Moreton Morrell College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår Moreton Morrell College omfattar 750 tunnland landsbygden och är hem för många av våra landbaserade studenter.

750 tunnland landsbygden En fungerande kommersiell gård Stall för över 100 hästar Equine terapi och rehabiliteringscenter Inomhus skola, en täckt utomhus skola, en stor utomhus ridhus och skritt Specialbyggda hovslageri undervisning enhet Traditionell murad forge och fullt utrustade hovslageri Djurliv habitat inklusive skogsmarker, våtmarker och gräsmarker Centren för trädgårdsodling och veterinär omvårdnad, samt en stor djurskydd centrum Bygg anläggning med en öppen verkstad område för murverk, snickeri och multi-skilling Bibliotek Bostäder Intercampus transport Nya idrottsanläggningar för 2016

Kurser för lämnar skolan, utbildningar och korta kurser är alla erbjuds på Moreton Morrell College.

Listan nedan kanske inte är uttömmande och många av dessa ämnen kommer att köras på olika nivåer.

Jordbruksvetenskap Djurskydd och Vet Omvårdnad Murverk, och inredningssnickerier Landsbygd och miljö Equine och farrieryen Blomsterhandlare och blomsterarrangemang Skogsbruk, träd Management and Odling Sport, sport terapi, fitness och fritid

College Information

För att stödja våra studenter i sina studier vi har specialistresurser och anläggningar.

Våra häst anläggningar består av stall för över 100 hästar, inomhus skola, en täckt utomhus skola, en stor utomhus ridhus och häst Walker. Vi har också ett specialbyggt farrieryen undervisning enhet, och vår smide området har ett rykte som en av de bästa i Storbritannien.

Vi har en fullt fungerande gård som är en självständig kommersiell enhet, så att eleverna kan få verklig praktisk erfarenhet med en stor mjölkkor.

Vi har också ett fullt utrustat farrieryen från där vi kör våra smide kurser.

För landsbygden eleverna har vi vilda livsmiljöer, inklusive skogar, våtmarker och gräsmarker.

Det finns specialbyggda centra för trädgårdsodling och veterinär omvårdnad, samt en stor djurskydd centrum.

Campus finns också en konstruktion anläggning som har en öppen verkstad område för murverk, snickeri och multi-skilling.

Biblioteket ligger i den gamla polo skolan och ger upp till minut resurser för alla studenter.

Våra Sport Academies bygger på Moreton Morrell och ge alla elever möjlighet att delta i idrott tillsammans med deras kurs. Det finns två nivåer av medlemskap: Performance Academy, som är öppna för alla studenter och Elite Academy för studenter med potential eller tidigare elitsportupplevelse.

Studenter vid detta centrum tenderar att stanna i studentbostäder som finns på campus. Det finns fem salar med rum för 270 studenter.

Intercampus transporter är försedd med goda förbindelser till och från Leamington Spa campus.

Platser

Warwick

Address
Moreton Morrell College,
Moreton Morrell,
Warwick

CV35 9BL Warwick, england, Storbritannien