Morley College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Morley College är ett college för vuxenutbildning i London. Det erbjuder kurser inom olika områden, inklusive konst och design, mode, språk, drama, dans, musik, hälsa och humaniora.

Vi är här för att hjälpa dig att upptäcka din framtid genom lärande. Vår förbättrade och flexibla försörjning håller din säkerhet och ditt schema i åtanke, så oavsett om du vill utveckla dina färdigheter, prioritera ditt välbefinnande eller njuta av att bli kreativ, finns det en kort kurs för dig på Morley.

Du kanske är en äventyrare : en verklig risktagare, allt om att skapa nya vägar och resa till kreativa möjligheter. Kanske är du en naturvårdare , angelägen om att vara grön och redo att utveckla teknik och metoder för att skydda vår planet. Du kanske är en futurist - istället för att tänka utanför lådan bygger du den om med nya strategier för en bättre värld.

Oavsett om du vill arbeta på några nya färdigheter, diskutera de stora frågorna, må bra eller njuta av att få kreativa, det finns en vuxenutbildning kurs för dig på Morley, där du kan hitta - IST.

Platser

South Bank

Address
Westminster Bridge Road,61
SE1 7HT South Bank, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: