Richard Huish College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Richard Huish College

Det finns många anledningar till varför väljer att studera vid Richard Huish College hjälper dig att nå din fulla potential.

Vi erbjuder ett brett utbud av A kurser, BTECs och Lärlingsutbildning till elever i åldern 16 till 19, över Taunton och Somerset.

Huish Business School levererar ett omfattande utbud av redovisning, affärsverksamhet, yrkesliv och högre kurser för vuxna.

Vid sidan av detta erbjuder vi även utbildningar i samarbete med University of St Mark och St John, Plymouth.

Som en ledande leverantör av Lärlingsutbildning i Taunton och Somerset vi har byggt upp starka band med lokala organisationer och arbetsgivare.

Om du lämnar skolan inom en snar framtid och det är nu dags för dig att fatta beslut om vad man ska göra nästa hittar du information om alla våra kurser på denna webbplats.

För er återvänder till utbildning, antingen på heltid eller deltid, att lära sig nya färdigheter och förstärknings kvalifikationer, kan vi erbjuda Vuxenkurser inklusive lärlings.

Varför välja oss?

Richard Huish College, baserad i Taunton, är en Beacon college betecknad "outstanding" vid Ofsted. Vi är stolta över att vara en av de bästa gymnasieskolor i England, bevisade av våra konsekventa ranking i topp tio för A-nivå prestanda för de senaste åtta åren. Vi nådde topp sex under 2008.

Vi har ett gott rykte i det lokala området bygger på en lång historia av spetskompetens. Om du är hårt arbetande och ambitiös för att lyckas då vill vi hjälpa dig att bli det bästa du kan.

Vi strävar efter att erbjuda en miljö där unga människor kan göra en effektiv övergång från skola till universitet eller sysselsättning.

Varför vi är enastående

Vi är ett av de bästa gymnasieskolor i landet som har legat i topp tio för A-nivå prestanda i de senaste åtta åren, nå toppen sex under 2008.

Men vad vi är mest stolta över på Huish är vår förmåga att producera elever som uppnår bättre än väntat resultat.

Här listar vi alla de saker som gör oss en första val för studenter som vill suceed.

Våra studenter överträffa förväntningarna

Vi är glödhet på att producera studenter som gör bättre än väntat. Inte bara lokalt utan på nationell nivå, vi rankas i topp utför 12% av alla skolor och högskolor i England, Wales och ...

Omdömes

Vi har arbetat hårt för att bygga upp vårt rykte för kvalitet. Ursprungligen grundades som ett läroverk för pojkar från välgörare Richard Huish i den 18: e-talet, var kollegiet inkorporerades som en ...

Enastående beröm från Ofsted

I vår förra Ofsted rapporten har vi klassificeras som "outstanding". Kollegiet befanns vara enastående i alla fem kategorier som OFSTED att mäta kvaliteten på ytterligare utbildningsinstitutioner i ...

Våra resultat

År 2014, 99% av våra elever uppnådde A till E betygen på A-nivå. 85% av våra elever uppnådde tre eller flera A nivåer på A - E. 9% av våra elever uppnådde tre A nivåer på AAB underlätta ...

Anrikning för alla

Vi är stolta över vårt omfattande sortiment av anriknings möjligheter. Eleverna värdesätter kompetens, kunskap och, viktigast av allt, kul att anrikning ger genom sin sociala, kulturella och fritids ...

Vi fortsätter att växa

Vi ökar vår bestämmelse studenter hela tiden och Huish Business School erbjuder ett brett utbud av kurser för vuxna. Under de senaste tre åren har Huish råkat ut för ett imponerande program ...

Platser

Taunton

Address
Richard Huish College,
South Road,

TA1 3DZ Taunton, england, Storbritannien