Nottingham English School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Nottingham English School (NES) är en specialiserad leverantör av English Language undervisning baserad i Nottingham City Centre. Skolan är en akademisk institution som ingår i New College Nottingham, baserat på historiska Adams Building i området Lace Market i staden.

NES erbjuder British Council ackrediterade English Language undervisning och är medlem i English UK ge eleverna en garanti för kvaliteten på undervisning de kommer att få. Det hjälper många internationella studenter att lära sig engelska, att vara mer självsäkra och att förbättra sin läsning, skriva, tala och lyssna färdigheter.

Nottingham är en favoritdestination för brittiska och internationella studenter eftersom det ger många möjligheter och en bra standard på utbildningen. Varje år hundratals studenter väljer Nottingham English School och hittills, studenter har kommit från över 80 olika länder

Flexibla engelska språkkurser som passar dig

Nottingham English School erbjuder allmän engelska, IELTS, KET och PET förberedelser och en engelsk språk Summer School. De flesta kurser kan börja varje måndag och avsluta varje fredag ​​under förutsättning att minst 2-4 veckor studien. Vi har ett team av CELTA kvalificerade lärare vars sammanlagda kompetens att vi levererar undervisning i linje med British Council standarder.

Våra lokaler

Våra lokaler har nyligen renoverats och som en del av New College Nottingham (NCN), en av de största statligt finansierade skolor i Storbritannien och ett hemmakontor Mycket Trusted Sponsor, kan du vara säker på att vi erbjuder ett varmt välkomnande, bra värde och top kvalitet undervisning.

Platser

Nottingham

Nottingham English School

Address
New College Nottingham
The Adams Building,
Stoney Street

NG1 1NG Nottingham, england, Storbritannien
Telefon
+44 (0) 115 8380596