NCUK

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Världsklassificerade universitetskompetenskvalifikationer utformade av universitet för internationella studenter att lyckas på universitetet.

Din bästa väg till universitetet.

NCUK är unikt inom högre utbildning. Vi grundades av en grupp ledande brittiska universitet. Vi är dedikerade till att hjälpa internationella studenter att få kvalifikationer som garanterar tillgång till universitet i Storbritannien och hela världen. Vi ger också eleverna de färdigheter och erfarenheter som krävs för att göra bästa möjliga start på universitetet och lyckas i sitt valda ämnesområde.

NCUK studenter drar nytta av direktkontakt med universitetsrepresentanter och en fullständig placeringstjänst, inklusive clearing av stöd vid behov. Vi arbetar alltid i ditt bästa och hjälper dig att förverkliga dina drömmar och ambitioner på universitetet - och i din framtida karriär.

Garanterad tillgång till tusentals examen.

Våra kvalifikationer är erkända av NCUK universitet och av de flesta andra i Storbritannien, inklusive många i Russell-gruppen, och även av universiteten internationellt. Och långt mer än andra kvalifikationer, förbereder de dig för att träffa marken.

Oavsett om du letar efter en plats som en grundutbildning eller en doktorand, är våra kvalifikationer och garanterad tillgång det bästa som finns. De är utformade i samarbete med våra universitet, och kombinerar höga akademiska normer, med språk, studier, sociala och kulturella färdigheter.

Du kan studera i ditt eget land eller på en av våra studiecentra i Storbritannien och Europa, undervisad av kvalitetssäkrade partners vars standarder är lika höga som våra egna. Och våra kvalifikationer stöds av fantastiska servicenivåer och support och en enastående 30-årig rekord.

Sedan 1987 har NCUK placerat över 30 000 internationella studenter på ett brett utbud av högskoleexamen och vår historia är något vi är mycket stolta över!

NCUK är här för att se till att du kommer in och går vidare. Vi hjälper dig att hitta din perfekta plats vid ett brittiskt universitet.

Platser

manchester

Address
NCUK
Room E43
Sackville St Building
The University of Manchester
Sackville St

M1 3BU manchester, england, Storbritannien
Telefon
+44 (0)161 306 8897