Oplex Careers

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

oplex

Vilka vi är

Här på Oplex Karriär vi erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa utbildningar som hjälper människor över hela världen för att få nya kunskaper, kvalifikationer eller helt enkelt uppdatera sina kunskaper.

Online Learning

Oplex Karriär kurser levereras helt online, genom den sofistikerade elevernas lärande portal. Studenten lärportal är ett online lärplattform som tillåter studenter att studera för sina kurser på nätet. Denna innovativa teknik innebär att det inte finns något behov av att delta i några klasser eller ta ledigt från arbetet för att studera. Den höga kvaliteten på nätet utbildningar från Oplex Karriär kan göras från bekvämligheten av ditt eget hem, på arbetet, i bibliotek eller någonstans i världen med en internet-anslutning.

Med en Oplex Karriär kursen kan studera en kurs på nätet i sin egen takt, i sin egen tid med fullständig flexibilitet att välja sina lärande timmar och hålla koll på sina framsteg på nätet. Du kan få tillgång till programmet, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året.

Global Student gemenskapen

Med ett bra utbud av online-kurser, vi tjänar alla från storskaliga organisationer hela vägen fram till enskilda elever. Online kurser från Oplex Karriär studeras från studenter över hela världen. Som ett brittiskt leverantör vi har många studenter upp och ner i landet att gå våra utbildningar, men vi har också ett bra utbud av internationella studenter. Vi har levererat våra onlineutbildningar för studenter i Storbritannien, Europa, USA, Australien, Nya Zeeland, Indien, Kina och över 50 län i hela världen.

Tablet och Smartphones

På Oplex Karriär, vet vi att ett ökat antal personer surfar på webben på språng med hjälp av mobila tabletter och enheter, vilket är anledningen till våra kurser har tagits fram för att vara helt kompatibel på datorer, bärbara datorer, tabletter, e-läsare och smartphones.

Med samma höga kvalitet lärande innehåll och resurser som finns tillgängliga på stationära datorer, kommer våra kurser vara tillgängliga på Windows, IOS och Android-enheter. Så oavsett om du studerar en Oplex Karriär kurs hemma eller på resan, kommer du fortfarande att kunna komma åt din kurs när som helst, var som helst.

CPD Certification

cpd

Efter avslutad kurs elever kommer att tilldelas med CPD Certifikat. Certifikatet of Achievement kommer att ge bevis på att du har studerat kursen och kommer att innehålla din klass och sekretessnivå. Du kan använda certifikat från oss som en del av din portfölj av bevis och använda den för att delta i arbete eller akademiska intervjuer.

Vad är CPD?

CPD står för Continuing Professional Development. CPD är ett engagemang för livslångt lärande, en färdighet som är ovärderlig för alla människor i samhället. Arbetsgivare från både den offentliga och den privata sektorn, samt akademisk institution i Storbritannien och internationellt erkänna Continuing Professional Development (CPD).

CPD är ett bra sätt för individer att få nya färdigheter, förbättra sina utsikter till arbete, få större trivsel och även bidra till att säkra en befordran.

Kurserna tillgängliga via Oplex Karriär överensstämmer med den allmänt accepterade CPD kvalitetsmärke och normer för inspelning, reflekterande, spårning, planering och översyn.

Fördelarna med CPD

Oavsett var du befinner dig i din karriär, genomföra en Oplex Karriär CPD kurs kan hjälpa dig;

  • Förbättra dina möjligheter till sysselsättning
  • Förbättra karriär tillfredsställelse
  • Spår tidigare lärande
  • Visa att du är up-to-date med de krav som jobbet
  • Bidra till ditt CV
  • Leda till ytterligare utbildning
  • Demonstrera ditt engagemang och värde inom din organisation
  • Förbered dig för att främja

När du är klar med kursen ditt certifikat kommer att innehålla den erkända CPD märket från Oplex Karriär.

Platser

UK Online

Address
26 York Street
W1U6PZ UK Online, Storbritannien