Oxford International English Schools

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Oxford International, där studenter har lärt sig engelska i över 29 år. Vi tror verkligen att oavsett din nivå eller lärandemål, vi har den bästa kursen som möjligt för att hjälpa dig att göra riktiga framsteg i dina språkkunskaper.

På våra skolor i Storbritannien, Kanada och USA arbetar alltid vår erfarna och engagerade personal för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din tid med oss. Oavsett om det är specialkurser, förberedelse av examen eller vårt fantastiska sociala program tror vi att det finns något för alla.

Vi är också glada över att dela framgångshistorier från tidigare studenter, som vi hoppas kommer att ge lite inspiration för vad som kan uppnås efter studier med Oxford International. Vi ser fram emot att träffa dig, stödja din resa till framgång och välkomna dig till familjen!

Vårt mål är enkelt att hjälpa dig att nå dina mål

Lära sig

Få kunskaper i engelska i en livlig, akademisk och stödjande miljö.

Ansluta

Lär dig av kvalificerade och engagerade lärare och få livslånga vänner.

Utforska

Upptäck kulturer, besök ikoniska sevärdheter och fördjupa dig i ett nytt land.

Lyckas

Gå med i Oxford International-familjen så hjälper vi dig att behärska engelska.

126499_Greenwich0599a.jpg

Nå dina språkmål med Oxford International

För affärs-, livs- eller akademiska ändamål, oavsett vad din anledning är för att lära sig engelska, kan vi tillhandahålla rätt verktyg och stöd för att hjälpa dig att gå vidare.

När ditt engelska program börjar, kommer du att vara nedsänkt i en mångfaldig och varierad inlärningsmiljö som kommer att innehålla en mängd fokuserade lektioner, var och en riktad mot specifika områden för engelskspråkigt lärande.

Utanför klassrummet får du ytterligare inlärningsmöjligheter för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av din studieupplevelse och integrerar dina språkkunskaper i situationer i verkligheten.

 • 95% av eleverna säger att deras lärare hjälper till att förbättra sin engelska.
 • 91% av eleverna säger att de har nått sina lärandemål.
 • Studenter gav Oxford International ett totalt betyg på 5,1 av 6.

Hur vi stöder ditt lärande

Våra program har en rad funktioner som hjälper dig att göra bästa möjliga framsteg under din kurs.

Kvalificerade lärare

Alla våra kvalificerade lärare och personal väljs utifrån sina personliga egenskaper och deras yrkeskunskaper. De är dedikerade till att hjälpa dig att lära dig så mycket som möjligt under din tid med oss.

Framstegskontroller

Du kommer att ha vanliga språktest som är utformade för att mäta dina framsteg i varje steg. Med dessa kontroller kan du konsolidera dina kunskaper samt fokusera på förbättringsområden.

Individuella handledning

En-till-en handledningssessioner med din lärare är en viktig del av ditt program. Tutorials fokuserar på dina krav och framtida mål, och övningar kan föreslås för att hjälpa till vidare framsteg.

Akademiskt stöd *

Tillgång till våra lärare innebär att du kan diskutera områden för förbättring samt alla ämnen du kanske inte har förstått i klassen. Du kan också be om ytterligare material för att stödja din individuella inlärningsväg.

* I USA och Kanada kallas detta Study Club .

Online Learning Platform

Vår online-inlärningsplattform är tillgänglig för alla studenter när som helst på dagen och är ett kraftfullt verktyg som ger dig en mängd material för att förbättra din engelska på din egen tid. Det innehåller:

 • Exempel på lektioner med övningar
 • Interaktiva inlärningsaktiviteter och tester
 • Studieresurser
 • Dedikerade områden för tentamen och företagsengelska
 • Framstegspårning

126498_Greenwich0547a.jpg

Vår personal stolta över att erbjuda personlig support både i och utanför klassrummet

Med Oxford International kommer du att vara en del av ett unikt internationellt samhälle - lära, arbeta och leva tillsammans för att uppnå dina individuella språkmål.

Fördjupa dig i en fantastisk ny stad och få livslånga vänner från hela världen

Att komma ut ur klassrummet och umgås med dina studenter hjälper dig att förbättra ditt engelska och gör att du kan testa dina nya språkkunskaper i den verkliga världen. Kombinationen av klassrumsinlärning, kulturell nedsänkning och att få vänner i ett heltidsprogram är enormt kraftfullt.

Våra aktiviteter väcker din valda stad till liv och oförglömliga minnen väntar!

Exempel på aktiviteter och utflykter

 • Sju systrar
 • Harry Potter Studios Tour
 • Niagarafallen
 • London Eye
 • museer
 • Strand volleyboll
 • Los Angeles
 • Oxford högskolor
 • CN Torn
 • Capilano hängbro
 • Skidåkning

126500_CambridgeRoad0271a.jpg

Våra skolor

Brighton

Njut av en av de coolaste städerna i Storbritannien.

Denna kuststad har stenstränder, fantastisk utsikt och en blomstrande konstscen - vilket gör det till ett populärt val för både turister och studenter. Vår skola ligger i en traditionell Brighton Regency-byggnad, mitt i hjärtat av staden, omgiven av fashionabla butiker, kaféer och restauranger. Skolan ligger bara tre minuters promenad från stranden och tjugo minuter från tågstationen.

london

Studera engelska i den historiska och pittoreska Royal Borough of Greenwich i London.

Med utsikt över Themsen, en Royal Park och några av Londons storslagna byggnader är Greenwich ett unikt vackert och fridfullt område i London. Vår skola ligger i en modern byggnad nära den historiska marknaden, där hantverkare och antikviteter sitter bredvid moderna butiker och gatamat från hela världen. Allt detta gör att du kan bli en del av en livlig studentgrupp i ett av Londons mest karaktäristiska och stimulerande områden.

oxford

Bli inspirerad i denna historiska stad för lärande.

Hemma till det äldsta universitetet i den engelskspråkiga världen och känt som ”City of Dreaming Spiers” och Oxford kombinerar klassisk arkitektur med en cafékultur och har inspirerat studenter i generationer. Vår engelskspråkiga skola ligger i centrum bara några minuter från affärer, kaféer, det vackra flodområdet och andra ikoniska attraktioner.

Toronto

Utforska det rika konstnärliga och kulturella arvet i denna vänliga, kosmopolitiska stad.

Toronto har alla de spännande attraktionerna i en storstad med en liten stadskänsla, charmiga stadsdelar och välkomnande invånare. Vårt campus ligger i hjärtat av det trendiga nöjesdistriktet Queen Street West, med bra shopping, biografer, kaféer och restauranger inom gångavstånd.

Vancouver

Studera i en modern stad omgiven av ett spektakulärt naturlandskap.

Vancouver är en stad i världsklass med en imponerande horisont - omgiven av snöfläckta berg, frodiga skogar och sandstränder. Vår engelskspråkiga skola ligger i hjärtat av centrala Vancouver. Orten har ett överflöd av affärer och restauranger, och studenter kan njuta av en spektakulär utsikt från närliggande Canada Place.

San Diego

Studera i det historiska hjärtat av denna livliga och spännande kaliforniska kuststad.

Med vackra stränder, världsberömda attraktioner och ett soligt klimat året runt är San Diego det perfekta valet för studenter som gillar utomhuslivsstilen. Vår skola ligger i det historiska kvarteret Gaslamp - inom gångavstånd till vattnet samt många alternativ för shopping, film, mat och dryck.

Platser

oxford

Address
Oxford International, 36-37 Pembroke Street
OX1 1BP oxford, england, Storbritannien

london

Address
259 Greenwich High Road
london, england, Storbritannien

Brighton

Address
10 Brunswick Place Brighton
Brighton, england, Storbritannien

Toronto

Address
111 Peter Street #220
Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Address
Oxford International, 250-815 W Hastings Street
V6C 1B4 Vancouver, British Columbia, Kanada

San Diego

Address
415 Broadway
San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater