Oxford International College of Beauty

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Oxford International College of Beauty , Skönhetsskola UK . Oxford International College of Beauty grundades 1990 och är en av de mest prestigefyllda specialistutbildningsinstitutionerna i Storbritannien.

Oxford erbjuder högsta kvalifikationer i världen, en gateway till sysselsättning i några av världens ledande spa och karriärer på exotiska platser. Oxford International College of Beauty en integrerad del i att leverera skönhetsindustrin med högt professionella terapeuter.

OICB njuter av ett avundsvärt rykte för höga professionella standarder, exceptionella undersökningsresultat och sysselsättningsperspektiv. Skönhets- och spa-industrin erbjuder spännande möjligheter till professionella terapeuter och Oxford International College of Beauty är platsen för att starta denna upptäcktsresa.

Efterfrågan på skönhetsbehandlingstrening stimulerad av de populära och spännande karriärmöjligheterna i skönhetsindustrin bidrar till framgången för Oxford International College of Beauty .

Oxford erbjuder högsta kvalifikationer i världen, en port till sysselsättning i några av Förenade kungariket och världens ledande Spas och karriärer på exotiska platser. Oxford International College of Beauty spelar en integrerad roll för att leverera skönhetsindustrin med högt professionella terapeuter.

Oxford International College of Beauty njuter av ett avundsvärt rykte för höga professionella standarder, exceptionella undersökningsresultat och sysselsättningsperspektiv, och erbjuder en exklusiv skönhetsbehandlingsträning i Witney, en av Cotswolds mest attraktiva marknadsstäder.

Witney är en livlig marknadsstad med utmärkta faciliteter för shopping, fritid, bio, pubar och restauranger. Vi är inom räckhåll från Oxford, Blenheim Palace, vackra Cotswoldsbyar och bara en och en halv och en halv från London.

Oxford International College of Beauty har nyligen tilldelats "Premier College" status av ASICs och är en registrerad sponsor med Storbritanniens gränskontor.

Skönhets- och spa-industrin erbjuder spännande möjligheter till professionella terapeuter och Oxford Interational College of Beauty är platsen för att starta denna upptäcktsresa.

Platser

Witney

Address
Waterside Court
New Bridge Street
Witan Way

OX28 6FE Witney, england, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium