Oxford Brookes University, Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vid Oxford Brookes University Business School hittar du en dynamisk och internationell gemenskap av mer än 150 akademisk personal, 2.000 studenter och 500 doktorander och forskarstuderande.

Vi är genomgående applåderade för kompetensen inom vårt lärande och undervisning. Vi tränar en särskild "Brookes blend" av kritisk undersökning med praktisk insikt, av stringens med relevans. Vi har en djup samband med näringslivet, som garanterar relevansen av våra kurser, trovärdigheten i vår personal och karriär framgångar hos våra studenter.

Oxford Brookes University erbjuder 102 forskarstuderande stipendier till ett värde av £ 10.000 vardera till UK / EU-studenter. Ta reda på om du är berättigad.


Varför är vi speciellt?
  • den högsta poängen för undervisningens kvalitet (24/24)
  • två ämnescentra för god praxis i undervisning (av 24 i Förenade kungariket)
  • personal med verkliga företag och konsulterfarenhet
  • en mycket uppskattad praktik system
  • coachning, mentorskap och specialistkarriär råd
  • internationella partnerskap och internationella studenter från 145 länder
  • ett nätverk av 17.000 alumner runt om i världen
  • atmosfären i en av världens verkliga studentstäder (Virgin Alternative Guide till brittiska universitet)

Forskarutbildning Open Evening - Business School och Oxford School of Hospitality Management

Datum och tid
ONSDAG 7 september, 2016, från 17:30 till 19:00

Vem denna händelse är för
Alla

Plats
Foyer, Graduate Centre, Wheatley Campus

Detaljer
Kom att ta reda på om de forskarutbildningskurser som erbjuds på Oxford Brookes University Business School, Oxford School of Hospitality Management, och hur en master kan förbättra dina karriärmöjligheter. Det är en stor möjlighet att ta reda på vad studiealternativ finns, för att diskutera inlärning och bedömning stil och att ställa eventuella frågor du kan ha.

För att boka en plats
Registrera för Open Evening via denna länk nedan: http://business.brookes.ac.uk/postgraduate/open-days/

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Postgraduate Certificates » Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Examensbevis Inom Human Resource Management (september Start)

Campusstudier Deltid 10 - 24 månader September 2017 Storbritannien Oxford

Kursen drivs av Business School. MA i Human Resource Management är en CIPD ackrediterad, två år deltid masterprogrammet som har tre stadier av post: [+]

Examen i Human Resource Management - MA / PGDip / PGCert - September 2016 Ackrediterade av Chartered Institute of Personal och utveckling (CIPD) Kursen drivs av Business School. MA i Human Resource Management är en CIPD ackrediterad, endast tillgänglig för Storbritannien och EU-studenter. Det är en tvåårig deltid magisterprogrammet som har tre steg för inresa:

Postgraduate Certificate i Human Resource Management (CHRM). Magisterexamen i Human Resource Management (DHRM). MA i Human Resource Management (MAHRM).

Efter avslutad forskarutbildning certifikat scenen, kan du sedan välja att slutföra antingen magisterexamen (ytterligare 10 månader av studier) eller MA (ytterligare 12 månaders studie). Alternativt kan du kliva av programmet efter Certificate scenen för att tilldelas en CHRM efter Diploma skede tilldelas en DHRM eller efter avslutad mastertilldelas en MAHRM.... [-]


Postgraduate Certificate

Certifikat, Diplom Och Ma Coaching Och Mentorskap (september Start)

Campusstudier Deltid September 2017 Storbritannien Oxford

MA i Coaching och Mentorskap Practice är en deltid som gör det möjligt för deltagarna att integrera sina tidigare arbete och livserfarenheter med teoretiska begrepp som ligger till grund coachning och mentorskap för att forska och informera sina egna modeller och former av praxis. Dess centrala mål är att ge möjligheter för [+]

Postgraduate Certificate, Diploma och MA Coaching och mentorskap Practice - MA / PGDip / PGCert Kursen drivs av Business School. MA i Coaching och Mentorskap Practice är en deltid som gör det möjligt för deltagarna att integrera sina tidigare arbete och livserfarenheter med teoretiska begrepp som ligger till grund coachning och mentorskap för att forska och informera sina egna modeller och former av praxis. Dess centrala mål är att ge möjligheter till expansion av kunskap och förståelse för teorier och sedan att relatera denna förståelse till de kunskaper och metoder som krävs för att utvecklas professionellt som en coach eller mentor. Med en unik blandning av handledare ingång och individuell coach handledare stöd, är deltagarna omedelbart utrustade för att tillämpa de fördelar i en mängd olika arbetssammanhang. Kursen vänder sig till interna eller externa coacher, konsulter, mentorssamordnare, coachning psykologer, kuratorer, chefer, HRD eller ledarskap yrkesverksamma från frivilliga, offentliga och privata sektorn. Det är inte alltid nödvändigt att ha en examen, så länge du har en lämplig nivå av erfarenhet.... [-]


Kontakt

Oxford Brookes University Business School

Adress, rad 1 OX33 1HX Oxford, United Kingdom
Hemsida http://www.business.brookes.ac.uk/
Telefonnummer +44 1865 485858