Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Oxford International College of Beauty , Skönhetsskola UK . Oxford International College of Beauty grundades 1990 och är en av de mest prestigefyllda specialistutbildningsinstitutionerna i Storbritannien.

Oxford erbjuder högsta kvalifikationer i världen, en gateway till sysselsättning i några av världens ledande spa och karriärer på exotiska platser. Oxford International College of Beauty en integrerad del i att leverera skönhetsindustrin med högt professionella terapeuter.

OICB njuter av ett avundsvärt rykte för höga professionella standarder, exceptionella undersökningsresultat och sysselsättningsperspektiv. Skönhets- och spa-industrin erbjuder spännande möjligheter till professionella terapeuter och Oxford International College of Beauty är platsen för att starta denna upptäcktsresa.

Efterfrågan på skönhetsbehandlingstrening stimulerad av de populära och spännande karriärmöjligheterna i skönhetsindustrin bidrar till framgången för Oxford International College of Beauty .

Oxford erbjuder högsta kvalifikationer i världen, en port till sysselsättning i några av Förenade kungariket och världens ledande Spas och karriärer på exotiska platser. Oxford International College of Beauty spelar en integrerad roll för att leverera skönhetsindustrin med högt professionella terapeuter.

Oxford International College of Beauty njuter av ett avundsvärt rykte för höga professionella standarder, exceptionella undersökningsresultat och sysselsättningsperspektiv, och erbjuder en exklusiv skönhetsbehandlingsträning i Witney, en av Cotswolds mest attraktiva marknadsstäder.

Witney är en livlig marknadsstad med utmärkta faciliteter för shopping, fritid, bio, pubar och restauranger. Vi är inom räckhåll från Oxford, Blenheim Palace, vackra Cotswoldsbyar och bara en och en halv och en halv från London.

Oxford International College of Beauty har nyligen tilldelats "Premier College" status av ASICs och är en registrerad sponsor med Storbritanniens gränskontor.

Skönhets- och spa-industrin erbjuder spännande möjligheter till professionella terapeuter och Oxford Interational College of Beauty är platsen för att starta denna upptäcktsresa.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Oxford International College of Beauty

Dessa korta kurser, som leder till CIBTAC-kvalifikationer, rekommenderas starkt för studenter som vill nå den högsta nivån i skönhetsbehandling, och ansluta sig till de e ... [+]

Dessa korta kurser, som leder till CIBTAC-kvalifikationer, rekommenderas starkt för studenter som vill nå den högsta nivån i skönhetsbehandling, och ansluta sig till de elitterapeuter som arbetar runt om i världen. Varje kurs läses 5 dagar i veckan (35 timmar) för mellan 4-6 månader. Extra hemstudie krävs för projekt, forskning och revision.

Våra heltidskurser:

Dessa heltid 4-6 månaders CIBTAC intensiva skönhetskurser leder till både den eftertraktade och internationellt erkända brittiska konfederationen för skönhetsbehandling och kosmetologi (CIBTAC), erkänd i över 19 länder, samt det högt respekterade OICB-collegecertifikatet.

Eleverna lärs i en vänlig miljö till de högsta professionella standarderna inom alla aspekter av skönhetsbehandling. Förutom den allmänna studietillfället ska studenterna ställa in regelbundna läxor och uppdrag att slutföra under kursen. Efter framgångsrik slutförande av CIBTAC-estetiken... [-]

Storbritannien Witney
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 - 6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Oxford International College of Beauty

Den ultimata skönhetsbehandlingskursen, som leder till CIDESCO, CIBTAC ... [+]

Den ultimata skönhetsbehandlingskursen, som leder till CIDESCO, CIBTAC Kursen lärs 5 dagar i veckan (35 timmar) och inkluderar estetiska behandlingar

Vår kurs i Fulltid:

Denna heltidskurs med 10 månaders CIDESCO / CIBTAC snabbspår intensiv skönhetsträning leder till både den eftertraktade och internationellt erkända CIDESCO-kvalifikationen, som är erkänd i över 33 länder. CIBTAC Diploma, Skönhetsterapi och Kosmetologiförbund, en brittisk examen erkänd i 19 länder; och vårt eget college OICB Diploma, erkänt att arbeta i Storbritannien.

Våra CIDESCO / CIBTAC-kandidater är fullt anställda på bara 10 månader och är i stor efterfrågan av toppsalonger och spaägare över hela världen. Vi har praktiskt taget 100% sysselsättningsnivå varje år, förutom när studenter fortsätter till vidare studier som Makeup eller Spa Management.... [-]

Storbritannien Witney
Augusti 2020
Engelska
Heltid
10 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Oxford International College of Beauty

Denna 1 år skönhetsbehandling deltid kursen är idealisk för dem som vill studera på deltid och fortfarande få en nationellt erkänd kvalifikation. Kursen leder till en ITE ... [+]

Denna 1 år skönhetsbehandling deltid kursen är idealisk för dem som vill studera på deltid och fortfarande få en nationellt erkänd kvalifikation. Kursen leder till en ITEC NVQ nivå 2-kvalifikation och en OICB-kvalifikation och inkluderar estetiska behandlingar och undervisas 1 dag i veckan under ett läsår.

Vår deltid NVQ 2 kurs:

En idealisk kurs för dem med andra åtaganden som föredrar en deltid studiealternativ. Kursplanen är särskilt lämpad för studenter som vill lära sig tillsammans med familj eller arbete. Extra studie hemma krävs för fallstudier, projekt, forskning och revision.

Eleverna lärs i en vänlig miljö till de högsta professionella standarderna inom alla aspekter av skönhetsbehandling. Förutom den allmänna studietillfället ska studenterna ställa in regelbundna läxor, fallstudier och uppdrag att slutföra under kursen.... [-]

Storbritannien Witney
Augusti 2020
Engelska
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Oxford International College of Beauty