Melton College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I nästan 55 år har eleverna kommit till Melton College att lära Engelska i York. Den College Ligger i en bostadsdel av staden, bort från det mjuka shoppingområdet, är det Bara IELTS Center i York. Vi är också en Cambridge ESOL examenscenter. Vi har en rad kurser för studenter i alla åldrar och förmågor. Vi erbjuder boende för boende och erbjuder stöd för de som föredrar självhushåll. Vår personal i Studenttjänsten är engagerad i att hjälpa dig att få ut det mesta med din tid.

College

Högskolan arrangerar engelska kurser av hög kvalitet för alla åldrar och på alla nivåer.

Vi har allmänna engelska kurser, vuxna och junior semester kurser och kurser för över 50-talet, ofta med speciella ytterligare program.

På Melton College har vi kvalifikationer och erfarenheter för att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid i England. Förutom klassrumsundervisning arrangerar vi en rad sociala evenemang, utflykter, aktiviteter och åtföljda besök på platser av intresse i York. Melton College ligger i en omsorgsfullt ombyggd viktoriansk byggnad med omfattande privata anlagda grunder, men det är bara en kort promenad från hjärtat av York.

Under åren har vi utvecklat vår byggnad och grunder för att passa våra studerandes förändrade behov. I vår vackra trädgård kan studenter studera i fred, spela tennis, basket och bordtennis eller bara koppla av! Vi använder vår stora terrass för grillar och andra sociala aktiviteter.

Högskolan har utmärkta utrustade klassrum, en föreläsningsteater, ett bibliotek, ett datorrum, gemensamma rum, vinterträdgårdar, ett självbetjäningscenter, ett kafé och gratis Wi-Fi.

Allt detta är i en byggnad, rymlig, säker och säker!

Platser

York

Address
137 Holgate Road
YO24 4DH York, england, Storbritannien