Läs den officiella beskrivningen

Tjänsteleverantörer till olje- och gasindustrin

Översikt

Rörlighet Oil and Gas baserad i London, tillhandahåller heltäckande tjänster till den globala olje- och gasindustrin inom områdena Petroleum teknisk rådgivning och utbildning.

Vi är ackrediterade av British Ackreditering rådet för Independent fortbildning och högre utbildning som en kort kurs Provider.

Vårt team av konsulter med många års erfarenhet inom olje- och gasindustrin kommer att utrusta dig att bli mer effektiva när det gäller att uppfylla dina affärsmål. Vår olja och gas konsultföretag med tekniska specialister förstår Petroleum industrin och erbjuda lösningar för prospektering och produktion. Våra konsulter erbjuder skräddarsydda konsulttjänster och leverera utbildningar som uppfyller de utmaningar som olje- och gasindustrin i 21: a århundradet.

Som olja och gas utbildningsleverantörer, våra oljeindustrin korta kurser inriktade på att utveckla medarbetarnas kunskaper, färdigheter och kompetenser. Vi samarbetar med organisationer för att förstå deras utbildningsbehov, utveckla och genomföra en utbildningsplan för att överbrygga klyftan.

Unik professionell service Vårt team av konsulter och personal förstår behovet av att leverera världsklass värde till konkurrenskraftiga priser. Vi arbetar hårt för att se till att vi överträffa dina förväntningar och skapa värde för din organisation varje gång.

Innovativa lösningar Vi föreslår innovativa lösningar där vi tror att de i linje med din organisations strategi, men vi alltid prioritera dina krav. Vår expertgrupp av konsulter har erfarenhet att hjälpa dig att definiera problemområden och arbeta med dig för att ge de rätta lösningarna.

Omfattande produktportfölj

Vi tillhandahåller konsulttjänster inom olje- och gasindustrin att utveckla lösningar för att stödja olje- och gasprospekterings och produktion. Våra olja och gas professionella korta kurser är utformade för personalutbildning för att säkerställa kontinuerlig prestanda och utveckling de uppfyller varje dag utmaningar Petroleum industrin. Som olja och gas upphandling är ett av våra kärnverksamheter, vi källa för utrustning som används inom olje- och gasindustrin för både nationella och kommersiella oljebolagen.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Diplom

Mobility Oil & Gas Limited

Detta Diploma är utformad för nyutexaminerade, personal med liten eller ingen tidigare erfarenhet av borrning och personal inom andra områden som vill starta en karriär i ... [+]

Examen i Drilling Teknik (Certifierad av CPD Standards Office) Program Inledning

Detta Diploma är utformad för nyutexaminerade, personal med liten eller ingen tidigare erfarenhet av borrning och personal inom andra områden som vill starta en karriär inom borrning. Läroplanen för denna Diploma Programmet har utvecklats av ämnesexperter och har också jämföras med branschstandard.

Kurs Leverans Tillvägagångssätt

En teoretisk och praktisk metod används i leveransen av detta sex månader intensiva program diplom. Detta Diploma programmet kommer att utsätta kandidater till branschstandard programvara, borr simulatorer och möjlighet att arbeta i team och som individ. Kandidater inskrivna på detta program kommer också att bedömas med jämna mellanrum under hela programmet med en slutlig bedömning i slutet innan ett intyg om prestation tilldelas.... [-]

Storbritannien London Leeds
September 2019
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska