Läs den officiella beskrivningen

I nästan 55 år har eleverna kommit till Melton College att lära Engelska i York. Den College Ligger i en bostadsdel av staden, bort från det mjuka shoppingområdet, är det Bara IELTS Center i York. Vi är också en Cambridge ESOL examenscenter. Vi har en rad kurser för studenter i alla åldrar och förmågor. Vi erbjuder boende för boende och erbjuder stöd för de som föredrar självhushåll. Vår personal i Studenttjänsten är engagerad i att hjälpa dig att få ut det mesta med din tid.

College

Högskolan arrangerar engelska kurser av hög kvalitet för alla åldrar och på alla nivåer.

Vi har allmänna engelska kurser, vuxna och junior semester kurser och kurser för över 50-talet, ofta med speciella ytterligare program.

På Melton College har vi kvalifikationer och erfarenheter för att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid i England. Förutom klassrumsundervisning arrangerar vi en rad sociala evenemang, utflykter, aktiviteter och åtföljda besök på platser av intresse i York. Melton College ligger i en omsorgsfullt ombyggd viktoriansk byggnad med omfattande privata anlagda grunder, men det är bara en kort promenad från hjärtat av York.

Under åren har vi utvecklat vår byggnad och grunder för att passa våra studerandes förändrade behov. I vår vackra trädgård kan studenter studera i fred, spela tennis, basket och bordtennis eller bara koppla av! Vi använder vår stora terrass för grillar och andra sociala aktiviteter.

Högskolan har utmärkta utrustade klassrum, en föreläsningsteater, ett bibliotek, ett datorrum, gemensamma rum, vinterträdgårdar, ett självbetjäningscenter, ett kafé och gratis Wi-Fi.

Allt detta är i en byggnad, rymlig, säker och säker!

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Melton College

Kursen ger en balans i grammatik, talar, läser, skriver och lyssnar. Varje lördag är det en hel dagsutflykt. Under kursen driver vi eftermiddag / kvällshändelser, inklusi ... [+]

Yngre studenter älskar York; Ett säkert och roligt läge för att lära sig engelska.

Kursen ger en balans i grammatik, talar, läser, skriver och lyssnar. Varje lördag är det en hel dagsutflykt.

Under kursen driver vi eftermiddag / kvällshändelser, inklusive besök på bio, tio pin bowling, quizzer och avskedsfest, som alla ingår i studieavgiften.

Studenter på våra Junior-kurser registreras automatiskt på "Homestay Extra"; Detta inkluderar fullpension, lokalt busskort och transfer till flygplatsen. Vi tar extra försiktighet vid val av familjer i hemvist och försöker alltid hjälpa till med speciella önskemål.

Lektioner ut

York är en bra stad för studenter med mycket att se och lära av i gatorna, museerna och de historiska byggnaderna. För att få ut det mesta, kommer tre eftermiddagstimer varje vecka att baseras i ett museum, en attraktion eller involvera en aktivitet i staden.... [-]

Storbritannien York
Augusti 2020
Engelska
Heltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melton College

Våra allmänna engelska kurser riktar sig till vuxna som vill förbättra sina språkkunskaper för utbildnings eller yrkesmässiga ändamål. Vårt program innehåller en balans i ... [+]

Våra allmänna engelska kurser riktar sig till vuxna som vill förbättra sina språkkunskaper för utbildnings eller yrkesmässiga ändamål. Vårt program innehåller en balans i grammatik, talar, läser, lyssnar och skriver.

Studenter får antingen 15 timmars undervisning varje vecka (Allmänna Engelska A) eller 22,5 timmars undervisning varje vecka (Allmänna Engelska B). (Allmänna Engelska A körs inte under perioden som omfattas av sommarkursen.)

Studie

Melton College välkomnar studenter under hela året utom för två veckor över jul. Våra allmänna engelska kurser riktar sig till vuxna som vill förbättra sina språkkunskaper för utbildnings eller yrkesmässiga ändamål. Vårt program innehåller en balans i grammatik, talar, läser, lyssnar och skriver. Varje elev tilldelas en personlig handledare för att övervaka framsteg och erbjuda uppmuntran och rådgivning. Dessa handledning ingår i avgifterna men vi räknar dem inte som undervisningstid! Din handledare hjälper dig att planera din studie och skräddarsy ditt lärande för att passa dina behov, det här kommer speciellt att fokusera på ditt Melton E-learning konto. Många av våra studenter fortsätter att ta en IELTS-examen (Melton College är det enda IELTS-centret i York) för att fortsätta sina studier på ett brittiskt universitet.... [-]

Storbritannien York
Augusti 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melton College

Guldkursen är öppen för alla över 50 år som vill spendera tid i likvärdiga vuxna. Kursen erbjuder en blandning av engelska lektioner, sociala aktiviteter, besök och utfly ... [+]

Guldkursen är öppen för alla över 50 år som vill spendera tid i likvärdiga vuxna. Kursen erbjuder en blandning av engelska lektioner, sociala aktiviteter, besök och utflykter.

Kursen är en engelskspråkig kurs på 15 timmar från 09:30 till 13:00, måndag till fredag ​​följt av ett eftermiddag och kvällsprogram. 2 klasser av 90 minuter varje dag. Minsta ålder 50. Maximal klassstorlek 14.

Som en av Europas mest historiska städer, York, med sitt rika kulturliv är det en idealisk plats för kurser för äldre studenter.

Det trafikfria centrumet har ett stort utbud av barer och restauranger; Liksom en av de bästa valen av butiker i norra England.

"Guld bara" klasser ... [-]
Storbritannien York
Augusti 2020
Engelska
Heltid
1 - 4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melton College

Vi kör prov för våra egna studenter och för andra skolor och högskolor i området. Melton College studenter har fördelen av att ta sin examen i kända omgivningar. De är oc ... [+]

Vi kör prov för våra egna studenter och för andra skolor och högskolor i området. Melton College studenter har fördelen av att ta sin examen i kända omgivningar. De är också garanterade sitt förstahandsval.

IELTS beredning

Detta riktar sig till mellanliggande och övre mellanliggande studenter som behöver få ett band 6-7.5. Kursen går på fem eftermiddagar varje vecka och kan kombineras med vår Allmänna Engelska Kurs.

IELTS Improvers

Kursen är för mellanliggande och mellanliggande studenter som behöver få ett band 4-5.5 i sin tentamen. Kursen går på fem eftermiddagar varje vecka och kan läggas till något av våra Allmänna Engelska program. IELTS improvers går inte under sommaren.... [-]

Storbritannien York
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska