Läs den officiella beskrivningen

Nottingham English School (NES) är en specialiserad leverantör av English Language undervisning baserad i Nottingham City Centre. Skolan är en akademisk institution som ingår i New College Nottingham, baserat på historiska Adams Building i området Lace Market i staden.

NES erbjuder British Council ackrediterade English Language undervisning och är medlem i English UK ge eleverna en garanti för kvaliteten på undervisning de kommer att få. Det hjälper många internationella studenter att lära sig engelska, att vara mer självsäkra och att förbättra sin läsning, skriva, tala och lyssna färdigheter.

Nottingham är en favoritdestination för brittiska och internationella studenter eftersom det ger många möjligheter och en bra standard på utbildningen. Varje år hundratals studenter väljer Nottingham English School och hittills, studenter har kommit från över 80 olika länder

Flexibla engelska språkkurser som passar dig

Nottingham English School erbjuder allmän engelska, IELTS, KET och PET förberedelser och en engelsk språk Summer School. De flesta kurser kan börja varje måndag och avsluta varje fredag ​​under förutsättning att minst 2-4 veckor studien. Vi har ett team av CELTA kvalificerade lärare vars sammanlagda kompetens att vi levererar undervisning i linje med British Council standarder.

Våra lokaler

Våra lokaler har nyligen renoverats och som en del av New College Nottingham (NCN), en av de största statligt finansierade skolor i Storbritannien och ett hemmakontor Mycket Trusted Sponsor, kan du vara säker på att vi erbjuder ett varmt välkomnande, bra värde och top kvalitet undervisning.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Nottingham English School

General engelska program hjälper dig att förbättra din grammatik, ordförråd, läsning, skriva, tala och lyssna. Dina lärare kommer att bli professionellt kvalificerade och ... [+]

Detta General English språkkurs hjälper dig att förbättra din grammatik, ordförråd, läsning, skriva, tala och lyssna färdigheter. Det är ett utmärkt sätt att utveckla din engelska för arbete, studier eller nöje.

Våra engelska språklärare kommer att lära dig i vänlig, motivera klasser. Vi använder moderna undervisningsmetoder och utrustning, aktuella engelska kursböcker och andra autentiska material för att hjälpa dig att förbättra dina språkkunskaper.

Kursen är anpassad till dina individuella språknivå. Vi kommer att testa dig på den första dagen att placera dig på bästa klassen för att hjälpa dig att förbättra. Det finns en åldersgräns på 18 år och en vistelse på minst 2 veckor, med minst 4 veckor rekommenderas.... [-]

Storbritannien Nottingham
Augusti 2020
Heltid
2 - 52 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Nottingham English School

Programmet hjälper dig att förbereda sig för IELTS genom att fokusera på de fyra färdigheter i läsning, skriva, tala och lyssna, samt att utveckla nödvändig ordförråd och ... [+]

Minimiålder 18, max klasstorlek 16, ackrediterade British Council, studie från 2 veckor till en hel period eller flera termer med flexibla startdatum som passar dig.

Vår 6 timmars examensförberedande kurs är utformad för att hjälpa dig att förbereda för den typ av frågor du kan ha i IELTS examen, eller för lägre nivå elever i KET och PET tentor. Vi hjälper dig att utveckla självförtroende och kompetens så att du är redo för din examen. Vi driver också en 15 timmars Intensiv IELTS förberedande kurs i vår mycket populära sommarskola varje juli och augusti.

Klasserna kör i från 1330 - 1530 på måndag - tisdag - torsdag.

Vårterminen - Den 12 januari to 2 April 2015... [-]

Storbritannien Nottingham
Kontakt Skolan
Heltid
2 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sommarkurser

Nottingham English School

Om du vill förbättra dig engelska, få vänner från hela världen och lära i en av Storbritanniens livligaste städer, sedan gå med i vår engelska språk Summer School. ... [+]

Sommarskolan programmet vid Nottingham English School kan du studera, njut med vänner från hela världen och se sevärdheterna i Nottingham och andra delar av England. Klasserna liknar de General English program och kurser.

Funktioner i sommarskolan:

• Måndag till fredag ​​- 9,00-10,30 am och 11,00-12,30 meddelanden • Kortaste vistelse - 2 veckor • Max 16 elever i varje klass • Studenter från många olika länder • Minimiålder - 18 år (på kursens startdatum) • Klasser har elever liknande förmåga • Testa på första dagen att placera dig på bästa klassen • Tillgång till huvud college Lärcentrum Vi organiserar ett komplett socialt program för engelska Summer School elever i Nottingham. Detta kommer att hjälpa dig att få nya vänner, öva din engelska och besöka platser av intresse. Priser från £ 155 per vecka ... [-]

Storbritannien Nottingham
Augusti 2020
Heltid
2 - 9 hitta din juris doktor
Campusstudier
Läs mer på svenska

NCN International video

Welcome to Nottingham video