Retail Banking Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Retail Banking Academy är den enda internationella utbildningsakademin som erbjuder kvalifikationer som uteslutande är dedikerade till bästa praxisprinciper inom retail banking från praktikerns synvinkel.

Inrättad av Michael Lafferty, ordförande Lafferty Group, Dick Harryvan, tidigare VD ING Direct och Dr Abdul Rahman, är Akademins uppgift att främja detaljhandeln som ett internationellt erkänt yrke.

Vårt syfte är att bemyndiga banker att betjäna människor.

Vad gör RBA unik?

Vad gör RBA unik? från Retail Banking Academy på Vimeo.

Retail Banking Academy ( RBA ) grundades i tron ​​att retail banking är ett yrke och vårt uppdrag är att främja detaljhandeln som ett internationellt erkänt yrke.

RBA är den enda internationella, pedagogiska och professionella kroppen som är uteslutande dedikerad till detaljhandeln. Vårt Certified Retail Banker-program (CRB) är det enda i sitt slag som gör det möjligt för detaljbanker att inleda ett strukturerat certifieringsprogram som täcker alla aspekter av branschens slut till slutet.

RBA erbjuder kvalifikationer som:

  • Länk varje silo i detaljhandeln, på alla nivåer.
  • Täck alla aspekter av detaljhandel, inklusive kort och betalningar, små och medelstora lån och islamisk bankverksamhet
  • Skräddarsydd för alla nivåer av erfarenhet, från grundnivåer på inträdesnivå, till medelhantering och strategiskt ledarskap.
  • Är skräddarsydda, med program som är utformade för att möta varje banks specifika behov och mål.

Platser

london

Address
Retail Banking Academy
International House, 1-6 Yarmouth Place, Mayfair

W1J 7BU london, england, Storbritannien