning och sysselsättning.

Grundnivå: Studerande som önskar ta kursen måste vara på mellannivå (CEF B1 - en poäng på 33-39 på ett provningstest).

Högre nivå: Studerande som vill ta kursen måste ha högre nivå (CEF B2 - en poäng på 40-45 på ett provningstest).

Vem är det till?

IELTS-kursen vid MCSE förbereder studenter som vill studera vid universitetet för följande kurser:

Pre-sessionernafundamentKandidatexamenMagisterexamenPhD

Kursen är också lämplig för personer som vill emigrera till ett engelsktalande land eller jobba eller utföra arbetsrelaterad utbildning i ett engelsktalande land.... [-]

Storbritannien Manchester
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

Manchester Central School of English

2018 Junior Summer School, Peel Park, Salford University Campus ... [+]

Översikt2018 Junior Summer School, Peel Park, Salford University CampusÅlder 11-178 juli till 18 juli

Kurs15 timmars Allmänna Engelska lektioner per veckaKvalificerade lärareHögst 15 studenter per klassKursbevisFullt socialt program:En hel dagsutflykt1 halvdagsutflykt4 eftermiddagsaktiviteterFull board boende:På CampusModerna rum och byggnaderEn-suite sovrumAlla måltider ingår: frukost, varma luncher och middagYtterligare fördelarProgrammet levereras helt på campusManchester bussbiljettUM-service och flygplatstransfer kan ordnas

VälfärdVåra studenter är vår högsta prioritet och det är därför vårt mål är att ge stöd och hjälp för att få dem att känna sig hemma.Specialiserade tjänstemänEleverna berättas på sin första dag, vilka anställda är och deras roller. Våra juniorer kommer att ha utsetts skyddande och välfärdsbeslutare som de kan prata med om de behöver hjälp eller råd.Vi har ett färgkodat lanyardsystem för att skilja mellan studenter, gruppledare, lärare, skyddsåtgärder och välfärdspersonalAll personal är DBS kontrolleradAll personal genomgår skyddsåtgärder och hälso- och säkerhetsutbildningVåra lärare är första hjälpen utbildadeRegistreringspolicyRegistren tas med intervall över hela dagenEleverna måste logga in / ut om de lämnar platsen och måste notera vem de lämnar medAtt lära sig vara redo för framtiden!... [-]
Storbritannien Manchester
Augusti 2019
Engelska
Heltid
7 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska

MCSE is the place to be!

MCSE Confusing Words

Football

Address
2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN Manchester, England, Storbritannien
Webbplats
Telefon
+ 44 (0) 161 236 75 75