Läs den officiella beskrivningen

Varför välja oss?

Tio skäl till varför du bör välja att studera vid Newcastle College:

01 År 2012 Newcastle College beviljades Foundation examensrätt Powers, en av några få utvalda skolor i Storbritannien för att ha uppnått denna enastående prestation. 02 Vi håller Beacon status - du studerar på en högskola känt för sin undervisning och lärande erfarenhet. 03 Vår flera miljoner pund investeringar i anläggningar innebär att du kommer att studera i inspirerande byggnader med banbrytande anläggningar. 04 Med över 20.000 studenter vid Newcastle College, vet du att du kommer att vara i gott sällskap. 05 Vårt universitet tilldelades utmärkelser och masterutbildning betyder din examen är erkänd av arbetsgivare runt om i världen. 06 Våra enastående QAA resultat (Quality Assurance Agency). 07 Du kommer att gå med studenter från 44 olika länder över 5 kontinenter på en kosmopolitisk college i en stad spricker med kultur. 08 En särskild International Office med högt kvalificerade och vänliga personal kommer att finnas tillgänglig för att erbjuda dig massor av råd, vägledning och stöd. 09 Våra terminsavgifter är mycket konkurrenskraftiga och vi har ett antal stipendier och rabatter. 10 Staden, kust och landsbygd är alla på din dörr och du hittar ett varmt vänligt välkomnande överallt.

Newcastle College bakgrund

Vi är en etablerad utbildningsanordnare i nordöstra England med en historia som går tillbaka till 1894. Kollegiet har varit verksam i sin nuvarande form sedan 1972, när två mindre högskolor samman till Newcastle College.

Newcastle College är en av de största och mest framgångsrika skolor i Storbritannien med över 20.000 studenter. Vi erbjuder ett brett utbud av program, inklusive: Engelska Språkkurser, pre-universitetskurser, Stiftelsen Grader, kandidatexamina och masterutbildning.

Studera i Storbritanniens # 1 studentstad

Newcastle upon Tyne är en rik och pulserande kosmopolitisk stad med en blomstrande studentpopulationen. Newcastle är känt för sina världsklass kultur, livliga restauranger och pulserande nattliv, fascinerande historia, bra shopping, vacker arkitektur och kulturarv.

Newcastle College ligger i centrum så att du kan dra nytta av allt den har att erbjuda. Stadens varm och vänlig atmosfär gör det till ett mycket populärt resmål för studenter från hela världen och erbjuder något för alla.

En kort historia

Staden har varit värd för många bosättare, inklusive romarna, normander, vikingarna och de skotska kelterna. Denna blandning av influenser kan ses över hela staden i sin arkitektur och människor, vilket gör Newcastle en verkligt kosmopolitisk stad. Nordöstra England är känd för sin oförstörda skönhet, med vilda skog och robusta kuster inom en kort resväg från Newcastle.

Kända Invånare i Newcastle upon Tyne

Många inflytelserika och kreativa människor har kommit från Newcastle och North East. Regionen har producerat världsberömda talang. Några av dessa inkluderar: musiker och människorättsaktivisten Sting; fotbollslegenden Alan Shearer; filmregissören Ridley Scott; AC / DC sångare Brian Johnson. North East har alltid legat i framkant av innovation och uppfinning lek sådan talang som Joseph Swann, co-uppfinnaren av den elektriska glödlampan och George Stephenson som skapade den första offentliga järnvägen, och nu senast Nobelpristagaren fysikern Peter Higgs.

campus livet

En blandning av gamla och nya arkitektur, är vårt campus så olika som våra studenter. State-of-the-art utbildningsmöjligheter blandas med utmärkta gästfrihet och fritidsaktiviteter ger dig allt du behöver för att lyckas.

Livsstil Academy

Vår livsstil Academy, vinnare av en Royal Institute of British Architects Award, har i världsklass anläggningar för skönhet, gästfrihet, turism- och fritids, alla bemannade och drivs av våra elever och erbjuder dig verklig arbetslivserfarenhet i din valda bransch.

Dessa fantastiska anläggningar är öppna för alla studenter vid Newcastle College. Efter en hård dags studie, kan du njuta av ett träningspass i vårt gym eller koppla av i vår spa - komplett med bubbelbad, bastu och ångbad - innan du unnar dig till hälsosamma, nylagad mat i vår Chefs Akademin restaurang och mat för tanke Bistro.

Om du har tid, prova en make-over på vår svit av hår, skönhet och spa- rum som rival något på high street terapibehandling.

Prestanda Academy

Newcastle College Performance Academy är ett av Storbritanniens ledande utbildningscentra för musik, scenkonst och media. Den kombinerar prisbelönt arkitektur med up-to-date anläggningar, stimulerande kurser och bransch professionella handledare. Ett brett utbud av utmanande och givande kurser erbjuds allt från musik, skådespeleri, dans, media, teknisk produktion och evenemang förvaltning, så oavsett dina intressen, har vi rätt kurs för dig.

Mandela Byggnad

Kreativitet och uppfinningsrikedom är i överflöd i vår konst och design byggnad, ger inspiration till våra spirande konstnärer. Inom denna anläggning du kommer att ha tillgång till ett brett utbud av professionella möjligheter att utveckla dina färdigheter, bland annat fotografering studios, keramiska studios, digitala medier studior, mode och textilverkstäder.

Aviation Academy

Vår specialbyggda flyghangar vid Newcastle International Airport hus vår flygteknik och resor och turism kurser. Faciliteterna inkluderar en flygplansflotta för händerna på utbildning och ett fullt fungerande Boeing 737.

Sandyford Byggnad

Vår moderna centrum vid Sandyford är hem till vår digitala Skills Academy för dator studenter och erbjuder omfattande utbildningsprogram för ekonomistudenter på våra kurser och högskolor. Byggnaden ligger i stadens centrum nära Newcastle shopping kvartal.

Energy Academy

Ett nav för energiindustrin, ger akademin ett kompetenscentrum för dem som vill utveckla en karriär inom några av de största växande prioriterade områden internationellt. Anläggningar i 20.000 kvm center inkluderar en dator numeriskt styrda (CNC) maskin och autoklav tryckapparat med anknytning till tillverkning, montering och underhåll av havsbaserade vindkraftverk.

Rail Academy

I år har vi skapat nordöstra första någonsin Rail Academy tillägnad banteknik. Den nya £ 5m specialbyggda anläggning innehåller ett antal verkliga arbetsmiljöer som kan utbilda tekniker och ingenjörer i en mängd olika situationer.

Parsons Byggnad

Vi är stolta över att kunna meddela att vår nya och förbättrade Parsons byggnaden öppnar September 2015! Den 18 miljoner £ anläggningen har genomgått en fantastisk om- och kommer hem till vår verksamhet, uniformerade offentliga tjänster, hälso- och sjukvård, samt kurser barnomsorg.

Student stöd

Vi vill att din tid med oss ​​att vara så framgångsrik och så fri från stress som möjligt. Våra prisbelönta supporttjänster är här för att ge råd och stöd och när du behöver det.

Vi är här för att stödja dig genom induktionsperioden och ge välfärd råd och vägledning under dina studier.

Det finns mycket att tänka på när man flyttar till ett nytt land och våra studerande supportteam kommer att guida dig genom den här processen garanterar att din övergång till Storbritannien är så smidigt som möjligt.

International Office tjänster omfattar:

Välkommen information och anmälan på din kurs induktion till högskolan och Newcastle öppna ett bankkonto registrera med en läkare och hälsovårdsinformation hitta boende råd om att ansöka om en nationell socialförsäkringsnummer (behövs för anställning) invandring råd kursinformation och progression råd allmänt välbefinnande support.

Socialt program

Newcastle College erbjuder ett omfattande och spännande sociala evenemang och aktivitetsprogram. Detta kommer att ge dig möjlighet att träffa andra studenter vid högskolan och gör att du kan utforska denna vackra region i England och resten av Storbritannien. Tidigare har vi besökt: Edinburgh, York, Leeds, Beamish Museum och Alnwick Castle.

Logi

Newcastle upon Tyne har ett brett utbud av boendealternativ i hela staden. Newcastle College International Office kan hjälpa dig att göra rätt val som bäst passar dina behov.

Alternativen innefattar:

Bostads självhushåll Familjehem logi Privat boende.

Bostäder Självhushåll

Om du föredrar att bo med andra studenter som du har möjlighet att bo i särskilda studentbostäder. Newcastle har utmärkt självhushåll boende. Egenskaper varierar i storlek och stil och räkningar är vanligtvis ingår i priset på hyran hjälper dig att planera effektivt. Vissa fastigheter har fristående studios, andra har eget rum med delat badrum och det finns privata rum i delad ats. Rum i bostadshus självhushåll i mån av tillgång. Självhushåll normalt ligger inom gångavstånd från kollegiet.

Familj Värd boende

Du kan välja att bo med en lokal värdfamilj värd när du studerar. Välja hemvistelse kan avsevärt förbättra din upplevelse av att leva och studera i Storbritannien särskilt om du är ny i landet och / eller du lär dig engelska. En värdfamilj ger ett varmt välkomnande och kan hjälpa dig att bosätta sig i det lokala området. Det finns ett brett utbud av homestay värdar inklusive: familjer med barn, familjer utan barn och ensamstående värdar.

Som en internationell student som bor hos en värdfamilj kommer du att få möjlighet att:

öva din engelska med infödda talare lära dig mer om brittisk kultur och vårt sätt att leva få massor av vägledning och stöd från din värd.

Privat boende

Möblerade lägenheter eller hus finns att hyra över staden. Newcastle är en mycket populär studentstad vilket innebär att det finns massor av möjligheter för gemensam studentbostäder i och runt området. Newcastle College inte utföra kontroller på privat boende och du, dina föräldrar eller vårdnadshavare måste se till att boendet är acceptabelt.

På Newcastle College kör vi kurser från nivå 3 (universitet / grundinträdes kurser) till nivå 7 masterkurser. Du måste ha genomgått den tidigare nivån innan du kan gå vidare till nästa, om du vill studera på en examen måste du ha en nivå 3 examen för att få tillträde. Men för vissa masterkurser om du har relevant arbetslivserfarenhet du skulle kunna övervägas för inresa.

internationell fundament programmet

Du kan börja studera för en nivå 3 examen med vår International Foundation Programme. På att nå en nivå 3 examen, kan du ansöka om att studera en grundexamen antingen Newcastle högskola eller vid en annan institution.

Stiftelsen Grader och Honours Grader

Våra utbildningar fungerar lite annorlunda den normala vägen studie på en Honours Degree. De första två åren av en grad täcks av vår stiftelse examen, så i slutet av två års studier får du en examen som erkänns av arbetsgivarna. I slutet av den här kursen, kan du ta en ettårig kurs med Newcastle högskola eller vid en annan institution för att fylla på fonden Degree till en full Honours Degree. Vår Honours Degree Top-Ups valideras av Teesside University.

Masters Program

Med en examen examen (eller lämplig yrkeserfarenhet) kan du ansöka om att studera på en av våra magisterprogram. Våra masterutbildning godkänns av Teesside University.

Corporate utbildning och yrkesutbildning

Newcastle College är en ledande leverantör av internationella företagsutbildning och yrkesutbildning. Våra program är utformade i samarbete med våra kunder för att ge skräddarsydda, praktiska och yrkesarbetsrelaterad utbildning. Vi levererar hög kvalitet på undervisningen och lära sig att producera kvalificerade elever beväpnade med den senaste branschkunskap.

Vi erbjuder ett utbud av skräddarsydda program och kvalifikationer över ett antal ämnesspecialist för att passa behoven hos våra kunder. Alla program ger elever med värdefulla kontinuerliga professionella utvecklingsmöjligheter samtidigt bygga sin kunskapsbas genom sin utbildningen.

Ämne bestämmelse:

Flygresor bil- Affärs- och IT Byggnadskonstruktion Utbildning och lärarutbildning teknik English Language Fire Fighting och hälsa och säkerhet Ledarskap och management Sjukvård Olja och gas Förnybar energi och Subsea Technologies Turism och gästfrihet Yrkes Science Banteknik Kreativ konst

Världsklass faciliteter

Newcastle College stoltserar med att investera i branschstandard anläggningar för att gynna våra elever. Våra lokaler replikera riktiga arbetsmiljöer för att ge eleverna de bästa i utbildning och utveckling.

Program leverans

Vi erbjuder flexibla och innovativa metoder naturligtvis leverans. Programmen levereras vid en av Newcastle College nio campus eller driftsenheter, beroende på naturen och lärandemål för kursen. Programmen kan även levereras i en rad nationella och internationella platser baserade på kundens krav. Våra flexibla leveranssätt möjliggör en mängd olika metoder för lärande. Detta inkluderar blended learning där leveransen kan vara ansikte mot ansikte, undervisning off-site, e-learning, eller blockera / frigång leverans, ofta kombinerar akademiskt med engelska bestämmelse.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:


Newcastle College

Vår School of English har en väl kvalificerad, erfaret team som tillhandahåller tjänster för språkstuderande på alla nivåer. ... [+]

Vår School of English har en väl kvalificerad, erfaret team som tillhandahåller tjänster för språkstuderande på alla nivåer.

Newcastle College engelska är ackrediterat av British Council och är medlem i English UK. Våra klasser är små och består av studenter från en lång rad länder (över 30 olika nationaliteter i 2014) så att du har en fantastisk möjlighet att öva kommunicera med andra och lära sig om andra kulturer i engelska.

Våra kurser finns på sex olika nivåer, från nybörjare till avancerad. Du kommer att testas vid ankomsten och placeras i rätt klass baserat på din nivå och behov.

Prisplaner och betalning

Du kan välja att studera så lång eller kort tid som du vill för heltidskurser på 15, 21, 23 eller 25 timmar per vecka. Kursavgifter är flexibla beroende på hur länge din kurs. (Deltids timmar är tillgängliga för internationella studenter beroende på visum status och EU-studenter.) Det är en icke-retur registrering och administrationsavgift på £ 90 för alla studenter på heltid kurser. Vi tar inte betalt för icke-undervisning veckor (t ex jul och påsk). Du måste betala full avgift innan din kurs. Det är möjligt att förlänga din kurs slutdatum beroende på ditt visum.... [-]

Storbritannien Newcastle upon Tyne
Öppen antagning
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle College

Denna kurs har utformats i samarbete med lokala arbetsgivare och ger studieval som gör det möjligt för dig att skaffa de kunskaper och färdigheter för att uppfylla din po ... [+]

Översikt

Denna kurs har utformats i samarbete med lokala arbetsgivare och ger studieval som gör det möjligt för dig att skaffa de kunskaper och färdigheter för att uppfylla din potential i en övervakande / ledande befattning. Du erbjuds möjlighet att följa en väg som är bäst lämpad för ditt intresse och karriärutveckling. Du kommer också att dra nytta av kurs handledare som har omfattande branschkunskap och regelbundet engagera sig i en mängd olika forsknings- och vetenskaplig verksamhet för att informera kursinnehållet.

FDA Business Management med Enterprise och marknadsföring

Du får lära dig att utveckla marknadsplaner med hjälp av relevanta marknadsföringsverktyg och teorier och göra lämpliga rekommendationer. Du kommer också att utvärdera en rad teorier och verktyg för marknadsföring och motivera innovations lösningar på organisatoriska marknadsföringsproblem med hjälp av marknadsanalys.... [-]

Storbritannien Newcastle upon Tyne
Augusti 2019
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle College

Den internationella Foundation Programme [IFP] är en tillgång till högskoleexamen för studerande (18 år och uppåt) som vill gå vidare för att studera vid universitet elle ... [+]

Den internationella Foundation Programme [IFP] är en tillgång till högskoleexamen för studerande (18 år och uppåt) som vill gå vidare för att studera vid universitet eller högskola. Det är en nationellt erkänd kvalifikation, helt tilldelas av Ascentis och accepteras av de flesta institutioner för akademisk progression.

Denna kurs är ett steg i riktning mot en högre utbildning plats på grund examen eller högre National Diploma (HND) nivå. IFP är speciellt utformad för att vara en utmaning med betoning på att få kvalifikationer samtidigt utveckla ovärderlig kompetens, kunskap och förtroende.

Newcastle College är en av de största fortbildning och högre utbildning College i Storbritannien med över 20.000 studenter. Vår internationella studenter består av studenter från över 60 olika länder och vi är stolta över att vara en Tier 4 Mycket Trusted Sponsor med brittiska visum och invandring.... [-]

Storbritannien Newcastle upon Tyne
Augusti 2019
Engelska
Heltid
7 - 10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle College

När du väljer att studera konst och design i vår Mandela Building du trivs i vår spännande omgivning. ... [+]

När du väljer att studera konst och design i vår Mandela Building du trivs i vår spännande omgivning. Du kommer att studera tillsammans med människor som delar din entusiasm och ambition, i en atmosfär som surrar med spänning.

Vi gjorde det högsta betyg som finns i varje område inspekteras vår senaste granskning av kvalitetssäkring av Högskoleverket, så att du kan vara säker på att du kommer att få det bästa lärandet möjligt.

Vår Mandela Building är utformad för att inspirera och uppfylla alla dina kreativa behov. Här finns fotografi studios och mörkrum, Mac sviter, teckning, måleri och skulptur studios, en väl resurser keramikverkstad, verkstäder för konstruktion och tillverkning av kläder och textilier och specialist bibliotek och resursområdet.... [-]

Storbritannien Newcastle upon Tyne
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Newcastle College

Kursen täcker ett brett spektrum av discipliner i spelutveckling, inklusive programmering och design, och modellering. ... [+]

Översikt

Kursen täcker ett brett spektrum av discipliner i spelutveckling, inklusive programmering och design, och modellering. Du kommer också att få värdefull arbetslivserfarenhet för att bygga vidare på de färdigheter du lär dig och utvecklas som en del av kursen. Samtidigt studera denna kurs du uppmanas också att registrera sig som medlem av British Computer Society (BCS).

Behörighet

Normalt minst 18 år gamla med kvalifikationer motsvarande minst 160 UCAS poäng från relevanta Nivå 3 BTEC kvalifikationer, GNVQ Advanced / NVQs på nivå 3 eller GCE "A" Levels / skotska Highers.

Som fyllt 21 med inget av ovanstående, men med lämplig yrkeserfarenhet kan godtas.... [-]

Storbritannien Newcastle upon Tyne
Augusti 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

What is Newcastle College like as a place to study?