Läs den officiella beskrivningen

Världsklassificerade universitetskompetenskvalifikationer utformade av universitet för internationella studenter att lyckas på universitetet.

Din bästa väg till universitetet.

NCUK är unikt inom högre utbildning. Vi grundades av en grupp ledande brittiska universitet. Vi är dedikerade till att hjälpa internationella studenter att få kvalifikationer som garanterar tillgång till universitet i Storbritannien och hela världen. Vi ger också eleverna de färdigheter och erfarenheter som krävs för att göra bästa möjliga start på universitetet och lyckas i sitt valda ämnesområde.

NCUK studenter drar nytta av direktkontakt med universitetsrepresentanter och en fullständig placeringstjänst, inklusive clearing av stöd vid behov. Vi arbetar alltid i ditt bästa och hjälper dig att förverkliga dina drömmar och ambitioner på universitetet - och i din framtida karriär.

Garanterad tillgång till tusentals examen.

Våra kvalifikationer är erkända av NCUK universitet och av de flesta andra i Storbritannien, inklusive många i Russell-gruppen, och även av universiteten internationellt. Och långt mer än andra kvalifikationer, förbereder de dig för att träffa marken.

Oavsett om du letar efter en plats som en grundutbildning eller en doktorand, är våra kvalifikationer och garanterad tillgång det bästa som finns. De är utformade i samarbete med våra universitet, och kombinerar höga akademiska normer, med språk, studier, sociala och kulturella färdigheter.

Du kan studera i ditt eget land eller på en av våra studiecentra i Storbritannien och Europa, undervisad av kvalitetssäkrade partners vars standarder är lika höga som våra egna. Och våra kvalifikationer stöds av fantastiska servicenivåer och support och en enastående 30-årig rekord.

Sedan 1987 har NCUK placerat över 30 000 internationella studenter på ett brett utbud av högskoleexamen och vår historia är något vi är mycket stolta över!

NCUK är här för att se till att du kommer in och går vidare. Vi hjälper dig att hitta din perfekta plats vid ett brittiskt universitet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Förberedande år

NCUK

Matematik för företag Matematik för Engineering Matematik för vetenskap Ytterligare Mathematics biologi kemi ... [+]

Matematik för företag Matematik för Engineering Matematik för vetenskap Ytterligare Mathematics biologi kemi [-]
Storbritannien Manchester
Augusti 2020
Engelska
Heltid
6 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
NCUK

Hur lång tid tar det? Engelska för högskolestudier Antingen: ... [+]

Hur lång tid tar det? Engelska för högskolestudier

Antingen:

[-]
Storbritannien Manchester
Augusti 2020
Engelska
Heltid
6 - 9 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

NCUK

Ett program av exceptionell kvalitet, utformad med och för universitet. Mästarens förberedelsekvalificering är den bästa förberedelsen för framgång på din valda forskarut ... [+]

Ett program av exceptionell kvalitet, utformad med och för universitet

Mästarens förberedelsekvalificering är den bästa förberedelsen för framgång på din valda forskarutbildning och i din framtida karriär - det garanterar att du kommer in och går vidare.

Mästarens förberedelse är för:Någon som vill uppgradera sin engelska språknivå före ett doktorsexamenDe som vill se till att de har de akademiska färdigheter som krävs för framgångsrik forskarutbildning på engelskaDen som vill förbättra sin karriär Pathway eller framtidsutsikter genom kompetensutveckling och forskarutbildningArbetsgivare / sponsorer vill uppskatta deras anställda genom forskarutbildning och vill ha en one-stop-lösning med akademisk och språklig förberedelse och applikationsprocesserFördelar med Masters Förberedelse KvalifikationGaranterad progression till tusentals mastergrad på ledande universitet. Tar oroa bort om du ska få en platsEn unik one-stop applikationstjänst. Minskar stressen att söka på varje universitet separat och försöka hitta rätt kontaktpunktForskningsförmågan och kunskapen och förmågan i engelskspråkiga kunskaper måste lyckas med en PG-kvalifikation. Säkerställer att du inte bara kommer in men du är redo att fortsätta med dina studier - några av våra studenter säger att de var bättre förberedda än brittiska studenterVad är mästarens förberedelse?... [-]
Storbritannien Manchester
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
10 - 30 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

NCUK Overview

Address
NCUK Room E43 Sackville St Building The University of Manchester Sackville St
M1 3BU Manchester, England, Storbritannien
Webbplats
Telefon
+44 (0)161 306 8897