Läs den officiella beskrivningen

Här på Självklart Vi tror att det är bäst att lära av experter och att alla har ett område av expertis. Vi är på ett uppdrag att låta vem som helst lära vad de vill, när som helst, var som helst.

Expert lärare

Titta och lär av handplockade experter som brinner för att dela sin kunskap.

Läs på alla enheter

Vår expert ledde handledning kan ses på tablett, mobil eller stationär. Så håll lära medan du är på språng!

På begäran

Lär dig i din egen takt, när du vill och njuta livstid tillgång till din kurs.

Ett globalt samhälle

Samarbeta med ledande experter och studenter från hela världen, oavsett var du är.

När börjar min kurs startar? Alla våra kurser är On Demand. Detta innebär att du kan komma åt filmer och kursmaterial på egen bekvämlighet, när och var du vill! Det finns inga officiella startdatum till kurserna, men varför inte låta dina kurskamrater vet att du börjar och vad dina mål är i kommentar avsnitt av din kurs.

Hur länge har jag tillgång till kursen för? Du har obegränsad tillgång till din kurs medan det är på såklart plattformen. Det finns inga tidsgränser och vi kommer inte att be dig att betala för att få tillgång till den i ett års tid!

Som undervisar min kurs? Självklart team handplockar experter inom en mängd olika branscher. Vi checkar ut sina meriter, kvaliteten på deras videor och vad kursen kommer att hjälpa människor att uppnå. Om det är inte upp till våra mycket höga krav, hittar du inte det på plattformen.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Of Course Learning

Värld makeup är stort och förvirrande, men det bör inte ta år av träning och en bottenlös plånbok att se fantastisk. Denna kurs kommer att ge dig att ta kontroll över den ... [+]

Värld makeup är stort och förvirrande, men det bör inte ta år av träning och en bottenlös plånbok att se fantastisk. Denna kurs kommer att ge dig att ta kontroll över den stora förekomsten av alternativ där ute, och se din bästa dag in och dag ut!

Lär dig att bygga en makeup rutin med Louise som passar med din hektisk livsstil och inte bryta banken! Louise har tillbringat år trålning YouTube och på webben för de bästa rekommendationerna och har använt sin expertis för att utveckla denna enastående kurs.

Ta kontroll över din makeup låda idag!

Slingor Skapa en felfri bas Ta din makeup snabbt från dag till kväll till kväll Lära sig vilka fynd produkter slå designer ettor! Förstå skillnaden mellan olika typer av borstar och appliceringstekniker Välj den perfekta produkten för alla åldrar och hudtyper Titta ungdomlig, frisk och felfri varje dag! Vem är kursen för? ... [-]
Storbritannien UK Online Amerikas förenta stater USA Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska