Oxford International Juniors

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Med över 27 års erfarenhet är vi stolta över att ha hjälpt till att utbilda över 500 000 ungdomar från hela världen

Oxford International Junior Programs är en del av Oxford International Education Group. Oxford International grundades 1991 som ISIS Education and Travel av David Brown och Robert Darell.

Grundarna kunde inte få något ekonomiskt stöd från bankerna och vänder sig till Prince's Trust. Förtroendet erbjöd ett lån på 5 000 pund, såväl som två mentorer för att se verksamheten under de första 18 månaderna. Oxford International har vuxit till att bli en av de tio bästa företagen sponsrade av Trust, och är fortfarande nära kopplade till det idag.

Våra sommarprogram har vuxit stadigt i storlek och popularitet och vi kör nu över 20 centra över Storbritannien, Kanada och USA varje sommar.

Vi skapar livsförbättrande inlärningsupplevelser som hjälper elever världen över att utvecklas personligen och professionellt och som berikar deras framtida möjligheter.

Våra kärnvärden

Våra kärnvärden är kärnan i vår verksamhet. De definierar vem vi är, hur vi arbetar och vägledar hur vi agerar med varandra och med andra intressenter. De är vårt DNA.

 • Integritet: Vi bygger relationer genom förtroende, ärlighet och respekt
 • Passion
 • Omsorg: Vi sätter våra elever och deras mål i hjärtat av allt vi gör
 • Kreativitet: Vi är inte rädda för att vara annorlunda och vi firar innovation

Åh, och vi tror att ett SMIL går långt.

126600_Benenden0515a.jpg

Studera och stöd

Vi är allvarligt entusiastiska över våra juniorprogram och arbetar hårt med att utveckla engagerande lektioner som gynnar tonårsspråkiga elever inom och utanför klassrummet.

Vad kan jag förvänta mig?

Varje student som besöker ett Oxford International Junior Programs Center förtjänar att få förtroende, förbättra sin kommunikationsförmåga, njuta av sig själv och lämna med varaktiga minnen och vänskap. Allt undervisnings- och läromedel för våra kurser designas internt av vårt Oxford International akademiska team och revideras enligt feedback från studenter och lärares fokusgrupper.

Alla elever deltar ett skriftligt och muntligt placeringstest på sin första dag för att se till att de placeras korrekt i utmanande klasser som passar deras nivå. Varje student får också en Oxford International-kursbok med allt nödvändigt läromedel för sin språkkurs.

Vårt tillvägagångssätt

Tonåringar är intresserade av ett brett utbud av ämnen som är relevanta för deras liv, intressen och utveckling. Vårt mål är att ge engagerande och uppmuntrande lektioner så att eleverna känner sig mer självsäkra. Våra lektioner är indelade i två kategorier: Språkstudie och Språk för livet.

 • Språkstudie fokuserar på byggstenarna i det engelska språket och syftar till att bygga elevernas kommunikativa kompetens genom att uppdatera kunskapen de har, utvidga sitt ordförråd och implementera det i verkliga sammanhang och engagerande aktiviteter.
 • Language for Life syftar till att utveckla överförbara färdigheter som kommer att gynna elever utanför klassrummet. Dessa lektioner integrerar olika ämnen som sträcker sig från arbetsförmåga till räkning, medborgarskap, kulturell medvetenhet och kreativa färdigheter. I vår vecka Review Lesson återvänder eleverna nytt språk i form av en Conversation Club (struktur beroende på nivåer och förmåga). Projekt fokuserar på samarbete och kreativitet.

Våra material

Allt undervisnings- och läromedel för våra kurser är designat internt av vårt Oxford International akademiska team. Vi tillgodoser olika åldersgrupper, så förutom vår vanliga tonårsplan, erbjuder vi också en kursplan anpassad för unga elever specifikt. Materialets innehåll och design informeras av fokusgrupper för elever och lärare. Vi reviderar ofta vår kursplan för att se till att nästa utgåva av kursböcker är färska och relevanta för elevernas behov.

Våra lärare

Våra lärare levererar relevanta och engagerande lektioner som utmanar eleverna på ett stödjande sätt. Vårt mål är att öka studenternas förtroende så att de kommer att känna sig mer motiverade och mer inspirerade att engagera sig i sina språkstudier hemma.

Zigzag-program

Vår sommar i Storbritannien

 • Sommar Nordamerikanska bostadsprogram och hemvistningsprogram kan köras på en sicksack enligt ankomstdatum och studentnummer. Detta meddelas vid bokningen.
 • Grupper som studerar i våra skolor året runt har möjlighet att välja AM- eller PM-lektioner vid bokning, vanligtvis i slutna klasser.
 • Vårt vårprogram kör vanligtvis ett sicksackprogram, men det beror på ankomstdatum och studentantal. Detta kan meddelas vid bokning.
 • Vårt vinterläger i januari kör ett lektionsprogram på morgonen, men kan sicksackas om studenterna måste anmäla detta.

Ackreditering

Våra centra i Storbritannien är ackrediterade av British Council.

126599_Benenden0414a.jpg

Säkerhet

Studentvälfärd är vår första prioritet, och vi har system för att se till att alla studenter stöds, säkra och skyddas under deras vistelse hos oss.

Nyckelord

 • Varje person i vår personal har en kriminell journalkontroll innan han anställs av oss.
 • Varje anställd får skyddande utbildning för att garantera att de har en djupgående kunskap om vår barnskyddspolitik.
 • Det finns individuella samordnare vid alla centra.
 • Det finns en utsedd välfärdsledare vid varje centrum.

Översikt

Att tillhandahålla en bostadssommarskola handlar inte bara om akademiker. Det betyder att ta hänsyn till de känslomässiga, medicinska och miljömässiga behoven hos alla våra studenter.

Vi tillhandahåller inte bara personal som är ansvariga för välfärden dygnet runt i alla centra utan vi har också ett dedikerat 24-timmars nödnummer för agenter, gruppledare, föräldrar och studenter. Alla studenter får en inhemsk studenthandbok vid ankomsten och ges en full introduktionskurs som belyser studenternas välfärd, säkerhet på campus och brittiska, amerikanska och kanadensiska lagar.

Nedan har vi beskrivit några av nyckelinformationerna som kommer att påverka din vistelse.

Ankomst

Alla studenter under 18 år möts av en anställd - som kommer att vara mycket synlig i våra ljusröda märkes-t-shirts och ha en tydligt röd klipptavla. De kommer att se till att allt går smidigt på flygplatsen och under överföringen till deras centrum. Vid denna tidpunkt ges studenter ett ID-kort med 24-timmars nödkontaktinformation - för deras säkerhet och så att de omedelbart kan identifieras som vår Junior-student bör de alltid hålla detta med dem.

Vår personal

Varje sommarcentrum har en dedikerad skyddsombud vars elever kan prata med om de har några problem. Detta är vanligtvis välfärdschef eller centerchef.

I fall av medicinska frågor uppstår har alla centra utbildade personal i första hjälpen.

Det är obligatoriskt att alla våra medarbetare är professionellt DBS kontrollerade och utbildade i studenters välfärd och skydd. Dessutom måste alla personalansökningar stöds av minst två referenser.

Riskbedömningar

Vårt aktivitets- och utflyktsprogram är noggrant planerat för att säkerställa att studentens säkerhet är av största vikt. För att säkerställa att detta är fallet, är inte bara alla aktiviteter och utflykter fullständigt riskbedömda, utan vi har också ett bibliotek med riskbedömningar för de attraktioner vi besöker i varje stad.

Om du vill ha en kopia av någon av våra policyer eller riskbedömningar, kontakta oss.

Medicinsk och allmän försäkring

I Storbritannien finns gratis medicinsk behandling via National Health Service för alla EU-studenter och studenter från länder med ömsesidiga hälsoavtal. Studenter som inte omfattas av National Health Service rekommenderas att teckna medicinsk försäkring innan de lämnar sina hemländer. Vi rekommenderar eleverna att teckna individuell personlig försäkring för att täcka personliga tillhörigheter osv, innan de kommer till Storbritannien, USA eller Kanada.

Tillsynspolicy

Vi definierar juniorer som alla under 16 år och alla mellan 16 och 18 år som ingår i ett bostadscentrum. Institutionen för utbildning och vetenskap rekommenderar följande tillsynsförhållande mellan vuxna och elever i åldrarna 8 till 10 som 1: 10-15 och för 11 som 1: 15-20 .

Gruppledare kan inkluderas i ovanstående förhållanden som ansvarsfulla vuxna. Vi följer dessa förhållanden när vi övervakar studenter på fritidsaktiviteter.

Studenter får också ledig tid på utflykter. Hur mycket ledig tid de tillåter beror på deras ålder.

 • Under 12 år - ingen oövervakad fritid. Måste stanna kvar hos OIEG-personal eller gruppledare
 • 12-14 år - en timmes oövervakad fritid innan han återvänder till mötesplatsen för registrering (måste stanna i grupper om min 3 studenter)
 • 15-17 år gammal - två timmars oövervakad fritid innan du återvänder till mötesplatsen för registrering (måste stanna i grupper om min 3 studenter)

Enskilda studenter

Vi tar emot enskilda studenter vid ett antal av våra centra och ägnar särskild uppmärksamhet åt deras välfärd under uppstarten till och medan våra sommarcentra är öppna.

Enskilda studenter tilldelas vård av en välfärdschef eller individkoordinator som kommer att ansvara för deras vård under hela vistelsen.

Om möjligt rymmer vi enskilda studenter i delade sovrum. Om detta inte är möjligt kommer studenterna att placeras på en personalkorridor.

126602_Benenden0531a.jpg

Aktiviteter och utflykter

På Oxford International Junior Programs är vi stolta över våra unika aktiviteter på plats och spännande utflykter. Vi tror att språkinlärning inte slutar när eleverna lämnar klassrummet och uppmuntrar eleverna att fördjupa sig helt i brittisk kultur, kvällsaktiviteter och umgänge. Studenter kan öva sin talade engelska, få vänner och förbättra sin kommunikationsförmåga när de interagerar med olika nationaliteter på campus.

London-utflykter

En bostadskurs är inte komplett utan ett besök i en av de mest kända städerna i världen; London. Alla våra program, med undantag för vårt Heriot-Watt-center i Edinburgh, erbjuder minst en utflykt till London. Vissa erbjuder så många som 7! Studenter får möjlighet att se några av Londons mest ikoniska landmärken inklusive British Museum, Natural History Museum, Science Museum, Westminster och Parliament Square, Buckingham Palace, Hyde Park, Tower Bridge, National Gallery och St Paul's Cathedral. Berätta vad du vill se så gör vi det.

Kulturella utflykter

Vid sidan av Londons starka ljus har Storbritannien ett antal intressanta kulturella och historiska städer och städer som erbjuder något spännande för internationella grupper. Vi har skräddarsy varje utflyktsmål till varje centrum så att eleverna har möjlighet att utforska det lokala området. Alla våra vinter-, vår-, sommar- och kulturprogram inkluderar specialdesignade och informativa vandringsturer för varje utflykt.

Valfria utflykter

Valfria utflykter och entréer på Oxford International Junior Programs gör det möjligt för studenter att anpassa sin upplevelse i Storbritannien för maximal njutning. För en extra kostnad kan elever lägga till några spännande alternativ till sina program från ett av fyra valfria broschyrer. En är designad för några av de mest populära attraktionerna, som Madame Tussauds, London Eye, Thorpe Park, Tower of London, Edinburgh Dungeons och Windsor Castle, bland många andra. Det finns också ett akademiskt broschyr, en sportbroschyr och ett affärsbroschyr, som har ett specialiserat fokus, som erbjuder workshops och utbildningsbesök som möjliggör icke-konventionell språkanvändning och flerfag.

Valfria utflykter i Nordamerika

Valfria utflykter gör det möjligt för elever att anpassa sin upplevelse i Nordamerika. Mot en extra kostnad kan studenter lägga till några av Nordamerikas främsta attraktioner i sitt program. När de studerar i Toronto kan studenterna resa till Blue Mountain, Franska Kanada (Ottawa, Montreal, Quebec)

Hela campusaktiviteter

Inget bostadsprogram skulle vara komplett utan "favoriter". Varje vecka erbjuder vi en mängd olika aktiviteter på campus inklusive diskotek, karaoke, talangshower, internationella kvällar, frågekvällar och skattejakter.

sporter

Vårt rekryteringslag är upptagna med att rekrytera sporttrenare och entusiaster för att driva vårt brett utbud av sportaktiviteter. Förutom de mer typiska sporter som fotboll, volleyboll och basket, har vi några helt nya sporter inklusive handboll, tagg rugby, yoga, Zumba, traditionell brittisk sport och cricket. Förutom de traditionella roliga sportaktiviteterna erbjuder vi strukturerad sportscoaching på ett antal av våra centra.

Teamutmaningar

Vi vill uppmuntra eleverna att bryta formen och gå utanför deras vänskapsgrupp! Studenter kan läggas igenom sina lopp med en serie blandade teamutmaningar bland nationer inklusive Instagram-fotoutmaning, Egg Drop Challenge eller Team Challenge Day.

workshops

På Oxford International Junior Programs förstår vi att inte alla älskar sport! Av den anledningen introducerade vi våra "workshop" -sessioner för våra program. Workshopsessionerna fokuserar på specifika färdigheter och hobbyer och ger eleverna möjlighet att visa upp sin kreativitet. Bara några av de workshops som erbjuds är dans, drama, mode, konst, smycken, serietidning, fotografering, självporträtt och sång.

Platser

Greenwich

Address
Greenwich High Road,259
SE10 8NB Greenwich, england, Storbritannien

Horsham

Address
RH13 0LJ Horsham, england, Storbritannien

London Colney

Address
AL2 1AG London Colney, england, Storbritannien

Hove

Address
Clarendon Villas,21-23
BN3 3RD Hove, england, Storbritannien

oxford

Address
oxford, england, Storbritannien

San Diego

Address
San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater

Toronto

Address
Oxford International Toronto, 281 Richmond St W
Toronto, Ontario, Kanada

Vancouver

Address
Vancouver, British Columbia, Kanada

Steep

Address
Church Road
GU32 2DG Steep, england, Storbritannien

Benenden

Address
TN17 4AA Benenden, england, Storbritannien

Sheffield

Address
RG7 6AU Sheffield, england, Storbritannien

Egham

Address
Royal Holloway, Egham
TW20 0EX Egham, england, Storbritannien

New Cross

Address
Lewisham Way,8
SE14 6NW New Cross, england, Storbritannien

edinburgh

Address
Robin Smith Hall Res, 3 Heriot Watt University,
EH14 4AS edinburgh, skottland, Storbritannien

Union

Address
Morris Avenue,1000
07083 Union, New Jersey, Amerikas förenta stater

Cirencester

Address
Stroud Road
GL7 6JS Cirencester, england, Storbritannien

Toronto

Address
140 Mutual St
M5B 2K3 Toronto, Ontario, Kanada

boston

Address
Fenway,300
02115 boston, massachusetts, Amerikas förenta stater

Newhall

Address
The Master's University, 21726 Placerita Canyon Road
91321 Newhall, kalifornien, Amerikas förenta stater

london

Address
Stanstead Road
SE6 4TY london, england, Storbritannien

Eastbourne

Address
Carlisle Road
BN20 7SN Eastbourne, england, Storbritannien

Sparsholt

Address
Westley Lane
SO21 2NF Sparsholt, england, Storbritannien

Guildford

Address
Stag Hill
GU2 7XH Guildford, england, Storbritannien

Worcester

Address
Worcester, england, Storbritannien

Program

Kurser
Sommarkurser